Şimdi Ara

Labtop'da Mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benım bilgisayarın modelı Toshiba Satellite M45-S355 Notebook PC (Intel Pentium M Processor 750, (Centrino), 1024 MB RAM, 100 GB Hard Drive, DVD SuperMulti Dbl Layer Driver)...Bilgisayarı 4 ay once aldım.Bılgısayarı wındowsun kurdum ve kullanamaya başladıgımda bırden ekran uzerı yazı dolu mavı ekran rengını aldı ve arkasından bılgısayar kendılıgınden reset attı.Bu durumu arka arkaya 3 defa yaptı.Ben durumu bılmedııgm ıcın pek uzerınde durmadım ve yaklaşık olarak 4 kadar sorunsuz bılgısayarımı kullandım.Ama bugun yaklaşık ark arkaya 5 defa yıne eskısı gıbı bır mavı ekran geldı ve kendılıgınden reset attı.Bende bılgısayarın ram kısmını actım.Ram 2 tane 512'lık tı.Ramların 1 tanesını cıkarıp bılgısayarı calıstırdım.Calıştırdıktan sonra 2 tane fılm bır naro ve bır mp3 programını calıstırdım.Bunları yaptgıımda bılgısayar mavı ekranla tekra reset oldu.Bu ram'ı cıkarıp dıgerını taktım.Buna da aynı işlemleri yaptım.Birşey olmadı birde ek olarak oyun yukledım.Soldıer of furtune oyunu yukledı %100 oldu ve tekrara aynı sorunu verdı.ama bu defa mavı ekran gelmedı sadece bılgısayar kendı kendıne reset attı.Suan ne yapacagımı tam olarak bılmıyorum.Eger bu konuda bana yardımcı olabılırsenız memnun olurum.Acıl maıllerını beklıyorum.Benım msn adresı: Odiseus01@hotmail.com Şimdiden çok teşekkürler.Saygılarımla Mustafa Gencoglu

• aldığın yere görütüp bekleyeceksin bir hafta 10 gün :)
  • Arkadaşım dikkat edersen belli bir süre sonra mavi ekran çıkıyor işlemci ısısını kontrol ediyormusun?yada rmclock la falan yada oc. işleriyle uğraştınmı voltaj falan değiştirmeye çalıştınmı?

Bunları yapmadıysan anakartın ramlerle uyumsuzluğu var derim.
  • hiçbişey yapmadan önce windowsu bidaha kur bence
  • SEN TEBRIK EDERIM DOSTUM.hAYATTAN COK ZEKI BIR INSANA BEZNIYORSUN.dÜŞÜNCELERINLE BENI COK AMA COK AYDIJNLATTIN..SENI TEBRIK EDERIM:)))
  • Onbası kardesım mesajım sana ıdı.Başkaları lutfen alınmasın.Yanlışlık mesajı genele atmışım..Dıgher arkadaşlara cok teşekkür edıyorum...
  • arkadaşım secretmaker kullanıyor musun?

ben de de benzer bir sorun vardı, yabancı forumlarda bahsedildiğini gördüm, bendeki sorun direk secretmaker dan kaynaklı idi.
    Eğer kullanıyorsan kaldırmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.