Şimdi Ara

L200'MÜ D-MAX'Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar l200'mi d-max'mi arazide daha iyi gider

• fikri olan yada yaşamış olan arkadaşlar yokmu acaba bir yardım etseniz
  • d-max kullanmadım ama L200 ile rizede köye çıkmıştım yaylada. Hiç sıkıntı yaşatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

Evet arkadaşlar l200'mi d-max'mi arazide daha iyi gider

L200 vardı 2 sene cok vahşi görüntüsü var ve performans bakımından da iyi hantal degil

4x4 o bakımdan cok başarılı mitsubishi etkinliklerine katıldık çamurda falan hiç sıkıntı yok

Karda da test ettik tabi kendi çapımızda cok süper araba

Kısacası L200 derim ama yorumum objektif pek sayılmaz sonuçta D - Max cok test edemedim
  • Her koşulda L200 (boş konuşmuyorum, aklınızın ucundan geçmeyecek koşullarda kullandım bu aracı.)
  • www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/isuzu_dmax_rodeo/316.aspx

Sanırım cevap yeterli..Arazai koşullarında da l200 çok başarılı bir araç zaten.L200 d maxtan çok üstün bir araç bence..

• Arazide L200.Forumda aratın sebepleri yazıyor,daha önce konuşulmuştu L200 hakkında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 D-CVVT mi Düz i 20 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Megane 3 mü astra h mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rize yaylalarında en çok gördüğüm pickup Isuzu ve Ssangyong

Ssangyong binek olarak kullananlar var

Isuzu D max kıyamet gibiydi

Ya da bilmiyorum hep aynı arabayı mı görüyordum
  • Rize veya bilumum köy,bayır,yayla,mezra kısacası kırsal kesimde gördüğünüz Isuzular 4x2 dir.Çok çok çok azı 4x4 tür.
  • L200'ü defalarca kullandım hem asfaltta hem arazide hatta zor arazi koşullarında çok rahat bir araç aile aracı olarakta kullanılabilir, 2006dan sonra gelen helikopter kabin diye hitap edilen kabini ile L200'ün arka koltuklarının rahatlığı sedan bir otomobili aratmaz hatta fiorinolardan falan daha az sallar kışın karda kışta kasaya 2 çuval kum atarsan arazi vitesine bile gerek duymaz ayrıca cevre yolunda denemek için bastığımda 180 km/h hızı gördüm kendinizi normal bir suv araç kullanıyormus gibi hissediyorsunuz hiç sarsıntı yok
  • euro ncapta d-max testlerıne bakarsanız zaten direk L200 dersınız :)

http://forum.donanimhaber.com/m_21462542/tm.htm

Ben suanda l200 kulanıyorum bır sorun olursa cevaplıyım.
  • Hocam ikisini bilmem ama ben olsam AVEO bakardım Yüksek donanım düşük fiyat. Ayrıca bu araçların yarısı kadar yakar.

İşin ciddi boyutuna bakarsak L200 , DMax'a göre biraz önde gibi ama bilemiyorum.
  • daha öncede yazdım d max euro ncaptan 1.5 yıldız almış

l 200 ise 4 yıldız

• Şirket aracı olarak sahada 4x2 ve 4x4 L200 ler kullanıyoruz muazzam hiç bir şekilde problem yaşamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Hocam ikisini bilmem ama ben olsam AVEO bakardım Yüksek donanım düşük fiyat. Ayrıca bu araçların yarısı kadar yakar.

İşin ciddi boyutuna bakarsak L200 , DMax'a göre biraz önde gibi ama bilemiyorum.
    yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum tam bir D-MAX hayranıydım ancak L200 bakacağız gibi gözüküyor.Hem L200'ün fiyatları daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herzt -- 11 Nisan 2012; 19:19:23 >
  • Arazide farkları olacağını sanmıyorum. Isuzu'nun anasını ağlatmıştım ama bana mısın demedi araba. L200 de aynı şekilde performans gösterecektir. Bu arada Isuzu'yu o 5 yıldız alan B veya C sınıfı araçlarla bir tokuşturun bakalım ne olacak? 1.5 yıldızlık Isuzu alayının içinden geçer.
  • quote:

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum tam bir D-MAX hayranıydım ancak L200 bakacağız gibi gözüküyor.Hem L200'ün fiyatları daha uygun

Sadece fiyati icinmi L200 alicaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Sadece fiyati icinmi L200 alicaksin

hayır tabiki senin koyduğun video'yu arkadaşların tecrübelerini ve fiyatları göz önüne alarak bakacağım
  • bak arkadasım agır sartlarda arazıde kullanacaksan bu tıp pıkaplarda L200 tek nıyemı tek tek tam defransıyel kılıt olanan arac oburlerı sınırlı bu artısı...

Normal sartlarda arazıde kullanacaksan ısuzu tek gecerım nıyemı az yakar, parcası daha ucuz, cok daha saglam, uzun omur motor bır ornek vereyım 94 de almıs oldugum ısuzuyu 225 bınde sattım on fren balatası dısk 120 bınde degısdım arka fren balatası kampana orjınal degısmeden 225 bınde sattım hıc bır degısıklık yapmadan bır kackez lastık degıstırerek sattım karar sızın artık..
  • Hilux 2.4D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.