LaCie, dayanıklılık ve güvenlik konularında iddialı yeni USB belleği RuggedKey'in satışına başladı. USB 3.0 arabirimine destek veren IP-54 sertifikalı RuggedKey, suya, toza, aşırı derecede sıcak / soğuk ortamlara, hatta 100 metre yükseklikten düşmeye dayanıklılık sergileyebiliyor.
16 GB ve 32 GB kapasite seçeneklerine sahip USB bellek, 53 mm x 27 mm x 21 mm ebatlarında ve 30 gram ağırlığında tasarlanmış. 150 MB'a varan veri transfer hızına olanak tanıyan USB bellekteki veriler AES 256-bit şifreleme sistemi sayesinde güvence altına alınabiliyor.
LaCie, 16 GB'lık model için 39.99$, 32 GB'lık model için 69.99$ fiyat belirlenmiş. Anahtarlarınızla birlikte kolayca taşıyabileceğiniz USB bellekler iki yıl garanti kapsamına alınmış durumda.
Dış kaplamasındaki süngerimsi yapıyı artır limit hıza ulaştıktan sonra istersen 100 bin metreden bırak yine birşey olmaz :)) Gerçi 100 metre yukarda ne yapıyorsan flash bellekle. Mission İmpossible durumu var galiba şekline bakarsak :))
Şöyle bir şey var belli bir hızdan sonra daha fazla düşme hızı artmıyor adamlarda iPad'i 30bin metreden mi ne atmışlardı birşey olmadı buda aynı şey.
quote:
Orijinalden alıntı: devrimdoga
Şöyle bir şey var belli bir hızdan sonra daha fazla düşme hızı artmıyor adamlarda iPadi 30bin metreden mi ne atmışlardı birşey olmadı buda aynı şey.
hangi ipad'i 30 bin metreden attılar da birşey olmadı videosu varsa linkini yazarmısın buraya bir bakayım
flash belleğin kütlesi 100 metreden düşüp bozulacak kadar ağır değil. zaten bozulmaz, en fazla kenarı köşesi çatlar.
subliminal mesaj: resimdeki macbook
100 metre reklam kısmı ama su ve toza da dayanıklı olması güzel fiyatı da özelliklerine ve hızına oranla fena değil gibi.