Şimdi Ara

L3151 en fazla kaç gram kağıt alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar l3151 en fazla kaç gramlık fotoğraf kağıdı alıyor. Mediamarkt satıcısı 240g dedi fakat güvenemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• satmakta olduğumuz "640 gr" mıknatıslı fotoğraf kağıtlarını bile bütün cihazlar sorunsuzca çekiyor ve baskısını yapıyor. makinelerin kağıdı çekip çekememe meselesi gramajdan ziyade kağıdın yapısıyla hatta arka yüzeyiyle alakalı mediamarkttaki arkadaş biraz atmış açıkçası 240 gr standart foto kağıtlarının bile altında endişe etmeyin özelikle arka yüzeyi hepten takır tukur samanvari yapıda değilse 300 gr hatta üstü kağıtları bile sorunsuza çeker ve basar L3151
  • erdem baskı m. kullanıcısına yanıt
    Abi çok kolpa satıcılar yemin ediyorum. 12. Ayda gelen cihazlar varken bana 8. Aydakini verdiler. Birde siparişimi iptal etmeye kalktılar g3411 daha iyiymiş 50 lira daha verip onu almalıymışım. Hepsi yalan dolan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Abi çok kolpa satıcılar yemin ediyorum. 12. Ayda gelen cihazlar varken bana 8. Aydakini verdiler. Birde siparişimi iptal etmeye kalktılar g3411 daha iyiymiş 50 lira daha verip onu almalıymışım. Hepsi yalan dolan.
    bu tarz tekno marketlerdeki görevlilern lafıyla hareket etmemek lazım hepimizin malumu satmaları gereken ürünlere öncelik verip fazlaca allayıp pullayabiliyorlar. tanklıda epsondan şaşmamalı G3411'de kötü makine değil ancak epsonun kullandığı teknoloji (micropiezo) çok daha dayanıklı kafalar sunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.