Şimdi Ara

LAGUNA ALIYORUM 2.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın modeli 1995 2.2D motor yakıtı dizel Laguna RXE zannedersem motoru dti motor 110bg aracın özellikleri abs, 2 hava yastığı, 4 cam otomatik ,h.direksiyon, ön kol dayama merkezı kılıt dijital klima vs var

sanırım avrupaya uretlıen bır arac cunkı tr de 2.2 sini görmemiştim 230 binde arac sehır dısında sahıbı ıle anlastık ben gıdemedıgım ıcın kendısı gelıcek kısmetse aldıktan sonra ıncelemesını yaparım dusunenler ıcın

EDİT Youtube videolarından baktıgım kadarıyla o arac turkıyeye getırılmemıs youtubedekı yabancı vıdeolardakı araclar benım baktığım ile aynı direksiyon vs ama turkıyedekıler bıraz daha farklı baska farkları varmı bılmıyorum ama 1.9 turkıyedekıler ıle aynı donanım ve ozellık gıbıler dıreksıyon ve motor haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 27 Mart 2015; 3:28:46 >

• sanırım bu motorun 1.9 olanı suzuki grand vitaralara konulmuş ,, beni performans olarak pek tatmin etmemişti
  • dogrudur cok ahım sahım bır performansı yok acıkca gorunuyor ama cok dusuk te kalıcagını sanmıyorum kasaya acaba yanılıyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

dogrudur cok ahım sahım bır performansı yok acıkca gorunuyor ama cok dusuk te kalıcagını sanmıyorum kasaya acaba yanılıyormuyum ?

1.9 motor vitara gibi ağır bir suvda vasat performans verebilir ama 2.2 motor laguna gibi nispeten hafif bir otomobilde elbette çok daha iyi iş çıkarır ,burada kritik soru yakıt sarfiyatı nasıl olacak,,eski teknoloji dizeller normal olarak yenilere oranla fazla yakıt tüketiyor
  • aşırı fazla gezmeyen bırı oldugum ıcın yakıt sarfıyatının cok etkılıyıcegını dusunmuyorum acıkcası yanı birde yaşadıgım yer kücük herşey elımın altında sayılır 2 yılda bır max uzun yola cıkarım tahmını fazla bınmedıgım ıcın yakıt fazla etkılyııcegını sanmıyorum cunkı gunde 5km bıle gıtmıyorum dıyebılırız
  • Motor hacmi geniş ve beygiri de 103 hp'ydi yanılmıyorsam. Ve böyle geniş hacimli düşük beygirli araclar hele birde dizelse eski nesil de olsa tahminlerin çok altında yakıt tüketcek örnek 2.0 motor Megane 1'ler. Ve genis hacimli olduğu için Ciğerli arabalardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle bende o şekilde düşünüyorum 8-9lt geçiceğini sanmam şehir içinde zaten sık bınmedıgım ıcın sadece parça ve vergi masrafı kalıyor geriye onlarada katlanıcaz artık
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun Güzel bir araca benziyor yalnız yürütmesi biraz masraflı ve hararet Sorunu olabilir. İyice göster öyle al aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

aşırı fazla gezmeyen bırı oldugum ıcın yakıt sarfıyatının cok etkılıyıcegını dusunmuyorum acıkcası yanı birde yaşadıgım yer kücük herşey elımın altında sayılır 2 yılda bır max uzun yola cıkarım tahmını fazla bınmedıgım ıcın yakıt fazla etkılyııcegını sanmıyorum cunkı gunde 5km bıle gıtmıyorum dıyebılırız

Aşırı gezmeyen ve iki yılda bir uzun yola çıkan bir profil olacak keşke yüksek hacimli dizel tercih etmeseydiniz.
  • Yakit olarak uzmez ama bir dizel tamircisinden enjektör ve pompa fiyati almadan sakin aracı almayın . Bizde bir ara 2.0 dti opel astra vardı enjektör lere 4 bin lira demişlerdi

• 1.6 varken neden 2.2 diye sorarlar adama.
    artılar burdan
  • alınır yani hayırlı olsun
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    yok kardesım sahıbı ıle anlasşınca ılanı kaldırdı ama ben resımlerını atayım bır kactanesını
  • aracı ekspertize götürüp baktırıcağım bılgı ıcın tesekkur ederım yarın sanayiye gidip tanıdık parçacılara parça fiyatlarını ve durumlarını sorarım

haklısınız mantıksız gibi duruyor ama eldeki imkan ve beklentiye göre en fazla bunu bulabıldım malesef dizelin bakım maliyeti biraz daha masraflı ve yuksek hacım vergısıde fazla 400tlcik kadar :) yani tamamen ımkan meselesi diyelim :)
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim aracı turhalda bir ekspertiz dükkanımı ne açılmış sadece ekspertiz yapıyorlar galiba ya oraya yada citroen 100tl raporsuz 200tl raporlu ekspertiz fiyati verdi ya oraya yada sanayide bi servis felan arayıp ekspertiz yapan onlara yaptırıcagım bilgisayar yohhh ama baharıhhh fiyatı 150tl diyen bile oldu bilgisayarsiz vs kaporta motorun yagına suyuna benım ustaya gotursem ücretsizde bakıyo neyın kafasını yaşıyo bu tokattakı sanayıcıler acaba

bu arada aracın bir kaç fotografı

LAGUNA ALIYORUM 2.2 LAGUNA ALIYORUM 2.2 LAGUNA ALIYORUM 2.2 LAGUNA ALIYORUM 2.2 LAGUNA ALIYORUM 2.2
     LAGUNA ALIYORUM 2.2 LAGUNA ALIYORUM 2.2

aracın güneş yanığı var ondan dolayı bir boya istiyor ama oda sıkıntı değil boya takıntılı bırı degılım motor aksam alt takım ıyı olduktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 27 Mart 2015; 22:05:33 >

• Samsun araci demek,hocam hayirli olsun,kaca anlastiniz ?Gule gule binin..

• Bır Laguna kullanıcısı olarak hayırlı uğurlu olmasını dılerım ...
  • Zor bir araç olur sizin için...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broadway dan sonra 4 sınıf birden atlamış olacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun. Ama dediğiniz gibi piyasada olmayan bir araçsa parça sıkıntınız olabilir arıza halinde aşırı masraflı olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.