Şimdi Ara

::.L2Exillium.::Freya Server::.Yabancı Server::. Güzel Gibi Gorunuyor Denemeye Değer::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok kısa bir suredır oynuyorum suana kadar server guzel gibi geldı bana S gradeye kadar hersey orjınal yerlerınde satılıyor...

Sadece S80ler ve daha yuksek armorlar ozel bır Trader da satılıyor..

Farm Sevenlerinde pvp sevenlerinde zevk alabılecegı bır server gıbı gorunuyor..

Freya client bırcok kisiyi bozabilir ama interlude den sıkılanlar için ise denemeye deger..

Aksam saatlerinde 350+ playeri oluyor serverin.. Ama dediğim gibi zaman bulabıldıkce oynuyorum..Tam olarak herseyını cozemedık...

Oynamak isteyen buyursun gelsin...

XP:200x
    Adena:300x

NPC Buffer ( Tüm bufflar mevcut nobles haric)

Server Client Freya

Bu da serverın linki :http://www.la2exilium.com/

Bu da serverin bilgileri ..... Burdan ratelere bakabılırsınız...http://www.la2exilium.com/?page=info

Not : Serverla tek alakam 2 gunluk playerlık.... Baska bısey anlasılmasın uyelıgı bıle zor aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 19 Eylül 2011; 20:38:45 >

• kendimi bir bosa alabilsem cumhur gelecemde bosluga d
    usemedim okuldan geldim ise girdim gecici bu hafta sonu falan gelebilirim kalici takilmak istiyorum seninle
  • Eywallah kanka gel takılalım ne zaman ıstersen ben buralardayım..
  • Bende 3 hatun bulup geliyim grup yaparız
  • E Hadi bakalım....Baska varmı herkese kapımız acık...
  • özelliklerine baktım,çok beğenmedim açıkcası. serverin location USA olması lag yaptırıyor. bu serveri denemedim ama daha önce denediğim bir-iki USA locationlu serverlarda lag demiyimde ping diyeyim ping fazla oluyor bu da en az 2 saniye komutları geç algılıyor.
  • Begenip begenmeme konusuna bısey dıyemem zevk meselesı ama lag olmuyo daha dogrusu bana hıc denk gelmedı... Bilemiycem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu server ne zaman açılmış bilgin varmı? bi de adamlar uçmuşmu?
  • Pek bılmıorum ne zaman acıldıgını o kadar kurcalamadım bazılarında yuksek ıtemler var ama bızım bı turkte +20 ıtem bıle var

%80 rate zaten basabılır basmayı bılen pek sıkıntı yaratacagını sanmıorum...

Pek zor deıl + yapmak...
  • cumcum kardes hala oradamisin :D?
  • Orda da takılıorum sımdı bı de crımson dıe bıyer var ordada takılıorum... Suan crımson u deneme asamasındayım..

1000x freya hayvanlardan falan blessed scrollar dusuyor 5 gb ye de 1 tane alınıomus %100 gecıomus enchant vs.. İtem yapmak kolay...

Olay playerlık sanırım...Tam emın deılım ama bakalım... İkisinde de takılıorum...
  • valla bende basladim orada, guzel server lagg yok cok online var 1500 civari. benim char: GrayF0x.
  • Ewet Crimson iyi gibi gorunuyor +basmak kolay olay playerlık iyi oynayan kazanır donate kesen kardeslerımız bıle var dolayısıyla oynanır bır server bazen lag oluyor bı de pıng mı denıo hanı bazı zamanlar gırılemıo yogunluktan dolayı ole bıseyler var ama server iyi ... ben aksam 1700 kusur player gordum 3k gorende varmıs ben onların yalancısıyım.. :D
  • arkadaşım merhaba. ben siteye üye oldum yalnız bir soru sormak istiyorum. eskiden oynadığım lineage2 servarında host ayarları vardı. bu sitenin de ygun host ayarları varmı varsa nasıl yapabilrim ben o ayarları
  • Bu serverda ve crimsonda host ayarı yapmana gerek yok systemı ındırıp oyuna gireblirsin...

Artık o serverda oynamıyoruz fakat fena bır server degıldır orda oynamak ıstersen yenı adresımız L2Crımson...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.