Şimdi Ara

Lada samara 1.5 karbüratörlü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arabanın benzin otomatigini ve hortumları yeni degiştirdim ve karbüratörden bayagı benzin kaçırdıgını fark ettim zaten gaza basınca araba tekliyordu karbüratörü açtım ve 2 tane saplamanın yalama oldugunu fark ettim aynı şey gazdada başıma geldi araba gaz yemiyor tekleme yapıyor şimdi benzin kaçagı nerde ve gazda neden tekler yardımcı olan ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

• Araba passat vb bir model olsa bir sürü cevap gelirdi. Eee ne demişler ye kürküm ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattığını tam anliyamadim ama karbüratör hava alıyor sanırım tam oturmuyor yalama olduğu için .

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

Beyler arabanın benzin otomatigini ve hortumları yeni degiştirdim ve karbüratörden bayagı benzin kaçırdıgını fark ettim zaten gaza basınca araba tekliyordu karbüratörü açtım ve 2 tane saplamanın yalama oldugunu fark ettim aynı şey gazdada başıma geldi araba gaz yemiyor tekleme yapıyor şimdi benzin kaçagı nerde ve gazda neden tekler yardımcı olan ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

hocam yalama olan saplamalar tam bastırmadığı için araç dengesiz hava alır ve karburatörün işlevini bozar.... hava yakıt oranı bozulunca tekleme normaldir... diğer bir tekleme sebebi ise bujiler ve kablolarından olabilir... distrübitor kapağının içten oksitlenmesi de bu olayı tetikler....o saplamaları bi değiştir ve yeni bi conta taktır.... ve iyi bi ayardan sonra aracın düzelecektir..... bir de el değmişken subap ayarı yaptırman aracının saat gibi olmasını sağlar hocam..... bunların hepsi 20 dk da yapılabilecek basit işlemlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

Beyler arabanın benzin otomatigini ve hortumları yeni degiştirdim ve karbüratörden bayagı benzin kaçırdıgını fark ettim zaten gaza basınca araba tekliyordu karbüratörü açtım ve 2 tane saplamanın yalama oldugunu fark ettim aynı şey gazdada başıma geldi araba gaz yemiyor tekleme yapıyor şimdi benzin kaçagı nerde ve gazda neden tekler yardımcı olan ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

hocam yalama olan saplamalar tam bastırmadığı için araç dengesiz hava alır ve karburatörün işlevini bozar.... hava yakıt oranı bozulunca tekleme normaldir... diğer bir tekleme sebebi ise bujiler ve kablolarından olabilir... distrübitor kapağının içten oksitlenmesi de bu olayı tetikler....o saplamaları bi değiştir ve yeni bi conta taktır.... ve iyi bi ayardan sonra aracın düzelecektir..... bir de el değmişken subap ayarı yaptırman aracının saat gibi olmasını sağlar hocam..... bunların hepsi 20 dk da yapılabilecek basit işlemlerdir

hocam cevabın için çok teşekkür ederim buji kablolarını sıfır alıp kendim degiştirdim muhtemelen dediginiz gibi olacak cevap için çok sağolun

• Ladanin genelde elektrik donanimlari Ariza verir. Oyyüzden ateşleme sistemini kontrol edin.

• Karbüratörden taşıyorsa şamandıra ayarı ve iğne supabını da kontrol ediniz. Karbüratör vidalarının sıkmaması rölantiyi, çekişi bozar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.