Şimdi Ara

L2 ücretli oyun mu arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linage2 ücretli mi arkadaşlar şimdi. Karakter kısıtlaması vs. var mı ücretsiz oynayanlara. bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 27 Ocak 2013; 12:25:42 >

SAMSUNG GALAXY S8
  • nope.F2P kısıtlama yok ama para yatıranlar daha kolay exp,item sahibi olabiliyorlar
    Refarans Linkim :https://turk.net/p/TAC54VI24DWF/
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • benim şimdi çok bilgim yok ama knight gibi değil mi parayı basarsan iyi item alırsın. yoksa kendi çabaların. kuura bakmayın 5 senedir online oyun oynamıyorum en son knightı bıraktım

SAMSUNG GALAXY S8
  • Parayi basip item alma falan zannetmiyorum kimsenin o denli para harcadigini, Ve knight online daki gibi 250tl shard yok bilmem ne gibi olaylar yok
  • Yıllar öncesinde orjinal lineage2 serverinde knighttaki gibi premium adı verilen sistem mevcuttu (hala mevcut mu bilmiyorum), fakat MORFEUS arkadasımın dediği gibi parayı basıp item alalım gibi bir durumu hiç duymadım o ancak private serverların bazılarında geçerli olarak biliyorum ayrıca lineage2 c6(interlude) hayranı daha fazla oldugundan orjinal serverda hiç oynamayı düşünmedim acıkcası orjinal serverda oynayacaksan craft sistemini tam anlamıs olman da lazım, onun yerine Exp ratesi düşük Gm shop olan bir private serverda başlayıp lineage2 nin temelini öğrenmeni sonrasında orjinal serverda başlamanı öneririm (kendi düşüncem)
  • Oyun tamamen ücretsiz.Hiç bir kısıtlama yok.Sadece storeden exp+sp vs. özellikleri falan alabiliyorsunuz. Item olayı yok. Storeden alıp normal oyun içi para ile satanlar oluyor.Tabi tüm ürünleri satamıyorlar. Kısıtlama var. Eu da PA olayı var ekstra özellik verir.
    X2 exp,Instance zone (kama solo), dualbox
    Bunlar eu da pa alınca gerceklesiyor.
    Usa da pa yok.

Orijinalden alıntı: RakiBinboa

benim şimdi çok bilgim yok ama knight gibi değil mi parayı basarsan iyi item alırsın. yoksa kendi çabaların. kuura bakmayın 5 senedir online oyun oynamıyorum en son knightı bıraktım

merhaba @RakiBinboa

Lineage2 geçen yıla kadar ücretli bir oyundu. Şu anda ücretsiz. Linage2 nin bağlı bulunduğu 3 tane farklı bölge bulunuyor.

1. Oyunun çıkış ülkesi olan kore. Tüm yeni uptadeler patchler ilk önce bu ülkenin serverlarında çıkar vede onlar oynar.Koreli programcılar yeni güncelleştirmeleri çıkartıktan sonra diğer ülkelere bu update i verirler.Sadece kore IP sinden girenler oynabiliyor diye biliyorum. Kore serverı şu anda Lineage2 Lindvior update ilen oynuyor ayrıca 34 class olayıda onlarda var.

2. Amerika vede avrupalı oyuncuları birleştiren linege2.com olan lineage2 nin batı serverlarını elinde tutan kısımdır. birçok serverı bulunmaktadır. Oynayan arkadaşlar hem bu başlıkta vede forumdadırlar. Burdaki linke Server Listesini bulabilirsin..Glory day updatele güncedir.Koreliler den bir update geridedir.l2store var PA yok

Server Listesi
    *Naia
    *Chronos
    *Shilien
    *Magmeld
    *Bartz

3. eu.4game.com/lineage2/play/ Bu server Innova system tarafından kontrol edilmektedir. Korelilerdan orjinal sunucu dosyalarını satın almış paravan bir şirkettir. glory day updatele güncedir. Koreliler bir update geridedir.da Preimum Account sistemi var. Bu bölgede genellikle doğu avrupa vede yakın ülkelerinde oyuncular var. Genellikle

Rusya
    Bulgaristan
    Polonya
    Almanya
    Romanya
    İspanya ( Avrupanın doğusunda değiller ama hiç peşimizi bırakmıyorlar )
    Türkiye ( Toplam Oynayan türk sayısı 100 ' ü geçmez oynayan arkadaşlarımızın bir çoğu yaşı 30 un üstündedir. Türk clanı var anatolian diye. )
    Fransa ( Çok az oynayanı var )
    İtalya ( bir clan gördüm sadece )

Bende bu serverda oynamaktayım. 2. vede 3. seçenekteki iki sunucudan birini seçebilirsin oynamak için.

lineage oynamak istiyorsan vede ilk defa başlıyorsan mutlaka kendine türk arkadaşlar edin. kendi başına öğrenmek istersen karıştırabilirsin skydan yada ts den birinin sana mutlaka shopları/townları/teleporttu// Soulshoot / Spiritshoot / Blessed Spiritshot/craft*/skill açma / awakenin path/ gibi olayları anlatması gerekiyor.

