Şimdi Ara

Lada Kalina çok şık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
108.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeş kusura bakmada bumu şık ozaman sen şık görmemişsin bişey yokki bunda tip yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhaneren
    ...
    önemli bir not.

Anna kurnikovadan sonra internette en çok aranan LADA kelimesidir.

arkadaş gerçekten attın yani. ben ilk 10 u okudum lada yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadcav

lada siluet in içi diğerleri ise roadster hiç fena değil..........

İç mekanda işçilik manyak kedi falan giremez içeri.

Lada diyince lama geliyor aklıma sonra beşiktaş trüibünler engel olamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: siselat

Artı, yukarıdaki Lada siluet modelinde ABS, klima, 4 hava yastığı, cd-radyo vs. gibi Avrupa standartları ile satılmakta.Bütün bunlardan sonra Lada için negatif önyargınız gitmiştir inşallah...

ya geçenlerde bi arkadaş demişti ki hiç renonun klimasıyla mersonun ki bir olur mu diye sonuna kadar katılıyorum

abs 50 metrede falan durdurur bu arabanın(!!!!)

hava yastığı arada bi açılır hatta hiç belli olmaz yolda giderken bile açılır

cd çaları 2 güne bi bozulur

kliması bizim eski broadwayuın kaloriferi gibi değilse neyim bak

dediğim gibi ;

hiç renonun klimasıyla mersonun ki bir olur mu diye

• arabayı kötülemiyorum ama dizayn olarak hiç iç açıcı değil
  • Öncelikle herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım. Ya bişey dicem her kez ladanın iyi bir marka olmadığından söz ediyor. ben 21 yaşındayım ve 6 senedir 92 model lada samara kullanıyorum ve beni bir kez yolda bıraktı oda benzinin kalitesizliği yüzünden. bana şuan gelip lada karşılığında bir reno verelim deseler hayatta kabul etmem. ladanın görünüşü öyle abartılı olmaya bilir ama motoru bir çok arabadan güçlüdür. Benim lada hayranı olmamdaki diğer sebepse lada nın rus üretimi olmasıdır. Belki bir çoğunuz bilmezsinin ama rusların moskoviç diye bir marka aracı vardı ladanın en büyük rakibiydi. Ve arabartısız araba tank gibiydi. şuan dünyanın en dayanıklı araçları olarak bilinen volvo ve audi ler hala onun kadar dayanıklı değiller. Herkezin görüşüne saygılıyım ama ladanın motor gücünden şüpheli olanlar varsa internette lada nın videolarını arasınlar görsünler ladaya ne opel dayanabiliyor ne porsche nede lamborghini.

• ladayı kötülemeye çalışan arkadaşlara bende bir 2 laf edeyim.

lada tam bir dizayn özürlüsü olabilir doğrudur ama bakın avrupada satılan modellerin şıklığına. s
    anki çok şık bir araba aldığın zaman biraz daha karizma olsun diye ay yok jantını lastiğini farını stopunu tamponların değiştirmiyorsun sanki!!!
    konfor yok bu araçta diyorsan doğrudur yoktur konfordanda özürlüdür kendileri.
    ladanın parçası gerçekten ucuzdur ama ucuz olduğu için çok çabuk bozulur diyorsanız yanılıyorsunuz!!!
    sağlam değil diyorsan yanılıyorsun gülüyorum sağlam değil diyen arkadaşlara. kuş serisi araçlardan çok daha sağlam olduklarını göstermişlerdir bana tecrübe ile SABİTTİR.
    yol tutmaz bu diyorsan piyasadaki bir çok pahalı araçlar kadar yol tutar kar kış demez.
    soğukda arabanı çalıştırmakta zorlanıyormusun? lada kullansaydın zorlanmazdın!!!
    düşük gelir ve orta gelir arasında sıkışıp kalmış bir ailenin güvenle binebileceği ekonomik bir araçtır tavsiye edilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sky_

ladayı kötülemeye çalışan arkadaşlara bende bir 2 laf edeyim.

lada tam bir dizayn özürlüsü olabilir doğrudur ama bakın avrupada satılan modellerin şıklığına. s
    anki çok şık bir araba aldığın zaman biraz daha karizma olsun diye ay yok jantını lastiğini farını stopunu tamponların değiştirmiyorsun sanki!!!
    konfor yok bu araçta diyorsan doğrudur yoktur konfordanda özürlüdür kendileri.
    ladanın parçası gerçekten ucuzdur ama ucuz olduğu için çok çabuk bozulur diyorsanız yanılıyorsunuz!!!
    sağlam değil diyorsan yanılıyorsun gülüyorum sağlam değil diyen arkadaşlara. kuş serisi araçlardan çok daha sağlam olduklarını göstermişlerdir bana tecrübe ile SABİTTİR.
    yol tutmaz bu diyorsan piyasadaki bir çok pahalı araçlar kadar yol tutar kar kış demez.
    soğukda arabanı çalıştırmakta zorlanıyormusun? lada kullansaydın zorlanmazdın!!!
    düşük gelir ve orta gelir arasında sıkışıp kalmış bir ailenin güvenle binebileceği ekonomik bir araçtır tavsiye edilir...

eline sağlık bilader.

