Şimdi Ara

Laboratuvar asker yükseltirken basmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
17.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asker yukselirken laborayi basarsak ne olur ? Diyelim asker yukseltmeside laborada 1 gun sonra bitiyo. Ikiside ayni andami biter ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper00

Asker yukselirken laborayi basarsak ne olur ? Diyelim asker yukseltmeside laborada 1 gun sonra bitiyo. Ikiside ayni andami biter ?

Biraz araştırma yaparsan sorunun cevabını bulabilirsin hocam, forumda daha önce birçok kez söyledim. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

quote:

Asker yukselirken laborayi basarsak ne olur ? Diyelim asker yukseltmeside laborada 1 gun sonra bitiyo. Ikiside ayni andami biter ?

Biraz araştırma yaparsan sorunun cevabını bulabilirsin hocam, forumda daha önce birçok kez söyledim. Saygılar.

Bunu yazana kadar soruya cevap vereydin ya. Arastirma yaptim ama boyle bi konu bulamadim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

quote:

Bunu yazana kadar soruya cevap vereydin ya. Arastirma yaptim ama boyle bi konu bulamadim.

bu konu altında bulunan Clash Of Clans Soru-cevap bölümünde var, bizzat kendim yazdım. Yine bulamazsan yaz, söylerim :)

• Ustteki arkadas sorunlu galiba cevap vermemis.

Insaata verince asker yukseltmen durur. Insaat bitince kaldigi yerden devam eder

• ZoeSpacey kullanıcısına yanıt
    Yanlış cevap vermeyelim, aynı zamanda sorunlu meselesini anlamadım. İnsanları hazıra konmamaya çalıştırmanın neresi sorun?

• Arkadaş kısmen haklı, konuya 3 tane post girene kadar düzgünce cevabı girsen eline yapışmaz.

Laboratuvarda olan araştırma süren 5 gün ise ve laboratuvarın basılma süresi 4 gün dersek laboratuvarın inşaatı bitince askerin de 1 günü kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızılelma yanlış bilgilendirme yapıyorsun laboratuvarda asker yükseltmesi 5 gün ise laboratuvarı basarsan 4 günün sonunda askerin yine 5 günü kalır yani laboratuvar yükselene kadar asker yükseltmesi askıya alınır

• Yükseltme sırasında devam ediyor asker yükselmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Yükseltme sırasında devam ediyor asker yükselmesi

bana görede sen yanlış bilgi veriyosun.Bende duruyo sonra devam ediyo kaldığı yerden diye biliyorum.(Emin değilim)Ayrıca cevabını bılıyosanız soyleyın ne var yanı bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Yükseltme sırasında devam ediyor asker yükselmesi

bana görede sen yanlış bilgi veriyosun.Bende duruyo sonra devam ediyo kaldığı yerden diye biliyorum.(Emin değilim)Ayrıca cevabını bılıyosanız soyleyın ne var yanı bunda

Birader cevabı söylüyorum zaten daha 2 gün önce klandan arkadaş test etti sonuç dediğim gibi oldu allah allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01.23 -- 20 Şubat 2015; 22:37:00 >
  • Okçu yu 5.seviye ye basmıştım 5 gün sürecek dedi eyw beklemeye başladık,
    Ardından 1 gün sonra iksir birikmişti laboratuvar'ı 7. Seviye yapmak için bastım 5 gün süreçekmiş beklemeye başladık...
    5 gün sonra laboratuvar bitince okçu ya 1 gün 4 saat yazıyordu şok oldum.
    Ancak oyunu kapatıp geri girdiğim zaman okçu yükseltmesi tamamlandı seviye 5 yazdı olay budur....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekka basıyordum TH9'a geçerken. 10 günü vardı lab bastım. Lab tamamlandığında sürede azalmıştı 5 gün kalmıştı sanırım tam bilmiyorum. Kısacası laboratuvar inşaat halindeyken yükseltme DEVAM EDER.
  • quote:

Arkadaşım Daha Yeni Deedim İkisi İçinde Süre Devam Ediyor.
    Örneğin Lab Yükseltmesi 2 gün okçu 1 gün ise Lab Bittiğinde Okçu Hazır Oluyor.
  • Bende geçenlerde denedim, köy binasını 8e basmıştım. Köy binasının bitmesine 4 gün kala laboratuvardan domuz biniciyi bastım, toplamda 8 gün sürecekti yükseltme. Köy binasının yükseltmesi biter bitmez laboratuvarı yükselttim, domuz binicinin bitmesine de 4 gün bir süre vardı, laboratuvarda 4 gün sonra bitecekti. 4 gün sonra yükseltme tamamlanınca domuz binicinin de 2. seviye olduğunu gördüm yani kısacası ikiside birden yükseltme işlemine devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.