Dwarf : Silah vede kıyafet yapabilen bir class mevcuttur. bu class in ismide dwarf ırkıdır (race dwarf lar item yapma özelliğine sahiptir.

Craft : Şu anki innova vede lineage2.com da craft systemi gerilemiş durumda craft türkçe çevirisi ilen zanaat vede sanat anlamı gelmektedir.

Crafter : Her itemin bir kağıdı bulunur yani reçetesi oyun içindeki adıda recipe dir. Bu reçeteleri sadece dwarf ırkının maestro class sı okuyabilmektedir. Bu reçeteleri okuyup item yapanlarada crafter denir.

Not: lineage2 god client ile artık Lv10 recipeleri her class okuyup craft edebilmektedir.Örnek olarak r-grade soulshot Lv10 reçetesini kendime okutup ss bittiği zaman kendim yapabiliyorum pazarda otutturabiliyorum. Lv10 üstünü gine maestro class sından gelenler okuyabiliyor.

Spoil : Ölü mobların bedeninden item çekmeye denir. Bu skill sadece dwarf ırkında bulunur. Yanlış hatırlamıyorum artisan class sıydı.

Crafterların item yapabilmesi için alt itemlere ihtiyaçı vardır. Bu itemler moblardan Drop yada Spoil ile elde edilmektedir. Spoil ile çekilen item miktarı drop ile elde edilen miktardan fazladır. Spoil özelliğine gine dwarf ın farklı bir classı sahiptir. Spoil türkçe manası ilen çürütmek demektir. Şu şekilde yapılır ; mob u öldürdükten sonra 3 yada 5 sn arasında mobun ölü hali yerde kalır bu sırada dwarf mob'u keserken spoil skiline basar mob 'un üstünde bu sefer glow blue effecti görülür ( parıltılı bir mavi efekt ) sonra dwarf sweeper skiline basarak itemi çeker.Arkadaşlarımızın anlatmak istediği crafter vede item elde etme olayının basit anlatımı bu şekilde.

Bu anlattıklarımdan gözün korkmasın şu anda kore hariç diğer serverlarda craft olayı çok popüler değil neden diye soracak olursan full itemler raid bosslardan / instancez lardan düşmektedir. Daha fazlası icin forumda bir sabit başlık var orayı okumanı tavsiye ederim. Anlatılacak çok konu var. Materyali külliyatı fazla bir oyundur. Herkez bir yönünden tutarak oynar bu oyunu . kimisi item craft eder pazar oturur. kimisi itemleri spoil ilen çeker pazardaki alıcılara satar. kimisi pazarda buff satar. balıkçık yapar onun itemi satar kimisi farmer dır sürekli kasarak al-sat yaparak item para kazanır. Kimisi iyi bir clana girer siege/pvp/ epic boss ları kovalar. Her online oyundaki gibi bu oyundaki gibi bu oyundada amaç en tepeye çıkmaya çalışmaktatır. yani IMBA olayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 29 Ocak 2013; 17:41:22 >

• Ellerine saglik Oktay
  • Arkadaş için gayet açıklayıcı olmuş bende tebrik ediyorum :)
    Gamer - Crossfit - Movies
  • @cosmodream bu yazdıklarınızdan sonra official'a başlama kararı almış bulunmaktayım gerçekten hiç üşenmeden yazmışsınız o kadar ellerinize sağlık yeni bilgisayarı bekliyorum stoklara girsin alacağım sonra gelirim yanınıza :)

Orijinalden alıntı: Witchblade*

@cosmodream bu yazdıklarınızdan sonra official'a başlama kararı almış bulunmaktayım gerçekten hiç üşenmeden yazmışsınız o kadar ellerinize sağlık yeni bilgisayarı bekliyorum stoklara girsin alacağım sonra gelirim yanınıza :)

Yeni pc gelene kadar awakening 85lvl classi kasarsan :D privatelerde bosuna vakit oldurme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

benim şimdi çok bilgim yok ama knight gibi değil mi parayı basarsan iyi item alırsın. yoksa kendi çabaların. kuura bakmayın 5 senedir online oyun oynamıyorum en son knightı bıraktım

merhaba @RakiBinboa

Lineage2 geçen yıla kadar ücretli bir oyundu. Şu anda ücretsiz. Linage2 nin bağlı bulunduğu 3 tane farklı bölge bulunuyor.

