Şimdi Ara

Lada Samara 1.5 alinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
27.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babam avda dagda bayırda uzun yolda kullanıyor 155binde en buyuk masrafı 800tlye kapak contası taşlandı değişti.başka sorun cıkmadı 90 bindir bizde.yetkili servis bakımlı.safkan bir sürüşü var tam bir mekanik samaradan aldıgım sürüş zevkini hiçbir arabadan alamadım.virajlarda adeta yola yapışıyor.frenler kötü çok iyi bakılmalı periyodik bakımlarda mutlaka kontrol edilmeli.lpgde ş.içi 8lt yakıyor.25lt lpg ile 400 km uzun yolda gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 1 Mayıs 2019; 14:3:21 >
  • Eğer bir lada samara alacaksanız 1994-95 modelini alın. Eğer ki enjeksiyonlu olmasına aldanıp 2000 model ve üstü alırsanız elektrikçiden çıkıp eve gidene kadar bozulur tekrar elektrikçiye gidersiniz.

Motor performansı güzeldir. Düşük devirde yüksek hız yapabiliyorsunuz. Ama konfor, donanım, güvenlik namına pek bir şey aramayın.

• Uzun uzun yok temizi alınır, o kadar yol gidilir gibisinden yazılmış durmuş. Yalniz piyasada temizi yok. Öğrenci olduğun içinde uygun yollu bir Samara arıyorsun bu da belli. Yalnız 40 git, 40 gel km olarak toplam hergün 80 km yi yapacak Samara zor. Ayrıca git gelde hergün sürüş yapacağın içinde ekstra yorgunluk. Boşa macera. Otobüse devam. Haaa konu 2019 da yazılmış ama olsun. Böyle fikirde olan öğrencilere örnek olsun yazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyken ben de Samara bakmıştım. Yürüyenin dışında özellikle arabanın altına bakılmalı, çürük varsa muayeneden geçmiyor. Bu arabaların kupaları dahil her yeri çürüyor.

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt

Tylolum bizim kahvehanenin sahibi kullanıyor 1991 samara 7 liraya almıştı geçen sene. Gelelim arabanın sorunlarına, pas ve çürük maalesef var. Çoğu yerinde macun yapılmış. Yaptığı masraf komple motor yaptırdı, araba yukarıya hava filtresine yağ basmıştı zar zor çalışıyordu, 4 liraya komple motor attırdı. Lada tofaş ve renault grubu eski arabalarda başını ağrıtmaz. Parçasını ve ustasını çok rahat bulursunuz doğuda bile bulunuyor.

Çürüme konusuna katılıyorum, park halinde motor kulakları kopmuş motoru düşmüş bir samara görmüştüm. Sakarya Karasu deniz kenarında  

Lada larda tabandaki çürüklere ve motorun yeni revizyonlu olmasına dikkat edilmeli. Geri kalan eften püften şeyler ama elektrik aksamı da çok zayıf. Samara nın kendi kendine arka silecek çalışıyordu, kornası bozuluyordu falan.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Çocukken babamın samarası vardı birgün kendi kendine çalışmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

Yok artik daha neler   Viteste park halindemiydi ?

Araba one firlayip gider valla viteste akuyle basinca oyle rolantideki gibi gidim.gidim gitmiyor ileriye tork yuksek oldugundan mi nedir araba 20 km 10-15 km ye cikiyor uzuyor.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yok boştaymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçüklüğümden bilirim bu arabayı. Yaz sıcağında 100km üzeri her yolculukta inanılmaz hararet yapardı. Lada Vega da hem Renault megan da böyle sorunla karşılaşmamıştık. Yeni arabalar olduklarındandır sanırım. Ama tecrübemi paylaşmış olayım. Önden çekiçli olması başka bir artısı
  • Lada Samara alınmaz,1990 model arabada pas çürük var,1950 model arabalar bile paslanmıyorken 30 yaşında arabanın çürümesi tuhaf...

• quote:

Orijinalden alıntı: esmuco26

Ben küçüklüğümden bilirim bu arabayı. Yaz sıcağında 100km üzeri her yolculukta inanılmaz hararet yapardı. Lada Vega da hem Renault megan da böyle sorunla karşılaşmamıştık. Yeni arabalar olduklarındandır sanırım. Ama tecrübemi paylaşmış olayım. Önden çekiçli olması başka bir artısı

İki ayrı samaram oldu. Hararet sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem-1987

Lada Samara alınmaz,1990 model arabada pas çürük var,1950 model arabalar bile paslanmıyorken 30 yaşında arabanın çürümesi tuhaf...

Samara, brodway, şahin araçlarım oldu -ki şahinin ilk sahibiydim-, hepsi 3-4 yaşında çürümeye başladı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.