Şimdi Ara

Lag Spike Sorunu / Bilgisayarla Alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Wireless modem kullanmam zorunlu oldugu için lag spike sorunuyla yine başbaşa kaldım . En çok sinir bozucu olan kısmıda yanımdaki elemanın sabit ping alırken bana 3 saniyede 1 + 80-90 ping girip tekrar inmesi . Çaresini bilen/bulan daha önce karşılaşıp çözen varsa yardımcı olursa minnettar olurum dedigim gibi modemle alakalı degil bilgisayarla alakalı bir problem . Virüs programı yok , güvenlik duvarı kapalı daha ne yapabilirim bilmiyorum .

• Bir umut up :(
  • peki sen kendi bilgisayarına wireless yoluyla değil de, ethernet kablosuyla internet verince sonuç aynı mı?
  • sinyal güçlendirici kullan parazit yapabilecek cihazları ortamdan uzak tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

peki sen kendi bilgisayarına wireless yoluyla değil de, ethernet kablosuyla internet verince sonuç aynı mı?

Hayır degil .

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

sinyal güçlendirici kullan parazit yapabilecek cihazları ortamdan uzak tut.

Hocam sinyal güçlendirici ile alakalı oldugunu zannetmiyorum . İnternette bir yavaslık kopma söz konusu degil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 24 Eylül 2013; 21:35:40 >
  • CookieMonster kullanıcısına yanıt
    ethernet yoluyla internet verince sorun kalmıyor ve dibindeki adamda seninle aynı interneti wireless yoluyla kullanıp lag/ping sorunu yaşamıyorsa, sorun wireless driverı ile alakalı.. bunuda win7 kendisi yüklediği için, güncelleştirmeyi hiç bilmiyorum.

-kesin ve net cevap, ethernet yoluyla internet çekmen olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Merhaba arkadaşlar . Wireless modem kullanmam zorunlu oldugu için lag spike sorunuyla yine başbaşa kaldım . En çok sinir bozucu olan kısmıda yanımdaki elemanın sabit ping alırken bana 3 saniyede 1 + 80-90 ping girip tekrar inmesi . Çaresini bilen/bulan daha önce karşılaşıp çözen varsa yardımcı olursa minnettar olurum dedigim gibi modemle alakalı degil bilgisayarla alakalı bir problem . Virüs programı yok , güvenlik duvarı kapalı daha ne yapabilirim bilmiyorum .

O lag mı la Sen lag görmemişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.