1. Oyunun çıkış ülkesi olan kore. Tüm yeni uptadeler patchler ilk önce bu ülkenin serverlarında çıkar vede onlar oynar.Koreli programcılar yeni güncelleştirmeleri çıkartıktan sonra diğer ülkelere bu update i verirler.Sadece kore IP sinden girenler oynabiliyor diye biliyorum. Kore serverı şu anda Lineage2 Lindvior update ilen oynuyor ayrıca 34 class olayıda onlarda var.

2. Amerika vede avrupalı oyuncuları birleştiren linege2.com olan lineage2 nin batı serverlarını elinde tutan kısımdır. birçok serverı bulunmaktadır. Oynayan arkadaşlar hem bu başlıkta vede forumdadırlar. Burdaki linke Server Listesini bulabilirsin..Glory day updatele güncedir.Koreliler den bir update geridedir.l2store var PA yok

Server Listesi
    *Naia
    *Chronos
    *Shilien
    *Magmeld
    *Bartz

3. eu.4game.com/lineage2/play/ Bu server Innova system tarafından kontrol edilmektedir. Korelilerdan orjinal sunucu dosyalarını satın almış paravan bir şirkettir. glory day updatele güncedir. Koreliler bir update geridedir.da Preimum Account sistemi var. Bu bölgede genellikle doğu avrupa vede yakın ülkelerinde oyuncular var. Genellikle

Rusya
    Bulgaristan
    Polonya
    Almanya
    Romanya
    Türkiye ( Toplam Oynayan türk sayısı 100 ' ü geçmez oynayan arkadaşlarımızın bir çoğu yaşı 30 un üstündedir. Türk clanı var anatolian diye. )

Bende bu serverda oynamaktayım. 2. vede 3. seçenekteki iki sunucudan birini seçebilirsin oynamak için.

lineage oynamak istiyorsan vede ilk defa başlıyorsan mutlaka kendine türk arkadaşlar edin. kendi başına öğrenmek istersen karıştırabilirsin skydan yada ts den birinin sana mutlaka shopları/townları/teleporttu// Soulshoot / Spiritshoot / Blessed Spiritshot/craft*/skill açma / awakenin path/ gibi olayları anlatması gerekiyor.

Craft/crafter : şu anki innova vede lineage2.com da craft systemi gerilemiş durumda craft türkçe çevirisi ilen zanaat vede sanat anlamı gelmektedir.

Silah vede kıyafet yapabilen bir class mevcuttur. bu class in ismide dwarf ırkıdır (race dwarf lar item yapma özelliğine sahiptir. Crafterların tem yapabilmesi için alt itemlere ihtiyaçı vardır. Bu itemler moblardan Drop yada Spoil ile elde edilmektedir.

Spoil ile çekilen item miktarı ile drop ile elde edilen miktar olarak fazladır. Spoil özelliğine gine dwarf ın farklı bir classı sahiptir. Spoil türkçe manası ilen çürütmek demektir. yani şu şekilde yapılır daha kısaca mob u öldürdükten sonra 3 yada 5 sn arasında mobun ölü hali

yerde kalır bu sırada dwarf mob'u keserken spoil skiline basar mob 'un üstünde bu sefer glow blue effecti görülür ( parıltılı bir mavi efekt ) sonra dward sweeper skiline basarak itemi çeker.

Arkadaşlarımızın anlatmak istediği craft vede item elde etme olayının basit anlatımı bu şekilde. Bu anlattıklarımdan gözün korkmasın şu anda kore hariç diğer serverlarda craft olayı çok popüler değil neden diye soracak olursan full item raid bosslardan / instancez lardan

düşmektedir. Daha fazlası icin forumda bir sabit başlık var orayı okumanı tavsiye ederim. Anlatılacak çok konu var. materyali külliyatı fazla bi oyundur. Herkez br yönünden tutarak oynar bu oyunu . kimisi item craft eder pazar oturur. kimisi itemleri spoil ilen çeker pazardaki

alıcılara satar. kimisi pazarda buff satar. balıkçık yapar onun itemi satar kimisi farmer dır sürekli kasarak al-sat yaparak item para kazanır. Kimisi iyi bir clana girer siege/pvp/ epic boss ları kovalar.

