Şimdi Ara

ladinin ceseti neden denize gömülüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bin ladinin ceseti neden denize gömülüyor.internette bir açıklama bulamadım .

• çıkartılamasın diye heralde
  • alakası ne ki adamı bi istedikleri bir yere gömerler kimsenin ruhu da duymaz
  • İslami şartlara göre 24 saat içinde gömmeliydik denize gömdük demişti pakistan bişeysi.
    Bence adamı bulsalar meydanda asarlardı.Ölüsü dirisi farketmez.Senaryo var işin içinde.
  • Abi denize gömmek nedir ya.
    Temel fıkrası gibi olmuş. Vasiyeti üzerine Temeli denize gömmeye giden 10 kişiden 6sı boğularak ölmüş

Adamın cesedini atmışlar işte denize. Olay bu.
    Sebep olarak da cesedi hiçbir ülkenin istemediği söylenmiş.
  • Ben inanmıyorum ladin in öldügüne fakat eger olduyse denize gommelerinin tek sebebi var . Bu adama mezar yapacak olsalar tüm taraftarları orayı resmen tapınaga cevirirdi ki ABD bunu istemez. Bu yuzden daha pratik yolu secti .
  • Cesedi karaya gömseler türbeye çevirirler orayı ki işlerine gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi terörist denilen birinin 10 yıl sonra belki kutsal lider konumuna geleceği biliniyor çünkü
    eğer bir yerde bir mezarı olsa oraya gidip ibadet edecek türbeye çevirecek binlerce kişi var
    en basitinden bu neden yatar bence böyle bir uygulama altında
  • Öldü mü? Öldüyse ne zaman öldü? Bunları bir düşünelim önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Öldü mü? Öldüyse ne zaman öldü? Bunları bir düşünelim önce.

LAdini boş verinde, Apo geberdiğinde mezarının kandilde anıt olarak yapılmayacağına emin olan birimiz var mıa caba merak ediyorum, devlet acaba leşi ne yapacak, aponun leşinin arkasında cenaze namazı kılacak bi kitleninde var olduğunu biliyoruz, süper güç dünya lideri başbakanımızda hiç bir ülke onu almazdı diyip denize attırabilirmi acaba?
  • Bütün dünyaya karşı oyun oynuyorlar.
  • yazık şu ülkeye hala apoyu besliyoruz kimsenin s...kinde değil
    ne hale geldik be abd gözünü kırpmadan adam öldürüyo saddam ladin vb. bizde bi köpeği ilersi için
    ah ben askerliğimi imralıda yapsaydım o adayı komple havaya uçururdum ordaki askerlerde şerefsiz yaşatıyolar o iti orda.çok dua ettim oraya düşerim diye ama nerde
    bakalım nolcak halimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 4 Mayıs 2011; 4:01:42 >
  • on yıldır aranıyor bu adam şimdi denize gömdük diyorlar.gerçekten inandırıcı hiç bir tarafı yok .on yıldır bulunmaması imkansızdı bence umarım yine bir şeyler çıkmaz peşinden
  • Aklıma gelen en olası seneryo Ladin'in ölmediği lakin ABD'nin elinde olduğu. Çünkü gerçekten ölse adam gibi açıklamalar yapılırdı oldu bittiye getirilip tek bir fotoğraf gösterilerek öldürdük denize attık demek gerçekten çok saçma. Ama el-kaide de Ladin'in ölümünü yalanlamadı. Buda bende Ladin'in ABD'nin eline canlı geçtiği izlenimi uyandırdı. Çünkü Ladin Abd tarafından yakalanmamış olsa el-kaide yalanlardı haberi. Demekki gerçekten yakalandı ki yalanlayamıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Aklıma gelen en olası seneryo Ladin'in ölmediği lakin ABD'nin elinde olduğu. Çünkü gerçekten ölse adam gibi açıklamalar yapılırdı oldu bittiye getirilip tek bir fotoğraf gösterilerek öldürdük denize attık demek gerçekten çok saçma. Ama el-kaide de Ladin'in ölümünü yalanlamadı. Buda bende Ladin'in ABD'nin eline canlı geçtiği izlenimi uyandırdı. Çünkü Ladin Abd tarafından yakalanmamış olsa el-kaide yalanlardı haberi. Demekki gerçekten yakalandı ki yalanlayamıyorlar..

