Şimdi Ara

Lacoste'ta bir gömlek 288 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki magazanin icine girmedim disaridan gecerken gordum. Maliyeti en fazla kac paradir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bi kazak begendim ince 425 liraydı yavaşca bırakıp uzaklaştım ordan 200 lira ya kadar alınır ama 425 lirada çok taksitte yapmıyorlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

ben bi kazak begendim ince 425 liraydı yavaşca bırakıp uzaklaştım ordan 200 lira ya kadar alınır ama 425 lirada çok taksitte yapmıyorlar :))

Kazak: 5 TL
    Timsah: 420 TL

• Herkes parasına göre giyinsin arkadaşım. Paran yoksa timsah için gidip 200-300 liralık gömleklere bakma. Ha timsah bu kadar içinde kaldıysa geçen gün Eminönü'nde 1e1 imitasyon bi gömlek gördüm lacoste. Bol öyle yerlerde çakma şeyler oralardan al 10 liraya.
  • 400 liraya ben pazardan 40 tane kazak alırım
  • insanlarda marka takıntısı oldugu için birbirlerine hava atmak için alıyorlar.
  • Ürünün değeri değil ki o fiyat, markaya veriyorsun parayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda bi bisiklet vardı beyaz. 3 milyar mıydı 5 milyar mı neydi:D

yanlız şu var. buradan aldıklarınızı sokaktakilerin üzerinde kolay kolay göremezsiniz. defaktodan aldığın 10 tl lik tişörtü herkes giyiyor pişti oluyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Herkes parasına göre giyinsin arkadaşım. Paran yoksa timsah için gidip 200-300 liralık gömleklere bakma. Ha timsah bu kadar içinde kaldıysa geçen gün Eminönü'nde 1e1 imitasyon bi gömlek gördüm lacoste. Bol öyle yerlerde çakma şeyler oralardan al 10 liraya.

Ne alaka ya? ben sadece cok pahali dedim?

• Toplanmış yine fakirler
    Hemen kaptım 5 tane saol kardeş

• adidastan ince mont almıştım geçen sene 249 TL' ye. Birşeyi beğendiğimde tutarı önemli olmuyor. mutlaka alıyorum.
    bu huyumu sevmiyorum ama bilmiyorum neden böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Ürünün değeri değil ki o fiyat, markaya veriyorsun parayı.

Üzerimde reklam taşımaya çok meraklıyım ya, amblem olsun yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

quote:

Herkes parasına göre giyinsin arkadaşım. Paran yoksa timsah için gidip 200-300 liralık gömleklere bakma. Ha timsah bu kadar içinde kaldıysa geçen gün Eminönü'nde 1e1 imitasyon bi gömlek gördüm lacoste. Bol öyle yerlerde çakma şeyler oralardan al 10 liraya.

sus fakir...için gitmiştir senin o mağazayı görünce..
  • 288 liraya arabaya tüp taktırırım ben

• Beymen e bak sen milayara t-shirt ler var

• hmm iyi la uygunmuş. Netten alsam kargoyu ben mi ödüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Beymen e bak sen milayara t-shirt ler var

+1 beymen'de 2.3k ya ceket vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Beymen e bak sen milayara t-shirt ler var

Onu alan enayiler var. Milyoner olsam da almam. İsraftan başka bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Ürünün değeri değil ki o fiyat, markaya veriyorsun parayı.

Üzerimde reklam taşımaya çok meraklıyım ya, amblem olsun yeter...

Üzerinde Lacoste simgesi olmasa yine de o paraları verip alıcaktın yani? Daha doğrusu alıp almaman beni alakadar etmez. Para senin zevk senin buna kimse karışamaz. Arkadaş bi soru sormuş bende bunu cevapladım. Fred Perry, Beymen bu tip markaların hitap ettiği insan çeşidi bellidir. Bunu kime sorsan bilir zaten. Kimse gidipte aaaa Lacoste tişörtlerin malı çok iyi gel ordan alalım demez. Adamın parası vardır giyinir. Benimde param olsun bende gider giyinirim.

Bu tip mağazaların olması fakir ile zengin kesimin eşit durumda olmasını önlüyor. Zengin kesim hiç bir zaman fakir kesimle aynı giyinmeyi, aynı arabaya binmeyi, aynı ortamda bulunmayı istemez. Bunun kuralı budur. Babamın çalıştığı iş yerine gelen insanları biliyorum. Oraya neden geldikleri de belli. Fiyatlar uçmuş resmen. Adam bi oturmada 400-500 TL yiyor çıkıyor gidiyor. Bu ortama neden geldiğini biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

quote:

sus fakir...için gitmiştir senin o mağazayı görünce..

Git kumda oyna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.