Her online oyundaki gibi bu oyundaki amaç en tepeye çıkmaya çalışmaktatır. yani IMBA olayı...

Peki hocam

Neden Server Listesi
    *Naia
    *Chronos
    *Shilien
    *Magmeld
    *Bartz

bunlarda degilde

innova paravan şirket olanı sectiniz oynamak icin? birde lag vardı ilk free oldugunda girmiştim yürümüyordu bile char o durum bittimi?

• Bence Oktay abi (cosmodream) buraya girip bunları yazdığı için çok şanslı hissetmelisiniz kendinizi.

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

@cosmodream bu yazdıklarınızdan sonra official'a başlama kararı almış bulunmaktayım gerçekten hiç üşenmeden yazmışsınız o kadar ellerinize sağlık yeni bilgisayarı bekliyorum stoklara girsin alacağım sonra gelirim yanınıza :)

Yeni pc gelene kadar awakening 85lvl classi kasarsan :D privatelerde bosuna vakit oldurme :D

imzamda sahip olduğum makine var, istesemde giremem oyuna ki :)

+ gerçekten onca uğraşılmış yazıyı gördükten sonra ben şahsen imkanım olsa başlarım oyuna bu denli özenenler kaldımı ya :)

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

merhaba @RakiBinboa

Server Listesi
    *Naia
    *Chronos
    *Shilien
    *Magmeld
    *Bartz

Rusya
    Bulgaristan
    Polonya
    Almanya
    Romanya

Craft/crafter : şu anki innova vede lineage2.com da craft systemi gerilemiş durumda craft türkçe çevirisi ilen zanaat vede sanat anlamı gelmektedir.

Silah vede kıyafet yapabilen bir class mevcuttur. bu class in ismide dwarf ırkıdır (race dwarf lar item yapma özelliğine sahiptir. Crafterların tem yapabilmesi için alt itemlere ihtiyaçı vardır. Bu itemler moblardan Drop yada Spoil ile elde edilmektedir.

Spoil ile çekilen item miktarı ile drop ile elde edilen miktar olarak fazladır. Spoil özelliğine gine dwarf ın farklı bir classı sahiptir. Spoil türkçe manası ilen çürütmek demektir. yani şu şekilde yapılır daha kısaca mob u öldürdükten sonra 3 yada 5 sn arasında mobun ölü hali

yerde kalır bu sırada dwarf mob'u keserken spoil skiline basar mob 'un üstünde bu sefer glow blue effecti görülür ( parıltılı bir mavi efekt ) sonra dward sweeper skiline basarak itemi çeker.

Arkadaşlarımızın anlatmak istediği craft vede item elde etme olayının basit anlatımı bu şekilde. Bu anlattıklarımdan gözün korkmasın şu anda kore hariç diğer serverlarda craft olayı çok popüler değil neden diye soracak olursan full item raid bosslardan / instancez lardan

düşmektedir. Daha fazlası icin forumda bir sabit başlık var orayı okumanı tavsiye ederim. Anlatılacak çok konu var. materyali külliyatı fazla bi oyundur. Herkez br yönünden tutarak oynar bu oyunu . kimisi item craft eder pazar oturur. kimisi itemleri spoil ilen çeker pazardaki

alıcılara satar. kimisi pazarda buff satar. balıkçık yapar onun itemi satar kimisi farmer dır sürekli kasarak al-sat yaparak item para kazanır. Kimisi iyi bir clana girer siege/pvp/ epic boss ları kovalar.

Her online oyundaki gibi bu oyundaki amaç en tepeye çıkmaya çalışmaktatır. yani IMBA olayı...

Peki hocam

Neden Server Listesi
    *Naia
    *Chronos
    *Shilien
    *Magmeld
    *Bartz

bunlarda degilde

innova paravan şirket olanı sectiniz oynamak icin? birde lag vardı ilk free oldugunda girmiştim yürümüyordu bile char o durum bittimi?

Şu şekilde oldu anlatayım. 1 yıl önce lineage oynamayı bırakmış vede 9 aydır leage of legend oynuyordum. forum.donanimhaber.com da lineage in bedava olduğunu duydum sonra facebook da anatalion diye bir clanın sayfasını gördüm dedim nedir ne değildir diye girip baktım.

