Şimdi Ara

LAFERRARİ İSTANBUL'DA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabaya vuran kişini sigortasına esenlikler diliyorum. İflası çekerler heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bu arabaya vuran kişini sigortasına esenlikler diliyorum. İflası çekerler heralde...

Karlı havalarda sürmeye korkar insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan hayret ediyor 🤔😤

• Nasıl yani?5tane ferrari sahibi olmayana satılmıyor mu bu araç?

• sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Bu ve bunun gibi kısıtlı üretilen modellerde bu tür bir uygulama yapıyorlar. Pazarlama taktiği işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Türkiye'de bu arabayı almak için 3 çeşit meslek var;

Büyük uyuşturucu kaçakçılığı, büyük silah kaçakçılığı, büyük borsa spekülatörlüğü.

3 çeşit değil.Daha fazla.

Müteahhit ve hükümet mensubu olmak ta ayrıca sayılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

La Ferrari deyince aklıma Bim geliyor.

Benimde ankara geliyor
    Ha labebe ha laferrari

• quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Bundan daha özel birşey var ki bu gerçekten direkt parayla, kısa vadeli harcama ile pek kolay olabilecek birşey değil one-off programme dediğimiz kendine özel ferrari tasarlatma

Mesela 512 BB hayranı olduğunu söyleyen Eric Clapton için yapılan 512 ilhamlı 458 tabanlı SP12 EC.

LAFERRARİ İSTANBUL'DA

LAFERRARİ İSTANBUL'DA

• True. öncesinde bir diğer örnek Pinin'e çizdirilen Enzo üzerine Ferrari'ye toplatılan Glickenhaus'un meşhur P4/5'i. James bu işi öğrendi sonrasında 2 adet kendi yarış makinesi yaptı :)
    Bu işi eski devirde birkaç örneğiyle neredeyse başlatan Brunei sultanıdır station wagon'larla felan yeni dönemde de James Glickenhaus dur. Burada piyasaya yine örnek olan ama pek yetişilemeyen Ferrari örneği var yine.
  • P 4/5

LAFERRARİ İSTANBUL'DA

LAFERRARİ İSTANBUL'DA
  • guyverland kullanıcısına yanıt
    tekniğin güzel ama geliştirmen lazım,para konuşur,para girince olaya her şey olur dümdüz,fazla bu tarz kompozisyon vari senaryolara inanmayın,ferhat albayrak eski bir tanıdığım ve seneler öncesinden bu konuları konuştuk o da gülüp geçenler arasında..keza ben okuduğum zaman 458 çıkmamıştı 430'lar vardı zibil gibi 2.elleri su parasına satılıyordu o zamanın parası 60-70-80 bin euro'lardan bahsediyoruz,fxxk vs modellerini de nish konseptinde üretiyor ki arap şeyhlerinde her birinden renk renk var,arap şeyhi nerde görmüş son 10 senede ferrari'yi? dubai'yi kalkındırdılar hepsi para göz,şekil hastası oldu neyse uzar gider bu muhabbet beni buralarda yeni sanma tanıyan bilir tereciye tere satıyorsun..
  • Sahibine hayırlı olsun demek düşer . Harbi güzel araç .
  • Bu kiskancligin kacinci seviyesi ya hahahha yazik cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Türkiye'deki fiyatı 3.100.000 € = 9.920.000 ₺'cik

Aynı performans için çooookk daha ucuz Nisan GTR al keyfini sür :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Bu ve bunun gibi kısıtlı üretilen modellerde bu tür bir uygulama yapıyorlar. Pazarlama taktiği işte.

İlginç bir taktikmiş. Düşünsene paran var ama alamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bu arabaya vuran kişini sigortasına esenlikler diliyorum. İflası çekerler heralde...

Merhaba.
    Trafik ve kaskonun üst limiti var.
    Bu haraçlarla bu ülkede hiç bir sigorta şirketi batamaz.

• Super Santorelli kullanıcısına yanıt
    ah ne dediğini bir de biz anlasak. Ferhat bey sana öğretememiş neyin ne olduğunu... ne konuşulduğunu kavrayacak tecrübe olacak önce insanda elma ile armutu karıştırmayacak öyle :) Kişi bilmiyorsa atıp tutmayacak daha fazla okuyup, gezip öğrenecek sonra ayar satacak tere li cümleler kuracak :)
    Kardeş fazla tatavaya gerek yok,varsan paran alalım sana fazla alice harikalar diyarı hikayeler anlatma saatte geç oldu zaten uykumuzu getiriyorsun..

Wiki,blog vs muhtelif yerlerden stilist,dizayncı ve tasarımcı isimlerine iyi çalışmışsın hatta ezberlemişsin tebrikler,Ferhat'ın ne dediğini ben gayet iyi anladım da sen benim dediklerimi anlamamakta ısrarcısın.

Varsa otomobil için ayırdığın köşeye 1-2 milyon $ getirelim sana da,sıkıntı ettiğin tek şey fiyatı olsun onu hallet benden de sana söz 2. güzide ferrari sahibi seni yapalım..

2007'den 2011'e kadar nispetiye caddesin de porsche general bayiliğini işlettik,21 yaşında avrupaya ayak bastım 4 yıl eğitim gördüm bu süre zarfında 30-35 ülke-vilayet gezdim gördüm,pagani-koenigsegg-fxx vb nish exotic otomobiller harici hemen hemen bir çok otomobili kullanmışlığım bazılarını da uzunca bir süre deneyim etmişliğim vardır.

Sana bunları anlatan kim? hangi fermas yetkilisi? Montezemolo böyle bir demeç veya açıklama mı yapmış?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Santorelli -- 4 Ocak 2016; 3:04:37 >

• Super Santorelli kullanıcısına yanıt
    tatava deyip de başka halt etmedikten sonra muamelen belli. Biliyorsan konuş adam sansınlar bilmediklerinle biliyormuş gibi görünmen boşa... Daha konuşulan şeyin ölçeğini kavrayacak kafa yok millete atar bol maşallah :)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=81619073
    delikanlı biz senin ne mal olduğunu biliyoruz :) profil gizlemekle olmuyor bu işler bunlar sana prim yaptırmaz biliyorsan konuş bilmiyorsan öğren de gel... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guyverland -- 4 Ocak 2016; 3:13:21 >
    Kelime içeriği olarak yaptığın şey 'tatava',fazla sağ da sol da okuduğun şeyleri gerçekmiş veya bizzat birebir yaşamış gibi anlatma..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.