Şimdi Ara

LADA PRİORA ETKİLEDİ GERÇEKTEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
14.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Aracın neresinden tutarsan elinde kalacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: maksim21

herkese tekrardan selamlar.Ben rusyada lada fabrikasinda bir turk sirketi adina elektrikci larak calisiyorum ve burada Togliatide yasiyorum.bilgisi olmadan fikri olan arkadaslarima bilgi aktarmak istiyorum.su an lada,nissan ve renault ayni fabrika icinde ,ayni bodyshop ta(kaynak robotlarla ve insan gucu kullanarak),ayni materyallerle,ayni knvorler uzerinde,ayni aletler kullanilarak punta ile body olusturuluyor.yine bu uc marka ayni guzergahi kullanarak ayni paintshopta(boyahane) ayni kalitedeki boyalarla boyanip ayni ustalarin ayni aletlerin kullandigi rutus odalarindan geciyor.snra ayni guzergahi takip edip ic mntaj kisminda markalar ayri oldugu icin ayri konvorler uzerinde ic mntaji yapiliyor.yani bu uc aaracin annesi baabasi ayni sadece isimleri ve karakterleri farkli...fabrika iscilik mntaj hepsi ayni fark yok.

degerli bilgileriniz icin

devamini bekleriz

• biraz gülelim araç bu sanırsam :)

LADA PRİORA ETKİLEDİ GERÇEKTEN
  • BEYLER YAZDIKLARINIZI OKUYORUM DA.. GÜLMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..

ÇOK SIKÇA RUSYADA YAŞAYAN BİRİ OLARAK SÖYLİYEYİM.. BU ARABA RUSYADA GERÇEKTEN İLAHTIR.. NEDENİNE GELİNCE..

1- UCUZ : 172.000 RUBLE = YANİ 6000$ CİVARINDA

2- RUSYANIN YOLLARI GERÇEKTEN KÖTÜDÜR BAKIM YAPILMAZ VE COĞRAFİ HAVA ŞARTLARI NEDENİ İLE KAR-BUZ VS. YOLLAR HEP DELİK DEŞİKTİR.. SİZİN ÇOK GÜVENDĞİNİZ AĞZINIZDAN HİÇ DÜŞÜRMEDİĞİNİZ AVRUPA OTOMOBİL MARKALARI YOLDA SAATTE ÇUKURLARDAN KAÇMAK İÇİN 20 KM İLE GİTMEYE ÇALIŞIRKEN Kİ.. ( BUNA MERCEDES DAHİLDİR ) SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ LADA PRİORA YANINIZDAN FİŞEK GİBİ GEÇER GİDER..

3- RUSYADA APAÇİ ÇOK DİYENLERE SÖZÜM..)))) GERÇİ RUSLARI SAVUNMUYORUM FAKAT.. SİZİN O APAÇİ DEDİĞİNİZ ADAMLAR.. VE ONLARIN BEĞENMEDİĞİNİZ ARABALARINA ( MESELA PRIORA GİBİ ) SİZİN MASTURBASYON YAPARKEN BİLE HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ GÜZELLİKTEKİ UZUN BOYLU SARIŞIN MİNİ ETEKLİ VE YÜKSEK TOPUK AYAKKABILI KIZLARLA BERABER GEZİYORLAR.. VE SİZ TR. DE YÜKSEK VERGİLİ ÖTV Lİ FİYATLARI NERDEYSE 60.000 TL Yİ BULAN ARABALARINIZLA TÜRK KADINLARININ ALTINA PASPAS OLMAKTAN ÇEKİNMEYEN ZAVALLI TÜRK ERKEKLERİSİNİZ.. )))

KUSURA BAKMAYIN AMA YUKARIDA OKUDUKLARIMA DAYANARAK.. BU SÖZLERİ VE BUNU YAZIYI HAK ETTİNİZ.. )))

EĞER KARİZMA ADI ALTINDA BU ARABAYI DENEMEK İSTİYORSANIZ.. BU ARABAYU ALIN VE ANTALYA BÖLGESİNE GİDİN.. TATİLE GELEN RUS KIZLARI SİZİ YOLDA DURDURUP GEZMEK İSTEYECEKLERDİR)) ÇÜNKİ RUSLAR MİLLİYETÇİDİR.. VE SİZİN O BAHSETTİĞİNİZ AVRUPA MARKALARI ONLAR İÇİN BİR HİÇTİR..

