Şimdi Ara

LADA PRİORA ETKİLEDİ GERÇEKTEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
14.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amortisorleri sokup atmışlar fazla parça bunlar galiba diyip. Bu arabayla yola cıkılmazki altı deger. Maksimum 20 km sonra pert olur

Orijinalden alıntı: HondaPower

Tamamen gereksiz bir araç.

• Çöpün en önde gideni.Şu aracın resimlerine ve videolarına bakmak bile, vakit kaybından başka bir şey değil.

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Bilmem farkettiniz mi? Arabanın sağı ayrı solu ayrı. Modifiyede çığır aşmış adamlar.

Aga bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

arka camlar hala otomatik degil

vegada otomatikte ne oluyo

Orijinalden alıntı: GT_55

Çöpün en önde gideni.Şu aracın resimlerine ve videolarına bakmak bile, vakit kaybından başka bir şey değil.

+100000000000000
  • O paraya daha donanımlı araçlar alınabilir.
  • Eskisi gibi vegayı verdikleri gibi ucuz fiyattan verseler bak nasıl kapış kapış gidiyor. ama bizim distirbütörlerde iş yok hepsi para canavarıı... Ah lada'yı ben satcam ki görün bak 5 kuruş para istemez lan valla zevkine hobi diye yaparım ben.. ucuzdan vercen arabaları ohh miss Rusya da hala samara satılıyo maliyeti 4000 amerikan $ diyorlar. getir buraya bu hurdalardan iyidir. Bizim milletimiz aynı nivanın 2013 üne biniyor birşey demiyor niye araba parasının hakkını yıllarca verdi vermeye de devam ediyor . samara 16bin tl + kdv diycen Sıfır diyecen + bikaç donanım bitti gitti varsın hız sabitleyicisi olmasın varsın arka camlar manuel olsun o zaman kimse ötü demez bu arabalara çünkü bizim milletimiz iyi bilir ne kadar ekmek o kadar köfte :)
  • s.a hacılar konu eski sayılır 2 hafta geçmiş heralde üzerinden ama ben yinede yazayım

lada gerçekten tipsiz arabadır fakat sağlamlık konusunda volvo mercedes gibi arbaların çelikleri ile yarışır
    ha donanım olarak bahsetmiyorum hava yastığı vb
    sen gidip hangi arabanın sedanını görsen tipsiz diye bakarsın
    bi hatcbak lerine bak

ayrıca burda lada hakında başarısız diye konuşanlar heralde şu an üst düzey arabalara binmiyolar
    en fazla altlarına 20 bin t lik 2.el arabalar var kime hava yapıyolar anlamadım

bu arabanın hatchback inden almayı düşünüyoruz
    neden mi lada nın parçası ucuz olur mesala bi ford un dikiz aynası 200 t iken
    lada nın yedek parçasını bulgarisatndan bile getirtebilirsin çok ucuza

ha bu arada tek kötü yanı lastikler arabanın sanırsam fabrika çıkışı aleminyum jantları var 14 inch bide onları 16 ile değiştirdin mi
    sorun kalmıyor

bi edit daha : ruslar araba yapamıyo diye bi şey yok asıl amaçları ihracat değil
    bu nedenle arabaları rus koşularına göre üretiyolar

bu yüzden görünümde farklılıklar olabiliyor tamponların kısa olması yüksek olması klima yoksunluğu vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castielll -- 16 Eylül 2013; 21:48:49 >

• eğer almanyada yaşıyor ve konuşuyor olsaydık bende sizin gibi düşünürdüm...ama türkiyedeyiz ve 70'li yıllardan kalma murat 131 temeli ile üretilmiş 2002 model standart doğana (2 cam otomatik hidrolik direksiyon) başkada bi şeyi olmayan araçlara ne fiyatlar isteniyor görmüyor olamazsınız siz bu fiyata 0 km araç alıyorsanız arka camlara pek takılmayın çok istiyorsanız otmatiğe çevirirsiniz lada modelleri neden bu kadar çok aşşağılanıyor anlamıyorum tipsiz değil bence standart bi tasarımı var asıl tipsiz olanlar bizdeki clio'lar linea'lar filan hb modelleri gayet hoş bence vega larda sedan olanlar pek hoş değil ancak hb lada vega gayet güzel benim araç 2005 vega hb kilima hidrolik direksiyon falan filan var arka camlar otomatik değil ilk önce şaşırmıştım 99 modelde bile 4 cam otmatik bu nasıl olmaz diye ama hiçte dert değil bu bahsedilen priora'da vegadan izler var ancak güvenlik olarak gereken donanım var 2 airbag abs filan gibi....ruslar araba yapamıyor diyenlere şunu demek isterim adamlar iç piyasa için üretim yapıyorlar fiyat cazip olduğu için bizede gelebiliyor adamlar kendi ülkelerine göre araç yapıyorlar rus malı kamyonları gördünüzmü? o berbat yollarda nasılda bata-çıka ilerliyorlar.. ruslar bize araç üretmeyi öğretmeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Castielll

s.a hacılar konu eski sayılır 2 hafta geçmiş heralde üzerinden ama ben yinede yazayım

