Telefonuma mesaj sesi yapacağım arkadalar acaba elinde olan yada bulabilecek olan var mı aradım o kadar bulamadım :(
quote:Orijinalden alıntı: Arctic Cat"Lady is centilmen" o nası bir cümle öyle Lady is Centilmen? o ne yav Ladies and Gentlemen olmasın o?
quote:Orijinalden alıntı: Nunéth "Lady is centilmen" o nası bir cümle öyle AynenGülmekten hıçkırık tuttu Bu arada ayıp olmasın arkadaşa doğrusunu söyleyelim. Ladies and Gentlemen olacak
quote:Orijinalden alıntı: el_moradquote:Orijinalden alıntı: Nunéth "Lady is centilmen" o nası bir cümle öyle AynenGülmekten hıçkırık tuttu Bu arada ayıp olmasın arkadaşa doğrusunu söyleyelim. Ladies and Gentlemen olacakAlıntıları Göster Pendulum - Bloodsugar isimli şarkıyı indir başlangıcı öyle zaten.
quote:Orijinalden alıntı: Mertcan.Pendulum - Bloodsugar isimli şarkıyı indir başlangıcı öyle zaten.Alıntıları Göster Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner Videoyu Göremiyorum Alıntıları Göster Yığıldım yere Lady is centilmen nedir ya
quote:Orijinalden alıntı: Haykıran BıngıldakYığıldım yere Lady is centilmen nedir ya Alıntıları Göster leydi is centilmene
quote:Orijinalden alıntı: Haykıran BıngıldakYığıldım yere Lady is centilmen nedir ya Alıntıları Göster Biz hemen 'Ladies and gentlemen' dedik.Ama arkadaş belki de 'Ladies and gentlemen' yerine gerçekten de 'Lady is centilmen'i arıyordur
quote:Orijinalden alıntı: LsR quote:Orijinalden alıntı: MrEmq leydi is centilmene ar yu redi ? van tu tıri foro Şemmammee şemmamme !!
quote:Orijinalden alıntı: Eru ilúvatarquote:Orijinalden alıntı: LsR quote:Orijinalden alıntı: MrEmq leydi is centilmene ar yu redi ? van tu tıri foro Şemmammee şemmamme !! Alıntıları Göster Leydi is centilmen
quote:Orijinalden alıntı: UltraPredatoribo nun dh şubesimisin Videoyu Göremiyorum burdaki süper christina yazdığına bakmayın bu bi intro aynen o dediğini söylüyor