Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.182
Cevap
249
Favori
1.642.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 3 4 ay önce dışarda yaptırdım 2 tuşlu kartı 180 dedi cebimde 150tl vardı adam sorun olmaz dedi yaptırdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdık vasıtasıyla 3 butonlu için yetkili servisten 330 TL fiyat aldım, 3 butonlu kartım yoktu bunu yaptırmak gayet mantıklı görünüyor şu durumda. Bahsettiğiniz %25 kampanyası uygulandı sanırım. Hem 3 butonlu hem de 2 yıl garantili.
  • aracim 2003 model 140 bin de 2.2 dci motor bugun otobanda biraz bastim 180 190 civari ve eve geldigimde kaputu actim üst taraf enjektörlerin oldugu yer motor yag icindeydi hemen ustaya gittim o sekilde yikattim motoru normal rolantide kacak yok sadece yuksek basincda ynai yuksek hizda yapiyor dedigi sekmanlar gitmis rektefiye olmasi gerekli motor yag kapagini acitigimda üfleme var ama duman yok yag cubugunu cektim baktigimda disari yag damlalari atiyor,simdi ne yapayim bilmiyorum aracin cekisinde sorun yok,

    yag degisim suresi gelmisti 5w30 kullaniyordum orjinal 5w40 di simdi yag kalinlastirsam sorun devam edermi yada bu sekilde kullanmamin zarari nedir ustam 10w40 koy dedi kendisinde 1.9 dci var lagunanin 220 binde onu kullaniyormus siz nedersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuk_18 -- 10 Aralık 2014; 15:54:37 >
  • Adaptasyon ayarini bilgisayara baglayip yaptilar..
    Ancak sorun yine devam ediyor.. Yetkili servisin birtanesi bogaz kelebegi temizlenmez temizlediyseniz kesin degisecek dedi 1200 lira fiyat verdiler
    Sonra baska bir servise gittim onlarda ayni sekilde bilgisayardan bogaz kelebegini tanitip olmayinca kelebegin degisecegini soylediler..
    Ya arkadaslar temizleme ile bogaz kelebegi bozulurmu bu nasil bir is olup cikti anladim gitti..
  • fuk_18 F kullanıcısına yanıt
    5w 40 öneririm.bende 5w30 kullanıyorum.değişim zamanı 40 a döneceğim.10w 40 önermem.
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    hocam peki enjektörlerin oraya yag nasil gelmis olabilir,enejktörlerin ortasinda bir hava hortumu var yesik tirnakli hava hortumuymus ordan gelmis dedi ista ordan hava geliyor ayni yag kapagini actigimda cikan hava gibi kartel havalandirmasi mi ne dedi tam bilmiyorum anlamini,140 bindeki motor üflermi ve bu sekilde kullandigimda sorun olurmu
  • TA2AWO T kullanıcısına yanıt
    ben defalarca temizledim.sıkıntı olmadı.yetkili servislere de ayarım zaten,kirli kirli mi gezelim.sanki kendileri temizlemiyorlar.son seçenek boğaz kelebeği soketini çıkarıp güzelce balata spreyi ile temizleyin.temassızlık ta ihtimal dahilinde.
  • fuk_18 F kullanıcısına yanıt
    motora aşina olmadığım için hayalimde canlandıramadım.ama kartel havalandırmasından gelen yağ normalde yanma odasına gitmesi lazım.sadece üst devirde oluyorsa ellemeyin derim vede 160 km üzerinde hız yapmayın.ama sık sık üst devir kullanıyorsanız segmanları ve contaları yenileyin.yanma odasında kaçak varsa üfler.özeti şu normalde ciddi yağ eksiltme sorunu yoksa açtırmaya gerek yok.
  • 25 bin km oldu yag degistireli 2 dis eksiltme var yag ekstilme yok bugun sadece 180 190 km hiza ciktigimda ilk defa motorun ustune yag atti enjektör kanalari doluydu yag ile.asagidaki resimde yagin tahminen kacirdigi yeri gösterdim

     LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım ***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuk_18 -- 10 Aralık 2014; 17:40:38 >
  • fuk_18 F kullanıcısına yanıt
    şimdi oldu.:)
    25binde 2 diş 5w30 yağ için gayet iyi.yağın sıçraması yüksek turbo basıncın neticesidir.bence yaşına ve km sine göre aracın sıkıntısı yok.sadece yağ değişiminde mobil 5w40 la devam edin.birde yağın çıktığı kısımda conta varsa eskimiş olabilir yenileyin.
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ne yaptiysak olmadi aracin devri kafasina gore bi duseliyo bir takiliyo kisaca gaz kelebegi bizlere omur..
    Napicam bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TA2AWO T kullanıcısına yanıt
    keşke izmirde olsanız.aracı parça denemesi yaparak kesin teşhis koyabilirdik.ben biraz saksıyı silkeliyim.birşey çıkarsa dönüş yapacağım.
  • TA2AWO T kullanıcısına yanıt
    bir seçenek daha var zayıfda olsa gaz pedalı potansiyometresi de benzer sorun yaşatabilir.denemekten zarar gelmez.gaz pedalını gözden geçirmek ve temizlemek de işe yarayabilir.
  • Arkadaşlar merhaba laguna 2 almayı düşünüyorum bir tane gözüme kestirdiğim var araba iyi gibi duruyor satıcının yazdığına göre 2004 1.6 16v privilege 128binde 2 parça boyalı birde sol ön öamurlukta sürtmeden kaynaklı çizik var siz değerli laguna kullanıcıları bu araba ne kadar eder görüşlerinizi bekliyorum :)
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    Bu aracta taki kelebegi sokene devirde takilma gibi bir sorun yoktu.. Hic tahmin etmiyorum.. Saglam yerlerlede ugrasip oralarin ayarinida bozmak istemiyorum birsekilde bir gaz kelebegi bulup deniycem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2003 2.0 16v privilage aracım aracımın park sensörü çalışıyor ama bipleme sesi gelmiyor ustaya götürdüm sensör çalışıyor fakat bip bip düdük veya öten şey çalışmadığını söyledi fakat park sensörünün hoparlörünü bulamadık nerde olduğunu bilen var mı basit bir arıza gibi duruyor ama yerini bulamadığımız için erteledik vakit kısıtlıydı. Bu hoparlörün yerini bilen var mı ya da nerden çıkıyor bu park sensörünün sesi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozcuk -- 11 Aralık 2014; 0:44:03 >
  • elmrace E kullanıcısına yanıt
    Evet, normalde dediğiniz gibi olması lazım. Yüksek ihtimal kart okuyucunuzda bulunan tırnak kırılmış. Eliniz yatkınsa kendinizin de yapabileceğiniz başit bir işlem. Başlık içerisinde resimli anlatımları mevcut. Yoksa oto elektroniğinden anlayan birine gidin.
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    Motoru çalışmadığı için söktüğüm orjinal yolcu tarafı dikiz aynası var elimde. İstanbul içinde iseniz satabilirim. Kapak rengi gri idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • Arkadaşlar start butonuna basılı tutmadan çalışmıyo demişsiniz bende o sorun yok basıp elimi çekiyorum çalışıyor ama yaşayanlar için bu sorunun kart okuyucusuyla alakası varmı sanki start butonuyla alakalı gibi sorun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinoner

    Motoru çalışmadığı için söktüğüm orjinal yolcu tarafı dikiz aynası var elimde. İstanbul içinde iseniz satabilirim. Kapak rengi gri idi yanlış hatırlamıyorsam.

    keşke dün yollasaydınız mesajı bu sabah foruma bakmadan çıktım evden hallettim ankaradayım bu arada ben çok cıkmacı gezdim bulamadım serviste hallettim yine
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.