@kazuya
    @casparof
    @hummethan
    @almorian
    @kraix
    @usta
    .
    .
    .
    .
    gibi birçok türk oyuncunun eu.4game da oynadığını görünce lineage2.com a hiç bakmadan direk bu serverda başladım. paravan şirket dedim ama herhalde yanlış oldu bilemiyorum. bildiğim tek şey şu korelilerden lineage in lisans sını satın olarak oyunu orijinal olarak sunabilmeleri. Biliyorum lineage2.com da çok daha fazla türk var buraya yazmayan burdan haberi olmayan birçok oyuncu var. başka bir amacım olmadı. Eğer ilk olarak lineage2.com a baksaydım şu anda bu serverda oynamayacak olacaktım. burası kısmetmiş.

tek istediğim şey şu free serverda oynayan tüm türk arkadaşlarımızın bir kerede olsa orjinalde oynamaları vede görmeleri. Eğer birşeyler anlatabiliyorsam güzel. Kimseye item vaad ım yok gel şöyle yaparız şöyle kasarız böyle akarız demiyorum. Çünkü yeni oyun sistemi buna izin vermiyor. şu anda oyunda sabit bir partim var CP ( sabit parti elemanları ) tüm Daily lere tüm instance lara aynı saatte vede beraber gidiyoruz. gelen tüm itemleri cp leader ine veriyoruz oda itemleri auctineer manager da satıp maille bize dağıtıyor. Şu anda bu şekilde işliyor. Oyun içerisinde birçok arkadaşımız p.m atıyor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Oyundaki değişiklikleri görmek istiyorsanız sadece aden town nuna gidip teleport olmanız yeterki her köşede yeni bir npc var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

imzamda sahip olduğum makine var, istesemde giremem oyuna ki :)

+ gerçekten onca uğraşılmış yazıyı gördükten sonra ben şahsen imkanım olsa başlarım oyuna bu denli özenenler kaldımı ya :)

Bu model ile karsılastırmak ne kadar dogru bilmiyorum ama:
    Intel P4 2.4 ghz Hyper th.(478 socket) 1.5 ram, saphirre 9550 ile oynuyordum ta ki god çıkıncaya kadar. God shader 3.0 geçtigi için ekran bembeyaz gozukuyordu (özellikle talking adası) ekran kartını agp hd 3650 taktırmıstım. Idare ediyordum iste.Kalabalık yerlerde cok kasıyordu.5-3 fps ye kadar dusuyordu. normal yerlerde ortalama 15-30 fps.

• Clanımızın devam ettiğini duymak güzel Ama l2 artık bana uzak dursun Çok güzel insanlar tanıdım ama bir o kadarda karaktersiz pezevenk vardı özellikle oyunla kafayı bozmuş hal hatır bilmeyen şerefsizler yüzünden bitti hikayemiz inş hakkettiğiniz yerlerde zevkle oynarsınız ayrıca oktay abi l2 en başından beri böyle yürüyor graciadan beri bn böyle biliyorum :D bizde denedik ama olmadı god un tecrübesizliği vardı hemde yeni başlayaanlar vardı olmadı neyse çok uzatmıyayım iyi eğlenceler

Birazda ben oyuncu çalayım Şu sıralar c9 oynuyorum oynamak isteyen varsa pm atabilir bilgilendirebilirim l2deki pvpnin daha aksiyonu bol ve daha minimalist bir hali var terayada benziyor

• kuzenm benm kasayi patlatmıştı ekran kartı falan hep yanmıştı bilgisayarcı taktı yeni ekran kartını ahmağından takmış l2de shader kullanamıyorm ben :D o derece düşünün artık

Orijinalden alıntı: epyhon

Clanımızın devam ettiğini duymak güzel Ama l2 artık bana uzak dursun Çok güzel insanlar tanıdım ama bir o kadarda karaktersiz pezevenk vardı özellikle oyunla kafayı bozmuş hal hatır bilmeyen şerefsizler yüzünden bitti hikayemiz inş hakkettiğiniz yerlerde zevkle oynarsınız ayrıca oktay abi l2 en başından beri böyle yürüyor graciadan beri bn böyle biliyorum :D bizde denedik ama olmadı god un tecrübesizliği vardı hemde yeni başlayaanlar vardı olmadı neyse çok uzatmıyayım iyi eğlenceler

Birazda ben oyuncu çalayım Şu sıralar c9 oynuyorum oynamak isteyen varsa pm atabilir bilgilendirebilirim l2deki pvpnin daha aksiyonu bol ve daha minimalist bir hali var terayada benziyor

Sanırsam clanı devam ettiren kraix bildiğim kadarıyla. Diğer arkadaşlar farklı charlar açtılar. redguard da sadece ben @juveline @bffer kaldık. @melih de anatolian da geçti yeniden.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.