BEN BU ARABAYI TR. DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. VARSIN TİPSİZ OLSUN.. ALDIKTAN SONRA ÖN VE ARKA SÜSPANSİYONU 3 PARMAK AŞAĞIYA İNDİRİP TÜP TAKIP İÇİNDE RUS MÜZİKLERİ DİNLEYEREK GEZECEĞİM.. VE İNANIN.. KENDİMİ KRAL GİBİ HİSSEDDECEĞİM..

BEYLER SİZ UFAK BİR SIR...... RUSUN MALI HANTAL VE SESLİ ÇALIŞIR... AMA ASLA SİZİ YOLDA BIRAKMAZ..

• quote:

Orijinalden alıntı: sychrius

BEYLER YAZDIKLARINIZI OKUYORUM DA.. GÜLMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..

ÇOK SIKÇA RUSYADA YAŞAYAN BİRİ OLARAK SÖYLİYEYİM.. BU ARABA RUSYADA GERÇEKTEN İLAHTIR.. NEDENİNE GELİNCE..

2- RUSYANIN YOLLARI GERÇEKTEN KÖTÜDÜR BAKIM YAPILMAZ VE COĞRAFİ HAVA ŞARTLARI NEDENİ İLE KAR-BUZ VS. YOLLAR HEP DELİK DEŞİKTİR.. SİZİN ÇOK GÜVENDĞİNİZ AĞZINIZDAN HİÇ DÜŞÜRMEDİĞİNİZ AVRUPA OTOMOBİL MARKALARI YOLDA SAATTE ÇUKURLARDAN KAÇMAK İÇİN 20 KM İLE GİTMEYE ÇALIŞIRKEN Kİ.. ( BUNA MERCEDES DAHİLDİR ) SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ LADA PRİORA YANINIZDAN FİŞEK GİBİ GEÇER GİDER..

3- RUSYADA APAÇİ ÇOK DİYENLERE SÖZÜM..)))) GERÇİ RUSLARI SAVUNMUYORUM FAKAT.. SİZİN O APAÇİ DEDİĞİNİZ ADAMLAR.. VE ONLARIN BEĞENMEDİĞİNİZ ARABALARINA ( MESELA PRIORA GİBİ ) SİZİN MASTURBASYON YAPARKEN BİLE HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ GÜZELLİKTEKİ UZUN BOYLU SARIŞIN MİNİ ETEKLİ VE YÜKSEK TOPUK AYAKKABILI KIZLARLA BERABER GEZİYORLAR.. VE SİZ TR. DE YÜKSEK VERGİLİ ÖTV Lİ FİYATLARI NERDEYSE 60.000 TL Yİ BULAN ARABALARINIZLA TÜRK KADINLARININ ALTINA PASPAS OLMAKTAN ÇEKİNMEYEN ZAVALLI TÜRK ERKEKLERİSİNİZ.. )))

KUSURA BAKMAYIN AMA YUKARIDA OKUDUKLARIMA DAYANARAK.. BU SÖZLERİ VE BUNU YAZIYI HAK ETTİNİZ.. )))

EĞER KARİZMA ADI ALTINDA BU ARABAYI DENEMEK İSTİYORSANIZ.. BU ARABAYU ALIN VE ANTALYA BÖLGESİNE GİDİN.. TATİLE GELEN RUS KIZLARI SİZİ YOLDA DURDURUP GEZMEK İSTEYECEKLERDİR)) ÇÜNKİ RUSLAR MİLLİYETÇİDİR.. VE SİZİN O BAHSETTİĞİNİZ AVRUPA MARKALARI ONLAR İÇİN BİR HİÇTİR..

BEN BU ARABAYI TR. DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. VARSIN TİPSİZ OLSUN.. ALDIKTAN SONRA ÖN VE ARKA SÜSPANSİYONU 3 PARMAK AŞAĞIYA İNDİRİP TÜP TAKIP İÇİNDE RUS MÜZİKLERİ DİNLEYEREK GEZECEĞİM.. VE İNANIN.. KENDİMİ KRAL GİBİ HİSSEDDECEĞİM..

BEYLER SİZ UFAK BİR SIR...... RUSUN MALI HANTAL VE SESLİ ÇALIŞIR... AMA ASLA SİZİ YOLDA BIRAKMAZ..

Rusya yol sartlarina yapildigini kimse inkar edemez.
    Bu aracin kalite ve sorunsuz oldugunu göstermez.

Ona bakarsam karadenizin köy yollarinda alamancilar devamli araclarini saga cekmek zorunda kalirlardi.Kartal ve toroslara
    yol vermek icin.
    Rus insani milliyetci olabilir ama bu sadece kendi ülkesinde .
    Almanya'da yasayan biri olarak simdiye dek bir tanesinin lada kullandigini görmedim, sorsan sana gülerler.

Rekabet artinca Lada kendi ülkesinde zor durumlara düstü.Belki priora ve niva halen en cok satilan modeller
    olabilir ama son 5 sene icerisinde Lada Rusya cok kayip verdi.Zaten kendisini artik tipki DAcia gibi Renault grubuna teslim etti

• arkadaş almanyada yaşıyorsun ve görmedin diye nasıl lada yok diyebiliyorsun.
    avrupada ençok lada satılan yerlerden biri almanya eski doğu almanya denen
    yerlerde ciddi ladacı vardır. bir yılın almanya kalina satış adedini hatırlıyorum 930 küsürdü.
    bir malı çok övmek yada yermek o maldan çok sizin değerinizi belirler milletin gözünde.
    aletin eti belli butu belli işine gelen alır gelmeyen almaz.

Ladayi bilen alir.

Hyundai,kia,daewoo nun gelmesiyle Lada Almanya da tarihe kariste, dacia sonunu getirdi.

belirli bir taraftar kitlesi var ( niva basta olmak üzere )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sychrius

BEYLER YAZDIKLARINIZI OKUYORUM DA.. GÜLMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..

Samaradan biliyorum pek sorun çıkarmayan bir araçdı yolda kalmadık hiç

SAMSUNG GALAXY S III
    Fabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium

• Herkesin zevki farklı olabilir. Beğenen insana bir şey diyemem ama bence çok çirkin bir araç. Hele hele modifiye ile daha da ucube gibi olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam güzel bir crossover tasarlıyordu Lada. O aracını beğendim ama bu araç pek bana hitap etmedi.

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Yorumlariniza saygim var ama Dogu Almanya olayi ( DDR ) demir perdelerin yok olmasiyla sadece lada icin degil, diger
    dogu blok ülkelerin üretmis oldugu araclarin da sonu oldu. ( Trabant,Wartburg,ifa,robur,ikarus,jelcz,polonez,Dacia,roman,aro,oltcit,moskwitsch,kamaz,gaz,maz,vs vs )

Ladayi bilen alir.

Hyundai,kia,daewoo nun gelmesiyle Lada Almanya da tarihe kariste, dacia sonunu getirdi.

belirli bir taraftar kitlesi var ( niva basta olmak üzere )

demek kamaz gaz ve vaz da tarihe karıştı??)))

hmmm.. bak bu ilginç işte.. ben şu an kazan bölgesi naberejnie chelnie şehrindeyim.. ve bu şehirin içinde kamaz adında senede 300.000 kamyon üreten ki.. ( her alanda : askeriye arazi ve normal sevkiyat modelleri dahil ) hayvan gibi bir fabrika var.. ve her gün yeni model kamaz çıkartıyorlar.. madem kamaz tarihe karıştı o fabrikanın çöplük olması lazımdı..

bu arada lada nın diğer ismi rusyada vaz olarak geçer.. rusyada kimse lada ya lada demez onun genel ismi ciguli dir.. marka ve serileri 2104 den başlayarak yükselir.. dacia ya gelince dacia zaten oldum olası reno grubunun altında idi.. rusyada dacia reno logosu altında satılır..

kısaca.. beyler rusyada yaşam bambaşkadır.. burada yaşayanlar bilir.. hırs ve ego kapriz ve kıskançlık yoktur.. onda varda bende nie yok duygusunu burada silin kafanızdan.. ben en çok zaten rusyanın bu olgusunu seviyorum.. tr de iken sinirli ve asabi bir adamım..ama buraya gelince tüm bu gereksiz duygularımdan kurtuluyorum.. inanın.. tr de range rovere bineceğime.. rusyada vaza binip huzurlu bir hayat yaşamayı yeğlerim..

saygılar..

