Şimdi Ara

Lacie 2 TB 3,5' harici disk 330 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanyatör'de Lacie 2 TB 3,5" harici disk KDV dahil 330 TL.

Kampanyatör

Lacie 2 TB 3,5' harici disk 330 TL

• maalesef sadece bonus ve shop&miles kart'a. bu kartlara başka bankalardan da sahip olsanız (teb bonus, ing bonus vd.) taksit yaptırabilirsiniz.

2tr!
  • 2tb lara pek rastlamıyoruz, yeni bir ürün olduğu için de bu kadar tuzlu bir fiyat etiketi orataya çıkmış sanırım , vallahi içimde kaldı; almışken böyle bir şey almak en güzeli ama durduk yere 330 lira gibi bir rakamı bu cihaz için -en azında kendi adıma konuşayım- veremem açıkcası.

üst seviye bir ürün de olsa harici harddiske verilecek azami tutar 250 lirayı geçmemeli bence. kaldı ki e sata girişi olmaması da ayrı bir muamma..

sanırım lacie samsung marka hdd kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 18 Şubat 2010; 17:57:51 >

İyi markalı 3,5" 500 GB lık bir harici diskin 200-250 TL arası olduğunu düşünürsek 2TB için bu fiyat gayet uygundur sanırım.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hevipeyra

Aslen şu anda 2 TB lar fazla pahalı değil. Bundan bir süre önce 700-800 gibi rakamlara satılıyordu. Bu üründe zaten piyasada 400 TL civarında satılıyor.

İyi markalı 3,5" 500 GB lık bir harici diskin 200-250 TL arası olduğunu düşünürsek 2TB için bu fiyat gayet uygundur sanırım.

O parayı verin ben size 1.5Tb alayım
  • Usb için bence fiyat yüksek. yavaş yavaş iniyor ama şu fiyat bence özelliğe göre yüksek ama görünüm açısından bence hoş bir tasarımı var.Daha önce markanın herhangi bir ürününü kullanmadım. İçerisinde hangi marka disk oluyor acaba?
    sahiden ben de e-satasız almak istemem. ancak geçenlerde arkadaşım PB marka laptopu sırf e-sata girişi yok diye almayınca ben de bir şimşek çaktı ve ona şu izahı yatım. "şimdi bu bilgisayarda kaç e-sata var? 1 adet dimi.. e iyi de ben sana -usb ya da e-sata farketmez- bir diskimi getirsem, sen bana usb hızında mı kopyalayacaksın filmleri, yoksa e-sata hızında mı? birinden birini mecbur usb den takacaksın.. dolayısıyla ne olacak küçük çaplı borunun debisine göre akacak bu su :D"

neyse işte böyle.. peki arkadaşlar desktop bilgisayarlarda kaç adet e-sata var? belki yenilerde 1 den fazladır. benimkinde 1 adet var.. harici diskin "e-sata" sı ancak bilgisayarının hdd sindeki verileri atarken işini görür ki süper bir olay. her gözün görmesini isterim.. (100 MB/sn) tabi bir lokal hdd de nekadar veri olabilir ki...

neyse amma da uzattım.. alacakmıyım :D en az 1 sene sıkıcam kendimi almamak için.. hem ucuzlarlar, hem de ben o arada bendeki hdd deki filmleri bitirebilirim..

herkese sıcak fırsatlar :)

quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

2tb lara pek rastlamıyoruz, yeni bir ürün olduğu için de bu kadar tuzlu bir fiyat etiketi orataya çıkmış sanırım , vallahi içimde kaldı; almışken böyle bir şey almak en güzeli ama durduk yere 330 lira gibi bir rakamı bu cihaz için -en azında kendi adıma konuşayım- veremem açıkcası.

