Şimdi Ara

L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
9
Favori
31.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence class tartışmasından çok nasıl para kasılacağı düşünülmeli :D Sonuç olarak charlar savaşcı ve supporter olmak üzere ikiye ayrılıyor sadece buna karar vereceksiniz supporterlar olympiadlarda ceremonylerde çok daha avantajlı ama yok ben ne anlayacağım millete heal basmaktan savaşmak daha güzel diyorsanız ona göre bir char seçersiniz :) Ama artık eski lineage 2 mantelitesi yok her şey iteme dayalı ve malesef eskisi gibi sabaha kadar mop keser kasarım mantığı yok iş biraz daha şansa artık bu yüzden yeni başlayanlara hemen premium önermem istedikden sonra lv 99 olmak kolay ama itemle beraber daha sağlam yavaş bir şekilde gitmekte fayda var.
    Umarım sayımız artar güzel türk cp'leri kurarız ancak böyle yavaş yavaş bir araya gelmeye başlarız, bugün için böyle birşey zor malesef 3-5 kişi bir araya gelip bir şeyler yapmak zor, biraz item istiyorsak 97 lv üstü 35 kişiyle beraber gireceğimiz instanceler bulunmakta, oyunda geçmiş zamanlara göre neden güçlü bir türk clanı olmadığının cevabıda bu olsa gerek.

• Clan olarak geçen bayramdan sonra bir çok kişiyi kaybettik zaten kimisi evlendi kimisi okuluna gitti kimisi sıkıldı (ben) kimisi başka oyunlara başladı :D Lindivor clienti oyunda ekonomiyi malesefki mahvetti oyunda alt ve üst kademe oluştu item konusunda r99 itemi olanlar ve olmayanlar yada gainak farmlayanlar ve farmlayamayanlar diye ayrıldı diyebilirim. instancelerse tamamen kurumuş durumda sadece xp için giriliyor gibi oyuna craftı ve eski sınıfları geri getiricez derken çok büyük oyuncu kaybetti . Ve oyundaki politik düzen yüzünden olympiadda bitti sadece feed işliyor pvp zaten yok denecek kadar az belli yerlerde belli saatlerde cok kısa sürelerle cıkıyor bir ptnin diğer ptyi bitirmesi client yüzünden bazen 1 dk bile sürmüyor cogu zaman gerisi zaten kamael villagedeki yeni oyuncuları farmlayan asalak pvp yaptıklarını sanan tipler sadece oyunda nemi kaldı derseniz Büyük raidler için7/24 mesaili gibi çalışan oyuncular raidlere hergün randevu verircesine 100 kişi bi taraf 100 diğer taraf öncesinde 15 dk pvp raide ilk vuruş ve 1 2 saat boyunca raid ve gün biter oyundan çıkar oyun bu arada coreden bahsediyorum diğer off serverler zaten ölü bot rmt scriptli pvp vs vs diye gidiyor

Eğer ilgilenmek isteyen birileri varsa klanı verebilirim

• Ben düşündüm sen böyle diyince, shadows alt clanlara çok iyi destek veriyor iyice güçlendi clanda 98 kalmadı full epic bir çok adam var herkez dual ile oynuyor tabi,blackswans ve blackangels den sonra şuan enclaveyi geçti redguard'ada kafa tutacak bir hale geldi ki bu iki clanda güçsüzleşmeye başladı oyuncuları girmiyor gözükmüyor artık ama ben türk'clanının alt clan olarak kalmasını istemem, destek ile alınan kale bile alınabilir ama 2 hafta sonra kaybetmek kolay love,oath,sublimity tarzı clanlar gibi yanıp söner ki bu clana dışarıdan alımda zor, bize bol sayıda arkadaş lazım ama zor gibi gözüküyor, bir günde olmuyor malesef daha yeni başlayan arkadaşların kasması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MahkemeDuvari

arkadaşlar merhaba herkesin bayramını kutluyorum. ben de yeni başladım, şu an kamael sınıfında oynuyorum core serverinde 55 levelim. oyun çok karışık kafam allak bullak oldu oyun içi Türk klanı da göremedim. yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba ? oyun içi nickim Ruzgar :D