Usama Bin Ladin amerika nın adamıdır. El Kaide gibi örgütlerde seneryonun bir parçasıdır. En büyük terorist olarak gösterilen adam aslında onların adamı. Onu bahane ederek,en büyük terorist olarak gösterip planlarını uygulamaya soktular. Şimdi yakaladık,öldürdük,denize attık vs gibi haberler üretiyorlar.Özellikle medyayı takip eden amerikan halkı başta olmak üzere insanların çoğu Ladin in terorist olduğunu, El Kaide adı altında oluşturulmuş grubun düşmanları olduğu sanmakta. Oysaki o terör örgütünü oluşturan Amerika. Birçok yere bu bahaneler sayesinde,medyayı ve toplumu arkalarına alıp girdiler. Ve şuanda da bin bir çeşit yalan ile insanları kandırıyorlar.

Yazdıklarıma saçma diyenler, bu kadar da uydurma diyenler olacaktır. Ama en azından bunlar benim düşüncelerim. Yanlış olan kısımları olabilir. Doğrusunu ALLAH bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 4 Mayıs 2011; 5:48:12 >

• Seçim malzemesi..

Adam ölmemiştir , bir yerlerde tatil yapıyordur... Öldürme yöntemleri , senaryoları , operasyonları bir kere çok basit..

Zaten ilk gün Ladinin 10 sene önceki resmini koyarak açık verdiler... Uzmanlar bu açıklarını yakaladıkları için deniz muhabbetini geçtiler , şimdi de ellerinde tutarlı bir resim olmadığı için " Resmi gösteremeyiz çok korkunç " diyorlar.

Ne salak adamlar var ya , bu kadar milleti enayi yerine koyuyorlar. Sanki çocuğun elinden şeker alıyorsun..

Velhasıl Ladin ölmedi. Öldürselerdi sallandırırlardı..
  • sabah gazetesinde okuduğum haberde ladini yıkayıp kefenlemişler ve arapça bilen bir amerikan askeri kuran okumuş ardından denize atmışlar.sabah gazetesimi saçmalıyor yoksa bu olay başlıbaşına bi saçmalıkmı
  • amerika öldürmüş olsa kesinlikle resmini gösterirdi.zaten amerikada ölü bizdeki gibi kapalı tabutla değil,normal günlük kıyafeti ile ve belinden yukarısı açık tabutla törene geliyor,adamlarda ceset makyajlama diye bir kültür var.

durumu kötü demeleri de garip.bu amerika değil miydi uday kusay biraderleri parça pinçik fotoğraflayan? otopsiden sonra dikiş izli,makyajlı,traşlı fotoğraflarını yayınlayan? zerkaviyi göstermediler mi kanlı kanlı? saddamın idamını tüm dünyaya çerezle beraber seyrettirmediler mi? ırak ve afganistan işgali sayesinde internette gore arşivini yeterince geliştirmediler mi? google'da felluce yazında görsellerde düzgün birşey göremiyoruz sayelerinde,yani tek parça bile bulunmuyor,illa parça pinçik.şimdi dünyaya bu katkılardan sonra kellesine dünyanın parasını bağladığın adamı öldürüp denize atman ne kadar inandırıcı.

kafasından vurulmuş falan deniyor ama abd yinede ona makyaj yapar allar pullar gösterirdi.şu tabloda hiç inandırıcı değiller.

• Denize gömme nedenini Amerika şöyle açıklamıştı;

Böylesini büyük bir teröristi kimse hiç bir ülkenin topraklarında mezarının olmasını istemeyeceğini düşündüğümüzden sınırları hiç bir ülkeye ait olmayan denize attık.
  • bushun dönemınde ladinin kellesi için 25 m dolar istendiği ve hala var olan kararı ve adamı öldürüp gerçekten denize atıldığına inanıyorsanız gerçekten çok safsınız :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.