• @ demek kamaz gaz ve vaz da tarihe karıştı?

hocam yanlis bir anlasilma oldu !!!

demek istedigim: bahsi gecen Rus ve dogu blok Markalarin dogu Almanya Pazarinda duvarlarin
    yikilmasiyla birlikte bu pazardan cekilmek zorunda oldugunu belirtmek istedim.

VAZ ve Kamaz in Rusyada popüler oldugunu kimse inkar edemez.
  • quote:

@ Rusyanın tofaşı.

Tofasin tirnagi olamaz

Asıl Tofaş onun tırnağı olamaz. 1998 model Tofaş'la 2013 model Lada Priora birmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F126BAB3 -- 11 Haziran 2013; 9:35:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Priora

quote:

@ Rusyanın tofaşı.

Tofasin tirnagi olamaz

Asıl Tofaş onun tırnağı olamaz. 1998 model Tofaş'la 2013 model Lada Priora birmi?

2013 model priora mi ?
    2013 model priora mi ?

bizle kafa mi buluyon ?
    gören duyan son teknolji sanacak.....

arkadas, priora 2007 de piyasaya cikti, veganin cakmasi ( 1999)...vega dedigimiz model Forma nin cakmasi. simdi
    google resimlerde arastirmadan söyleyeyim. Forma = SAMARA SEDAN

Samara sedan, yani nami diger formada Samara olur, samara 1983 de piyasaya cikti....

uzun lafin kisasi : priora 30 küsür senelik teknige, yürüyene sahip

o kadar !!!!!!!!!!!!1

• quote:

quote:

quote:

@ Rusyanın tofaşı.

Tofasin tirnagi olamaz

2013 model priora mi ?
    2013 model priora mi ?

bizle kafa mi buluyon ?

arkadas, priora 2007 de piyasaya cikti, veganin cakmasi ( 1999)...vega dedigimiz model Forma nin cakmasi. simdi

Samara sedan, yani nami diger formada Samara olur, samara 1983 de piyasaya cikti....

o kadar !!!!!!!!!!!!1

valla üstadlar boşuna kafa yormayın bugün doğanı aynı koyup 2013 model yapsan da samarayı 2013 yapsanda bu araçlar yne piyasa da alıcı bulur. Ama 25000 tl den asagı olcak.
    Nerden mü biliyom Niva kaç küsür yılın teknolojisi lan maşallah neredeyse mercedes jeeplerin satış değerleriyle yarışıyo.
    Zaten benm milletim tutumlu.. Kolay kolay şkayetçi olmaz. Oldumu da durmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

quote:

quote:

quote:

@ Rusyanın tofaşı.

Tofasin tirnagi olamaz

2013 model priora mi ?
    2013 model priora mi ?

bizle kafa mi buluyon ?

o kadar !!!!!!!!!!!!1

valla üstadlar boşuna kafa yormayın bugün doğanı aynı koyup 2013 model yapsan da samarayı 2013 yapsanda bu araçlar yne piyasa da alıcı bulur. Ama 25000 tl den asagı olcak.
    Nerden mü biliyom Niva kaç küsür yılın teknolojisi lan maşallah neredeyse mercedes jeeplerin satış değerleriyle yarışıyo.
    Zaten benm milletim tutumlu.. Kolay kolay şkayetçi olmaz. Oldumu da durmaz

İşte cevap bu be yürü!

• quote:

quote:

quote:

@ Rusyanın tofaşı.

Tofasin tirnagi olamaz

2013 model priora mi ?
    2013 model priora mi ?

bizle kafa mi buluyon ?

o kadar !!!!!!!!!!!!1

Ben de 2013 Lada'ya 2.el samara motoru koyuyorlar demedim.Sırf Lada'yı kötülemek için yazma arkadaşım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.