Suan icin oyunda hero weaponlar event nedeniyle denenebiliyor sanirim newbie oyuncularda alabiliyor bunu firsat olarak bilip cok hizli kasabilirsin.
    Npc :Aden merdivenden asagi inerken sagda : Tiffany
    Birkac kez pm attim ulasamadim, şuan icin tam giremiyorum oyuna bayramdan sonra gorusuruz.
  • Arkadaşlar başlamak isteyene falan bazi konularda yardimci olabilirim Ocak ayinda tekrar update geliyor
    Yeniliklere acik olanlar sevenler dusunsun derim
  • aydeeli kullanıcısına yanıt
    Türklerden bir yol olmaz. Bu konuyu acan benim sagolsun oktay abi de baya bilgilendirme yazdı.Bizimle birlikte bir grup arkadas başladı oynamaya hala oynuyorlarmı bilgim yok ama ben biraktım bir süre sonra baydı.Kasma işini abartmışlar güncel oyunların hiçbirinde farm işi bukadar uzun degil artık sıkılıyor insan oynarken hep aynı şeyler.kac lvl geldim hatırlamıyorumda 90+dı char pvp yapmamıstım ilk 10 15lvl harici. Private oynayan adam 2hafta sonra pvp akıyor.sen 2ay kasıon pvp yapamıon.İyi guildlere almıyorlar belli seviyeye gelmeden.Ücret ödemeden 2.charı acamadıgın için buffer kassan satmak için illa para ödemek gerekiyor.Bu nedenlerden ben sıkılıp bıraktım oyunu.Türklerden bir yol olmaz diye başladım lafa cunku Türk guildindeydim ben bukadar fazla kafası calısmayan adamı bir araya toplandıgını görmedim. atıyorum 100kişiden 10kişi adam gibi adam gerisi ... Adam kendi guildindeki adama yardım etmek için paramı istemez,buff atmak için para vermi demez,yeni oyuna girene buf vermek için para mi istemez.Kasmaya gidersin bosslara adama dersinki abi boss on olunca yaz banada adam gider bosu keserler kesildikten sonra boss cıktı yazar sen gidersin boss yok ortada ne oldu dersin abi az önce kestik der. Bilmezki bende o an boss kesiyorum aynı bosuyani :D adam beni görmeyip bana yalan soyluyor.Türkler böyle. Hiç tanımadıgın bi yabancıya pm at boss cıkınca yazarmısın de adam 3saat sonra bile yazıyor.Yeni başlayan biri beni kasarmısın dedi birine adam geldi para istedi gerçek para bende yeniyim daha clanda dedim yahu clandaki adam clan arkadasından paramı ister vs. cevap verdi buna lafları sıraladım haksız oldugunu herkes söyledi.Bana pm attı seni clandan attırıcam diye attıramadı kendi cıktı. sonra geri almıslar bende bunu gorunce cıktım kendim. Clanı kurucu olan bir abimiz di sanırım 35+ yaş oda iyi ve yardımcı biri. ama çok gereksiz adam var.

Cosmodream oktay abi adamın dibidir. en ince ayrıntıya kadar oyunu bilir ve size aynen aktarır.Kendi kardeşiniz abiniz bukadar anlatmaz.
    Morfeus gürol (yanlıs hatırlamıyorumdur umarım ismi :)) gürolda 10numaradır yardımcı olur anlatır. oynayanların bu 2 kişiyle kontakta olmalarının cok faydasını gorurler.

Oyuna girip 1ay da birşey yapabilcegini sananlar yada sıkılacaklar hiç girmesin. Uzun bir maraton sabırlı oynamak gerekiyor

• O bahsettigin kisi kisiler zaten barinamaz boyle bir sure tek takildi birakti oyunu, Genel olarak kimseden oyle sikayetim ve sioyayeti olanda suan yoktur.
    Suan oynuyanlar zaten eskiden oynayanlar devam ediyorlar Genel olarak bilindigi gibi cagirdiklarimizda bir süre sonra kendi sebepleri veya baska sebeplerden birakiyor yada ara ara giriyorlar sıkıntı yok yani herkes istedigi gibi devam ediyor
    İsmimi dogru hatirliyorsun :D
  • Mrb arkadaşlar yeni başladım daha önceden pvp oynamışlığım var.
    biraz yardıma ihtiyacım var yardım etmek istiyen arkadaşlar için b4ck1907@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrFaLCoNn

Mrb arkadaşlar yeni başladım daha önceden pvp oynamışlığım var.
    biraz yardıma ihtiyacım var yardım etmek istiyen arkadaşlar için b4ck1907@gmail.com

Sesin solugun cikmiyor ? Pm at tabi basladiysan :D
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:35:39 >
  • Ne güzel şeyler yazıyor orada öyle
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Başladım ama oynıyacak kimse bulamadığımdan sıkılıyorum :) mentor lazım elin gavatınada gidip mentor olmak istemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrFaLCoNn

Başladım ama oynıyacak kimse bulamadığımdan sıkılıyorum :) mentor lazım elin gavatınada gidip mentor olmak istemiyorum :D

Beraber oynuyacak kimseyle ne isin var onu anlamadim Zaten goz acip kapayincaya kadar questleri sirasiyla yapsan falan 61 lvlsin Ondan sonrada Pt roomdan Rb ptl ere falan katilirsin 40lvl den sonra rb ptler cikiyor
  • Selamlar Gürol ve Mustafa