• Bu ladaya çamur atanlar varya eminim ne ehliyeti nede araba kullanmışlığı vardır.
    Eğer içlerinde araba kullanmayı bilenler varsa gitsin derli toplu bir samara kullansın,bi rampa çıksın,ibreyi 180 e dayasın,2 inci viteste 120 yapsın,kilometre de 160 bin yaksın,keskin viraja girsin ondan sonra 3-5 milyarlık bi araba bu çekişi bu yakıt ekonomisini bu yol tutuşunu bu sağlamlığı nasıl veriyor diye düşünsün ondan sonra 2. unsurlarda (görüntü,iç konfor,koltuklar vs....)kusur arasın.

Avtozaz denilen firmanın fabrikası tüm türkiyedeki oto fabrikaları toplamından daha büyük adamlar istese en lux modellere rakip otomobil üretimi yaparlar ancak adamların amacı belli en kolay alınan,bu parayla en çok işi yapacak arabayı üretmek.Ancak gelişen teknolojiyle çağa ayak uydurmak zorunda olduklarının bilincinde olduklarından ve de sovyet rejiminden kurtulduklarından yeni modelleri çıkartıyorlar artık.

Eminim bu çamur atan arkadaşlar bu yazıdan yine bişi anlamıycak taaa ki daha yeni modeller TR ye gelesiye kadar....

• dün bi galeride gördüm sedan modelini sıfır 19.750 dedi şaşırdım kaldım..

15.000 ytl falan der diye bekliyorum ..Abs klima varmı dedim yok dedi..

iyi dedim çıktım.. bu araba bu kadar edermi arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 1 Temmuz 2007; 16:41:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

dün bi galeride gördüm sedan modelini sıfır 19.750 dedi şaşırdım kaldım..

15.000 ytl falan der diye bekliyorum ..Abs klima varmı dedim yok dedi..

iyi dedim çıktım.. bu araba bu kadar edermi arkadaşlar..

klima için bin ytl fark ödemek durumundasın abs için solenecek bişi yok ama kendi şahsi fikrim bu araba 19 bin ytl eder çünkü kalite önceki ladalara oranla sınıf atlamış durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: siselat

Artı, yukarıdaki Lada siluet modelinde ABS, klima, 4 hava yastığı, cd-radyo vs. gibi Avrupa standartları ile satılmakta.Bütün bunlardan sonra Lada için negatif önyargınız gitmiştir inşallah...

ya geçenlerde bi arkadaş demişti ki hiç renonun klimasıyla mersonun ki bir olur mu diye sonuna kadar katılıyorum

abs 50 metrede falan durdurur bu arabanın(!!!!)

hava yastığı arada bi açılır hatta hiç belli olmaz yolda giderken bile açılır

dediğim gibi ;

hiç renonun klimasıyla mersonun ki bir olur mu diye

kullanmadığınız araç hakkında ne kadar kolay yorum yapğmışsınız.enteresan doğrusu...

ya hemen hepsini okudum buraya kadar yazılanların.ne kadar basit şeyler yazmışlar.yazanlar heralde orta okul lise yaşlarında kardeşlerimiz.çocukça şeyler yazılmış.ön yargılarını almışlar at gözlüklerini takmışlar hayatlarında görmedikleri bindikleri araba hakkında yorumlar yapmışlar,karalama amaçlı.çok çok enteresan...ha tipini tasarımını eleştiriyorsanız amenna zevkler değişiyor.kimi beenir kimi beğenmez.yakışmayan davranışlar doğrusu....

not:ikinci paragraf alıntı yaptığım arkadaşımın şahsına kesinlikle değildir.saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

dediğim gibi ;

Bilmiyorki Kalina'nın mp.3 çalarının markası JVC. Konuşuyor anca.
  • FIAT ALBEA SOLE 1.4 FIRE ACTIVE CD AC DACIA LOGAN SEDAN AMBIANCE PACK 1.4 Metalik Renk Klima LADA KALINA SEDAN 1118 1,6 KLİMALI METALİK RENK
    GÜVENLİK
    Çarpışma Testleri - 3 Yıldız (Euro-NCAP) 4 Yıldız (UTAC)
    Yolcu Hava Yastığı Yok Yok Var
    Elektrikli Motor Takviyeli Direksiyon Yok (Hidrolik Direksiyon Var) Yok (Hidrolik Direksiyon Var) Var
    Yüksek Hararet Sesli Uyarısı Yok Yok Var
    Motor Yağ Basıncı Düşük Sesli Uyarısı Var Yok Var
    Akü Voltajı Düşük Sesli Uyarısı Yok Yok Var
    Fren Hidrolik Seviyesi Düşük Sesli Uyarısı Yok Yok Var
    Araç Geri Viteste Sesli Uyarısı Yok Yok Var
    Anahtar Kontakta Unutuldu Sesli Uyarısı Yok Yok Var
    Lambalar Açık Unutuldu Sesli Uyarısı Yok Var Var
    Benzin Düşük Seviye Sesli Uyarısı Yok Yok Var

