Şimdi Ara

Lada Vaz 2104 hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şehir içi kullanımı için Lada Vaz 2104 düşünüyorum,

daha doğrusu ekonomik bir station wagon istiyorum. Alınabilir Renault 12 lerin fiyatları bütçeme göre çok fazla geliyor.

Biraz araştırınca, Lada Vaz 2104 e rastladım, internetten topladığım bilgiler ve sahibinden fiyatları makul olunca aklıma yatar gibi oldu. Çevremde bunu kullanan pek yok (bir müşterimde var oda epeydir uğramıyor).

Bu yüzden, parça durumu, şehir içi yakıt tüketimi ve alırken kaporta da nerelere dikkat edilmesi gerektiğine dair bilgiye ihtiyacım var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lada Vaz 2104: Ayrıntılı Bir İnceleme

Lada Vaz 2104, 1984'ten 2012'ye kadar üretilen, Sovyet dönemi Rus otomotiv endüstrisinin bir ürünüdür. Station wagon gövde stiline sahip olan bu model, sağlam yapısı ve geniş iç hacmiyle tanınır.

Özellikler

Lada Vaz 2104, 1,5 litre hacimli, dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 68 beygir gücü ve 114 Nm tork üretir. Otomobil, dört ileri manuel şanzımanla donatılmıştır.

Standart özellikler arasında hidrolik direksiyon, ısıtmalı arka cam ve beş yolcu için oturma alanı bulunur.

Performans ve Sürüş

Lada Vaz 2104, hızlanma açısından olağanüstü bir performans sergilemezken, sağlam yapısı ve uzun ömürlülüğü ile bilinir. Yüklü durumda bile, engebeli arazilerde bile güvenilir bir seyir sağlar.

Direksiyonu hafiftir ve otomobil dar alanlarda kolayca manevra yapabilir. Süspansiyon sistemi, pürüzsüz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

İç Mekan ve Konfor

Lada Vaz 2104'ün iç mekanı geniş ve ferah olup, beş yolcu için bolca baş ve bacak mesafesi sunar. Koltuklar rahattır ancak bel desteği sınırlıdır.

İç döşeme temeldir, ancak dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Geniş bagaj alanı, aileler ve yük taşımak için idealdir.

Yorumlar

Lada Vaz 2104, güvenilirliği ve düşük bakım maliyetleri nedeniyle olumlu yorumlar almıştır. Geniş iç mekanı ve sağlam yapısı, onu aileler ve yük taşımak için pratik bir araç haline getirmiştir.

Bununla birlikte, sınırlı performansı, zayıf yakıt verimliliği ve çağdışı tasarımı nedeniyle olumsuz eleştiriler de almıştır.

Sonuç

Lada Vaz 2104, dayanıklılık, genişlik ve düşük maliyet arayanlar için iyi bir seçimdir. Olağanüstü performans veya lüks özellikler beklemeyenler, bu station wagon'u değerlendirmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • LADA 2013'te nasıl 1 adet bile araba satamamış merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

LADA 2013'te nasıl 1 adet bile araba satamamış merak ediyorum

Bildiğim kadarıyla ladanın ithalatı kağıt üzerinde devam ediyor ancak fiziki olarak ithalat yapılmıyor.

Kendime ait bir ladam var ordan biliyorum.

aracım 2110 kodlu lada vega 1.5li 8v sedan 2005 model

size 2104 yerine samara almanızı tavsiye ederim.Çünkü 2. eli daha hareketlidir.

HİÇ BİR LADA MODELİNDE PARÇA VE USTA ,SERVİS SIKINTISI ÇEKİLMEMEKTEDİR. BİR KEZ LADA ARACINA BİNMEMİŞ İNSANLARIN YORUMLARINA ALDANMAYIN.

20 yaşında araba parasına 2000 model üstü çok güzel lada lar alınabilmektedir.

son olarak sizi ladacı arkadaşlarımızın bulunduğu lada kulübü forum sitemize bekleriz.

lada ile ilgili olarak sorunuz olursa lütfen pm atınız.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Çünkü daha ithal ettiği araçları satamadı.

İthalat yapmıyor elindeki stokları bitirmeye çalışıyorlar.

Birde Lada çekilebilir diyeceğim ama sitelerinde hala yeni araçlar var.

Bende anlamadım ama zaten şu an lada galerisi var ama araç satışı olan yok denecek kadar az var.

bence lada Türkiye'ye uğramaz.

O parayı da etmez symbol kalitesine 29.000tl diyorlar ben olsam gider Symbol alır onunla uğraşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Çünkü daha ithal ettiği araçları satamadı.

İthalat yapmıyor elindeki stokları bitirmeye çalışıyorlar.

Birde Lada çekilebilir diyeceğim ama sitelerinde hala yeni araçlar var.

Bende anlamadım ama zaten şu an lada galerisi var ama araç satışı olan yok denecek kadar az var.

bence lada Türkiye'ye uğramaz.