Bakıyorum eski formundan bişey kaybetmemişsin ve her zamanki gibi yeni gelenlere yardımcı olmaya çalışıyosun
    Senin de yakından tanıdığın bi abimizle şu anda Shilen'de oynuyoruz ama son zamanlarda artan lag sorunu beni bezdirmeye başladı.. Ben server değiştirmek istiyorum ama kulağıma çalınan bazı dedikodular var GM lerin el altından item satması gibi bir duyum aldım ve bu beni bot olayından daha çok soğutur...Gelmek istiyoruz ama tereddütlerimiz var.. Sen ne diyorsun bu konuda ?
  • Slm abi sevindim gordugume El altindan neden item satsinlar ki gerek yok oyle bir mucadele vermelerine :D
    Mustafa yok ortalikda :Döyle bir slm verip gitti o :D
    Bir ara serdar geldi kasti baya deli gibi :D bayramdan sonra goremedim :D bende takiliyorum öyle inceden :D
    Naia ve diger serverlardan cok gelen gordum ama :D
    Bazi yorumlari Oktay abi Cosmodream daha iyi cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 7 Aralık 2013; 11:08:50 >
  • Anladım Gürol bu arada hastaneleri gezmişsin epey çok geçmiş olsun kardeşim...
    Shilen de de boyle bi lag yoktu önceden..Ben uzun bi ara verdim döneli de 1-2 hafta oldu ve malum heallemeye devam :)

2 ihtimal ve yol gözüküyo bana şu anda ya serverdaki lag çözülür kısa zamanda devam ederiz Shilende ya da çözemezler ben ceketimi alır gelirim sizin servera :)
    Sen de o serverda oynayan ve en güvendiğim insanlardan biri oldugun için sen nasıl diyosan öyledir deyip Shileni ve kastıklaımı kenara itebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chooky

Anladım Gürol bu arada hastaneleri gezmişsin epey çok geçmiş olsun kardeşim...
    Shilen de de boyle bi lag yoktu önceden..Ben uzun bi ara verdim döneli de 1-2 hafta oldu ve malum heallemeye devam :)

2 ihtimal ve yol gözüküyo bana şu anda ya serverdaki lag çözülür kısa zamanda devam ederiz Shilende ya da çözemezler ben ceketimi alır gelirim sizin servera :)
    Sen de o serverda oynayan ve en güvendiğim insanlardan biri oldugun için sen nasıl diyosan öyledir deyip Shileni ve kastıklaımı kenara itebilirim..

Çok sagol abi oyle bir rahatsizlik gecirdim az kaldi.
    1.2 hafta oldu demişssin 2 hafta sorun olmaz o kadar ya cok birşey yaptiysan birakma derdimde duruma gore bak karar verirsin abi
    Olmadi buraya gelir bakar karar verirsin.
    Hem su supportluk isinden halen kurtulamadik :D Bence millet bizim derdimizi ceksin abi :D
    DD classi ac keyfine bak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 7 Aralık 2013; 15:31:00 >

• 2 hafta oldu derken 94 e dayanmış bi healerim var onla takılıyom işte 2 yıl önce kasmıştım :)
    DD konusunda %100 haklısın zaten içimde bi tyrant yatar ortaya çıksa kimse tutamaz :) Ömür boyu healer oynadık saplantı gibi..
    Benim sub tyrantti abyss te 1vs 16 yaptım Emberin orda 34 kill almıştım 2 sortide tek basıma çok pişmanım video çekmediğim için :)
    Ama o zamanlar bendeki silah +12 idi ve full epic geziyoduk kimse dengim değildi o açıdan ezmem de normal :)
    Aslında ben ikna ettim kendimi gelmeye de diğer vatandaşı ikna edemedim kim kasacak diyo o da haklı 99 lvl charı var sub 98 vs.. onları bırakıp gelmek zor geliyo tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chooky -- 11 Aralık 2013; 19:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chooky

2 hafta oldu derken 94 e dayanmış bi healerim var onla takılıyom işte 2 yıl önce kasmıştım :)
    DD konusunda %100 haklısın zaten içimde bi tyrant yatar ortaya çıksa kimse tutamaz :) Ömür boyu healer oynadık saplantı gibi..
    Benim sub tyrantti abyss te 1vs 16 yaptım Emberin orda 34 kill almıştım 2 sortide tek basıma çok pişmanım video çekmediğim için :)
    Ama o zamanlar bendeki silah +12 idi ve full epic geziyoduk kimse dengim değildi o açıdan ezmem de normal :)
    Aslında ben ikna ettim kendimi gelmeye de diğer vatandaşı ikna edemedim kim kasacak diyo o da haklı 98 lvl charı var sub 95 vs.. onları bırakıp gelmek zor geliyo tabi :)

Yarinki Valiance Update'den sonra yorumlari bekliyorum az cok gorursun veya sohbet edersin abi pazar durumu falan nasil neler fiyati dusuyor cikiyor..

• http://tellier.iiens.net/l2/status/

şu linke bakmanız yeterli neden shilende lag oldugunu anlamak için ^^
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.