lada gerçekten tipsiz arabadır fakat sağlamlık konusunda volvo mercedes gibi arbaların çelikleri ile yarışır
    ha donanım olarak bahsetmiyorum hava yastığı vb
    sen gidip hangi arabanın sedanını görsen tipsiz diye bakarsın zaten sedan araba alanın aklını si......
    bi hatcbak lerine bak

ayrıca burda lada hakında başarısız diye konuşanlar heralde şu an üst düzey arabalara binmiyolar
    en fazla altlarına 20 bin t lik 2.el arabalar var kime hava yapıyolar anlamadım

ayrıca peder bu ay emekli olucak emekli, ikramiyesi ile bu arabanın hatchback inden almayı düşünüyoruz
    neden mi lada nın parçası ucuz olur mesala bi ford un dikiz aynası 200 t iken
    lada nın yedek parçasını bulgarisatndan bile getirtebilirsin çok ucuza

ha bu arada tek kötü yanı lastikler arabanın sanırsam fabrika çıkışı aleminyum jantları var 14 inch bide onları 16 ile değiştirdin mi
    sorun kalmıyor

bi edit daha : ruslar araba yapamıyo diye bi şey yok asıl amaçları ihracat değil
    bu nedenle arabaları rus koşularına göre üretiyolar

bu yüzden görünümde farklılıklar olabiliyor tamponların kısa olması yüksek olması klima yoksunluğu vb

Sizin peder bu aracin hb sinden alacak diye bu arac cok guzel olmuyor maalesef ..

Yine de Hayirlli olsun simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu araci bilmeden yazan arkadaslarima hitaben.ben bizzat 2012 lux modelini rusyada kullaniyorum cam elektrikli degil falan su ozelligi yok diyenlere bir kac ozeliigini yazacam PRIORAMIN...
    1-ABS+BAS (basin ne oldugunu bilmeyenlere) frene basildigi zaman feren gucunu tum tekerlere esit dagitilmasini saglayan bir sistemdir.
    2.klima
    3.isitmali on koltuklar.
    4.elektrikli ve isitmali yan aynalar.
    5.atermal camlar.
    6.elektik takviyeli yukseklik ayarli hidrolik direksiyon.
    7.surucu ve yolcu hava yastigi.
    8.far sensru(hava karardiginda kendiliginden yanan farlar.
    9.yagmur sensoru.yagmur yagdigi zaman yagmur sidettine gre kendiliginden calisan silecekler.
    10.on ve arka koltuklarda bas dayamalik(kaza aninda boynumuz icin en onemli ayricaliktir.
    11.on ve arka camlar otmatik(elektrikli)
    12.cok fonksiyonlu yol bilgisayari.
    13.arka koltukta acilir kapanir orta konsul(kol dayamalik)
    14.fabrika cikisli alarm sistemi ve orjinal priora muzik sistemi usb vs,...
    15.arka park sensoru.
    bunlar lux versiynunda var bakmak isteyenler http://www.youtube.com/watch?v=WULXlIwDm8A bu siteden tam anlamiyla bakabilirler. (benim arabamin aynisi rengi bile :-) )
    aracimin yakitina gelince yazin sehir icinde 7.5 lt kisin 8.3 litre uzun yolda 5.5 lt.
    arabalari markasina gore degerlendiren arkadaslar belki altinizda bineceginiz haci muratiniz yok ama atip tutmayi iyi beceriyorsunuz.sizler burada renault ile ladayi karsilastiriyorsunuz birde mercedes e bakin lutfenhttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/mercedes

• @ 2012 lux model

Hayirli olsun

@ rusyada kullaniyorum

Allah kolaylik versin, youtube ve haberlerde izledigimiz Rusya trafigi ve soförleri zor olsa gerek

@ birde mercedes e bakin lutfen

Mercedes araclarinda 1 ton elektronik ekipman bulunuyor, bu konuda ariza vermesi dogal

Priora aracini yinede tavsiye etmem, cünkü:

1. 1-2 sene icinde yeni modeli cikacak ( Renault destegi ile )
    2. Teknigi Lada vega ( 1997 ) ve hatta Samara ( 1984 ) modeline dayaniyor
    3. Rus araclari 0 km olsa bile devamli problem ve ariza cikaran araclardir.

kolay gelsin
  • Aracın neresinden tutarsan elinde kalacak gibi duruyor.
  • herkese tekrardan selamlar.Ben rusyada lada fabrikasinda bir turk sirketi adina elektrikci larak calisiyorum ve burada Togliatide yasiyorum.bilgisi olmadan fikri olan arkadaslarima bilgi aktarmak istiyorum.su an lada,nissan ve renault ayni fabrika icinde ,ayni bodyshop ta(kaynak robotlarla ve insan gucu kullanarak),ayni materyallerle,ayni knvorler uzerinde,ayni aletler kullanilarak punta ile body olusturuluyor.yine bu uc marka ayni guzergahi kullanarak ayni paintshopta(boyahane) ayni kalitedeki boyalarla boyanip ayni ustalarin ayni aletlerin kullandigi rutus odalarindan geciyor.snra ayni guzergahi takip edip ic mntaj kisminda markalar ayri oldugu icin ayri konvorler uzerinde ic mntaji yapiliyor.yani bu uc aaracin annesi baabasi ayni sadece isimleri ve karakterleri farkli...fabrika iscilik mntaj hepsi ayni fark yok.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.