selam arkadaşlar samara 1500i enjeksiyonlu aramız var .tahmini olarak ladalar kaç km gider motorları hiç ellemeden
100.000 km gören tanıdığım var lada ile
bizimki 85 binde 250 bin görmez mi bakımları yapıldığında ve hor kullanılmadığında
Çok zorlamazsan en az 500.000 km. motor yapılmadan rahat gider.Çok sağlam bir motordur. Ben geçen sene 93 model samaramı 330.000 km. de sattım ve motor saat gibiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: end76
Çok zorlamazsan en az 500.000 km. motor yapılmadan rahat gider.Çok sağlam bir motordur. Ben geçen sene 93 model samaramı 330.000 km. de sattım ve motor saat gibiydi.
330 bin km boyunca motora hiçbir işlem yapılmadımı yani??
Hayır,rutin bakımlar ve parça değişimleri dışında hiç bir işlem yapılmadı.
tabi ki 300.000 i görür. ruslar yapmış bunu sağlamlık dışında da önemli bi özelliği yoktur. ama dibine kadar sağlamdır. öyle dacia gibi 200.001 km görünce vay anasını deyip fotoğraf çektirmeyi gerektirmez.
bakımları aksatılmadan yapılırsa 500.000 km götürür.
Teyze oğlu 245000 de segman attırdı ama çok agresif kullanıyor normalde iyi kullanımda 400.000 görmesi gerekir
Kac bin gittigi degil kac liraya rektefiye edildigi onemli. Yeni araclarin tek yan aynasi fiyatina rektefiye ettirebiliyorsaniz kac bin gittiginin ne onemi var ki?
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
Kac bin gittigi degil kac liraya rektefiye edildigi onemli. Yeni araclarin tek yan aynasi fiyatina rektefiye ettirebiliyorsaniz kac bin gittiginin ne onemi var ki?
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
Yeni motorların yenileme fiyatına lada motorunu sıfır alırsın:)
benim 91 model samaram rektefiye görmedi daha
1993 model samaram var keyfi olarak motorumu tamamen sıfır parçalar ile yenileyecegim motor silindir blogu,motor üst silindir kapağı,karburator komple,hava filtresi kutusu.. aküden bujiye kadar 1500-2000 tl ye kaputun altındaki hersey tamamen sıfır oluyor.
tabi rektefiye cok daha uygun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme