Şimdi Ara

Lada Tavria alıcam lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lada tavria almayı düşünüyorum aracı kullanan varsa lütfen biraz bahsetsin başıma çok dert olurmu bazıları diyorki motorcudan çıkamassın falan vs. biraz bilgi verirseniz sevinirim

• samaranın tek kapılısıydı sanırım
    ladalar güzel arabadır
    az yakar
    virajları aşırı sürat yapmassan lastiklerin sağlamsa ii döner
    tabiri caizse (ucan teneke) burda arabanın dış görünüşün hoş olmadığı ama hızlı olduğunu anllatmak için kullandım
    atiktir
  • bana göre trabant, tavria, samara, ve eski kasa arkadan motorlu skodalar tamamen birer gazoz kapağı başka bir şey değil.

tavria alacağına renault 9 al daha iyi
  • bu arabayı da nereden buldun bir dönem türkiye ye çok sınırlı sayıda gelmişti .Kaportası çok çabuk çürüyen motoru sürekli problem çıkaran parçasıda bulunmayan bir araba.romen olcit (imla hatası olabilir ) marka bir arabanın birebir kopyası diye biliyorum
  • tavria nedir yaa, sakın bulaşma. bulaşma dememdeki maksat aldınmı bir daha da satamassın . gerçi zaten kaç paraki :))

Onun yerine samara al.3-4 milyara güzel samara bulabilirsin...

Benim samaram var. iç mekan malzemesi çok kötü ve kapıları güüüüüm diye kapanıyor . ama tercihim samara olurdu benim yine alacak olsam. reno 9 lara göre ergonomi mi dersiniz ne dersiniz bilmem artık samara çok üstün. süratli giderken hangisinin daha iyi olduğu belli oluyor...

Lada Samara
  • arkadaş haklı samara daha iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

tavria nedir yaa, sakın bulaşma. bulaşma dememdeki maksat aldınmı bir daha da satamassın . gerçi zaten kaç paraki :))

Onun yerine samara al.3-4 milyara güzel samara bulabilirsin...

Benim samaram var. iç mekan malzemesi çok kötü ve kapıları güüüüüm diye kapanıyor . ama tercihim samara olurdu benim yine alacak olsam. reno 9 lara göre ergonomi mi dersiniz ne dersiniz bilmem artık samara çok üstün. süratli giderken hangisinin daha iyi olduğu belli oluyor...

Lada Samara

• Arkadaşlar Tavria, Lada'nın bir modeli değildir. Bu Otomobil ZAZ Tavria'dır ve yalnış hatırlamıyosam Rus arabası değil Ukrayna arabasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kullandım o arabayı baya yaklaşık bi 6-7 sene.. ve geçenlerde yine bi topic de anlattım benim yazdığım yanızyı bulup okursan yardımcı olur sanahttp://forum.donanimhaber.com/m_11179081/mpage_1/key_tavria//tm.htm#11181448
    bu linkten oku.. o zamanlar bir çok artısı vardı arabanın çok temiz bişey bulursan problem şıkarmaz araba kabortası da gayet iyidir öyle hemen çürümez denildiği gibi.. ama artık parça problemi çıkarır bişey lazım olsa kolay bulamazsın biz kaza yapınca kaborta aksamını istanbulda hurdacılardan temin etmeye çalışıyoduk ama sağlamdır yani.. neyse sen yazdığım yorumlarımı oku..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.