üst seviye bir ürün de olsa harici harddiske verilecek azami tutar 250 lirayı geçmemeli bence. kaldı ki e sata girişi olmaması da ayrı bir muamma..

düzeltme: off hep yanlış yazmışım.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 20 Şubat 2010; 18:35:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

USB 2.0 ile 2TB kaç günde dolar acaba...

iyide 2 Tb'lık bi hdd'yi bi anda doldurmak sacma olur ya hadi yavaş dosyalar atilsa neyse aslında tam bana göre bu arada gercek alan nekadar gözüküyor bunda. 1800 GB filan mi acaba. bizim 1 Tb'lık diskler hep 931 GB
  • Siteyi tanımam ama Lacie ürünlerini iyi tanırım en eskisi 3 yıllık bendekilerin ve bugüne kadar hiçbir sorun çıkartmadılar yurtdışında tanınmış ürünlerdir özellikle kutuları belli bir tasarım ve kendine özgülük içerir.

USB nin sınırlarında transfer yapabilirsiniz.Ses ve ısınma yoktur.Ayrıca kutularından diğer seagate gibi tanınmış diye adledilen markaların bile kutusundan çıkmayan kabloları eksiksiz çıkar e-sata ise e-sata kablosuna kadar , küçük usb ise usb den 5volt kablosuna kadar (Gerekiyorsa) Herşeyden güzeli 3,5 luk kutuları diğer tanınmış ! markalar gibi dandik adaptöre sahip değldir laptop adaptoru gibi kapasitorlu adaptorlerdir oluşacak bir voltaj dalgalanmasında kutu gümbürtüye gitmez.

Kutusunu açtığınızda PCB si bile diğer markalar ile arasındaki farkı bariz gösterir zaten.

Bence tek ama tek kotulugu var oda 2 yıl garanti vermesi Turkiyede buda sanırım distributoru ile ilgili yada kendisi disk üreticisi olmamasından kaynaklı.

Bunları neden yazdın diyenlere tek diyeceğim şu forumda ne zaman Lacie adı geçse kullanmamış kullanıcılardan gelen tanınmış marka olsaydı yok kaliteli olsaydı gibi ifadelere hoşuma gitmiyorda onda.

Lacie son derece kaliteli ve dediğim gibi diğer tanınmış markalar ! diye adledilen birçok kutudan iyidir.

Sitesine girip ürünlerini incelemeniz yeterli tasarım ürünlerini görmek için.

Kusuruma bakmayın saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropotance -- 21 Şubat 2010; 1:14:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

arkadaşlar, bu e-sata meselesinde ben birşey demek istiyorum..
    sahiden ben de e-satasız almak istemem. ancak geçenlerde arkadaşım PB marka laptopu sırf e-sata girişi yok diye almayınca ben de bir şimşek çaktı ve ona şu izahı yatım. "şimdi bu bilgisayarda kaç e-sata var? 1 adet dimi.. e iyi de ben sana -usb ya da e-sata farketmez- bir diskimi getirsem, sen bana usb hızında mı kopyalayacaksın filmleri, yoksa e-sata hızında mı? birinden birini mecbur usb den takacaksın.. dolayısıyla ne olacak küçük çaplı borunun debisine göre akacak bu su :D"

neyse işte böyle.. peki arkadaşlar desktop bilgisayarlarda kaç adet e-sata var? belki yenilerde 1 den fazladır. benimkinde 1 adet var.. harici diskin "e-sata" sı ancak bilgisayarının hdd sindeki verileri atarken işini görür ki süper bir olay. her gözün görmesini isterim.. (100 MB/sn) tabi bir lokal hdd de nekadar veri olabilir ki...

neyse amma da uzattım.. alacakmıyım :D en az 1 sene sıkıcam kendimi almamak için.. hem ucuzlarlar, hem de ben o arada bendeki hdd deki filmleri bitirebilirim..

herkese sıcak fırsatlar :)

quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

2tb lara pek rastlamıyoruz, yeni bir ürün olduğu için de bu kadar tuzlu bir fiyat etiketi orataya çıkmış sanırım , vallahi içimde kaldı; almışken böyle bir şey almak en güzeli ama durduk yere 330 lira gibi bir rakamı bu cihaz için -en azında kendi adıma konuşayım- veremem açıkcası.

düzeltme: off hep yanlış yazmışım.. :D

iyi güzel diyorsunda kardeş 2 defa aktarma yapmak durumunda kalırsan(arkadaşından harici diske,sonra kendi bilgisayarına ) 20gb mkv diyelim, işkence olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.