YOL BİLGİSAYARI VE FONKSİYONLARI
    Yol Bilgisayarı Var Yok Var
    Mevcut Yakıtla Gidilebilecek Mesafe Göstergesi Yok Yok Var
    Ortalama Yakıt Tüketimi Göstergesi Yok Yok Var
    Ortalama Hız Göstergesi Yok Yok Var
    Dış Hava Sıcaklık Göstergesi Yok Yok Var
    Anlık Yakıt Tüketimi Göstergesi Yok Yok Var
    Toplam Yakıt Tüketimi Göstergesi Yok Yok Var
    Motorun Çalışma Süresi Göstergesi Yok Yok Var
    Digital Saat Var Var Var

FIAT ALBEA SOLE 1.4 FIRE ACTIVE CD AC DACIA LOGAN SEDAN AMBIANCE PACK 1.4 Metalik Renk Klima LADA KALINA SEDAN 1118 1,6 KLİMALI METALİK RENK
    MÜZİK SİSTEMİ
    Uzaktan Kumandalı Radyo-CD ve MP3 Çalar (JVC Marka) Yok (Radyo-CD Var) Yok (Radyo Kaset Çalar Var) Var

KONFOR
    Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Yok Var Var
    Elektrikli Ön Camlar Yok Var Var
    İki Renkli Ön Konsol Yok Var Var
    Gösterge Parlaklık Ayarı Yok Yok Var
    Gecikmeli Sönen Tavan Lambası Var Yok Var
    Sürücü ve Yolcu Okuma Lambası Yok Yok Var
    Torpido Gözü Aydınlatma Lambası Var Yok Var
    Bagaj Aydınlatma Lambası Var Var Var
    İç/Dış Hava Sirkülasyonu Var Var Var

KOLTUKLAR
    Ayrı Ayrı Yatırılabilir Arka Koltuklar (1/3,2/3) Yok (Tek Parça Yatırılabilir Arka Koltuk) Yok (Arka Koltuk Yatmıyor) Var
    Ön Koltuk Arkası Cepler Yok Yok Var

GÖRÜNÜŞ
    Tamamı Gövde Rengi Tamponlar Yok Yok (Alt Kısımları Gövde Rengi) Var
    Amortisörlü Bagaj Kapağı Yok Yok Var
    Arka Camda 3. Stop Lambası Var Var Var

ANAHTAR TESLİM FİYATI: 21.200,00 YTL 20.880,00YTL 21.400,00 YTL

• Demekki Kalina'da yok yok.
  • Ladaya kötü diyenlere 2 çift sözüm var.92 yılında sıfır lada çıkarttık yıl 2007 oldu hala elimizde saka yapmıyorum sadece 1 kez yolda kaldık onda da Lastik patladı.Araba o kadar kullanıslı o kadar ekonomik ve o kadar sağlam ki.Eniştem 2 yıl önce 99 Doğan aldı araba 2 yılda kendi maliyeti kadar arıza çıkarttı düşünün bi;

15 yasındaki Lada 1 kez yolda kalıyor

8 yasındaki Doğan kendi maliyeti masraf çıkartıyor.

AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARTALIM LADA TANK GİBİ BİR ARABADIR. FOREVER LADA

• BIZIM BACANAKTA VARI ARABA GITMEM DEDIGI YER YOK GIBIYDI AMA ZAYIFTI TABI

YINEDE OLDUKCA SAGLAMM BIRA ARABA

BIRDE MERAK EDER DURURUM LADANIN DIZEL MOTORU VAR MI ARKADASLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Hocam devir ekonomi devri ama Lada alana kadar piyasada çok araç var ,bence şu Hintli arabası Tata mıdır o bile bundan daha iyi, 2. el çok iyi bir araç alınır 15 milyara, artı Reno kalitesiyle Dacia var, bi sürü araç var ama Lada yı düşünmek bile yersiz. Sen bu devirde Hacı Murat a biner misin? Onun gibi bişey. Ayağımı yerden kessin mantığına da katılmıyorum. Otobüse binerim Lada ya binmem. Otobüse biniyorum bol bol zaten gayet konforlu ooh İkarus o bile Lada dan iyidir

iyi otobüse bin o zman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

BIZIM BACANAKTA VARI ARABA GITMEM DEDIGI YER YOK GIBIYDI AMA ZAYIFTI TABI

YINEDE OLDUKCA SAGLAMM BIRA ARABA

BIRDE MERAK EDER DURURUM LADANIN DIZEL MOTORU VAR MI ARKADASLAR

ewt ladanın dizel motorlu modelleri var. yalnız Türkiye ye ithal edilmiyor çelik motor un işi işte hep kia ya çalışıo.
  • BEN ALIRIM

quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

BEDAVAYA DA VERSELER LADA ALMAM!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.