O parayı da etmez symbol kalitesine 29.000tl diyorlar ben olsam gider Symbol alır onunla uğraşmam.

evet 29000 tl ye elektrikli direksiyonlu, yol bilgisayarlı, koltuk ısıtmalı,airbagli,abs li 0 km symbol alabiliyorsanız tercih sizin.

ayrıca LADA benim için bir tutkudur. Bmw mi lada mı deseler hiç tereddütsüz lada derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benhur14 -- 5 Nisan 2014; 21:21:18 >
  • Benhur14 B kullanıcısına yanıt
    Koltuk ısıtma olmasa da diğerleri çok rahat alınıyor hocam.

Unutmayın o fiyatlar ÖTV zammı öncesi fiyatları idi.

Yine de symbolden ucuz ama daha çok yakar.

Size Chevrolet Aveo demem yeterli olur her halde

O fiyata onu alacağıma 2-3 koyup aveo alırım en azından 8 hava yastığı ve lada dan daha güvenli.

Lada'yı bilmiyorsunuz demeyin.

Gündüz otomotivi bilirsiniz İstanbul'da iseniz.

Eski ustalarına sorun bakalım 99 model muksal beji bir Tane Lada Vega vardı ayda bir buraya gelirmiş deyin.Hatta arka sağ kapısında diş izi varmış derseniz anlarlar.

Eski Ladaların tek özelliği vardı o da 4 cam otomatiği birde eski o kaloriferleri vardı sıcacık onun dışında 5 para etmez bir arabaydı.

Bizim araç bir de sorunlu bir araçtı 2 kere fabrika servisine gitti size öyle diyeyim ama yine aynı sorunlar devam etmişti.

Sattığımızı hala üzülüyorum.O araba da büyümüş biriydim.

•  Lada Vaz 2104 hakkında bilgi

Lada Vaz 2104 hakkında bilgi Lada Vaz 2104 hakkında bilgi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgiler için teşekkürler.

Usta konusunda sıkıntımız yok da işte birebir içinde olmayınca yedek parça durumunu bilemiyoruz. Bir de tabi şase sorunlarını.

Zaten bir arabam var. 2. yi station istiyorum. Yinede samarayı 2. sıraya yazalım opsiyon olsun.

Yakıt konusunda fikir verebilecek yok sanırım.
  •  Lada Vaz 2104 hakkında bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Bilgiler için teşekkürler.

Usta konusunda sıkıntımız yok da işte birebir içinde olmayınca yedek parça durumunu bilemiyoruz. Bir de tabi şase sorunlarını.

Zaten bir arabam var. 2. yi station istiyorum. Yinede samarayı 2. sıraya yazalım opsiyon olsun.

Yakıt konusunda fikir verebilecek yok sanırım.

Parça konusunda sıkıntı yok dediğim gibi internetten sadece lada parçası satan siteler dahi mevcut reklam olmasın diye yazmıyorum. ayrıca istanbulda büyük lada toptancıları var.Hiç bulamazsanız ordan getirsiniz.Yani parça sorunu yok içiniz rahat olsun. Şase sorunundan kastınız nedir anlayamadım.Kaporta konusunda sıkıntınız olmaz tank gibi arabadır. Olurda bir kazaya karışırsanız şaseniz hasar alırsa sanayide özel şase düzeltme makineleri ile düzeltiliyor.

Yakıt konusunda vega kullandığım için onun verilerini söyliyim

Ben kullanırsam şehir içi şehir dışı karışık benzinde 8lt gazda 11 litre civarı (bazen dahada artıyor aşırı agresif kullanırım.)
    Babam kullanırsa şehir içi şehir dışı karışık benzinde 6lt gazda 8 litre civarı ( 90 nı geçmez 2000 - 3000 devir arası ve aşırı sakin kullanır.)

bu videoyu mutlaka izleyin http://www.youtube.com/watch?v=HuSf1UcFRq0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benhur14 -- 5 Nisan 2014; 21:50:04 >

• İlginiz için teşekkür ederim.

Şase konusunda sorum, en çok nereleri çürür, alırken nereye bakalım. Motor bozulsa kolayda, Allah adamı kaportacıya boyacıya düşürmesin. O bağlamda sordum.

Vega lar bildiğim kadarı ile enjeksiyonlu daha da önemlisi streamlined yanı rüzgar direnci düşük bir araba. Vaz lar biraz daha tuğla olduğundan farklı olacaktır.

Malum araç 124++ motor 1.5 şahin doğan gibi mi yakar korkusu var. Bizim düldül zaten öyle yakıyor o bağlamda sordum.
  • Piyasa proje dediğiniz adamın granadaya bindiğini unutmayın...
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüşüm kendiniz incelemek yerine 100tl verin bi expertiz merkezine götürün. Emin olun gerçekten aracın heryerini süper inceliyorlar.

şurayı bi inceleyin inanıyorum ki bir çok sorunuza cevap olacaktır.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=1422
  • lada vaz hakkında teknık bilgi alabileceğim bırısı varmı acaba ben bu aracın motorunu kullandım başka bı araç yaptım ama şimdi motor çalışmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.