Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverın hayırlı ve uzun ömürlü olsun sait kardesim senden orjinal serverda oynamiş ve bir cok privatede oynamiş bir oyuncu olarak ricam var eger dinlersen bu servere npc buffer koyma rateleri 1x olarak ayarla l2abyss gibi yap servere mumkunse kardeş böyle yaparsan emin ol seviyeli oyuncuları cekersin seviyeli bir server istiyorsan orjinal gibi yap serverı ve tavsiyem hic editleme ayarlarla oynama hatta mümkünse 1x yap emin ol bu küfürbazlar o servera yanaşmaz oyuncuları kaliteli olur tabiki baştan kasmak biraz zor olucak ama birde charlar kasildimi o zaman degme keyfine oyunun diger serverlarda editleme olayı cok yapiliyor charlar gercek gücünü ortaya koyamiyorlar sanki l2 degilde baska bir oyun oluyor bu yüzden editleme serveri neyse serverin inşaallah güzel olur bizde yabanci serverlarda oyun oynamak zorunda kalmayiz tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 5 Temmuz 2009; 12:53:01 >
  • sitede server down qorunuyor sizde nası on yazıyo
  • www.l2massive.com sitesinde sol üste köşede Login ve Game yazıyor.Karşılarında 2 adet yeşil top var

Bu On olduğu anlamına geliyor diye düşünmüştüm.
  • okadar kro deqiliz bilioz herhal nerde olduqunu bende o TOplarin kırmızı olduqunu soledim :)
  • Yok canım estağfurullah krosun diye demedim :)

Ben mi yanlış yere bakıyorum diye şeettim
  • Beyler home sayfasinda Surekli yesil diğer sayfalarda kirmizi server gitsede gelsede değismio saniriM :D
  • tresurehunter Zaten server o kisiler amacli yani senin dedigin olmucak. 1sey
    Arti dedigin ayarlarda olsa suan server bostu.
  • gerçekten morfeusun dediği gibi server çok harika :D ancak küfür eden cok galiba yazıları okdugum kadarı ile şuana kdr karşılaşmadım inş. da karşılaşmam :D serwer harika yanlız cok gzl yapmışlar elinize sağlık sait ve saz arkadaşları semih ve didar :D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes2 -- 5 Temmuz 2009; 13:33:13 >
  • Server patchinde bir problem var.. Bake ice yi kaldırıyoruz.. kısa süre içinde tekrar online olucak Open Beta biticek.. Normal olarak açılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 5 Temmuz 2009; 14:15:17 >
  • Wipe atılacak mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incorrect.Name

Wipe atılacak mı ?

hayır wipe atılmıycak...

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

Server patchinde bir problem var.. Bake ice yi kaldırıyoruz.. kısa süre içinde tekrar online olucak Open Beta biticek.. Normal olarak açılcak

Optm semihcim bekletme fazla bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Server on numara super denilecek sistem var adena az dusuyor ve bu oyundaki degeri koruyor.Scrollar falan tam uygun fiatlarinda.Burda anlatmakla olmaz girip 1gun oynanmasi gereken 1server ama klasik turklere tahammulunuz yoksa Kesinlikle 1gunu gecmeyin

Klasik turk serveri akla gelebiLecek en kotu kufur edilebilecek cinsten turkler var.
    Abyss 7xten buraya gelip az takilalim dedik alimi yitirecem.Kafayi yicem.Delirmemek icin kendimi zor tutuyorum.
    İnsanin insana saygisi olurya, karaktere saygisi olur.Onlarca kez sulalesine kufur edilen yakinlarina saygisi olur..Kufur ettirmemesi lazim.Korumasi lazim ama boru olmus insanlar var burda kesinlikle dunya kurallari icerisinde iyilikle laf anlatmaya kalkismayin.Anlamazlar İlle hal hatir soracaksiniz. Ben sormadim, ama sormamda
    Aklima l2massive oynarken su soru geldi.
    Oglum sen delimisin ne guzel serverin varken,burda cahil turklerin icinde ne isin var Salakmisin oglum.[Salagim ]
    Koye gitmeden once son 1kac gun surda takilim dedim.Belki askerede gidebilirim.1.5 sene olmuyabilirim[gitmem ama] ..........
    Sait abimin ellerindne operim.Server sistem tekrar soyluyorum 10 numara ama icindeki insan olmadikca neye yarar.
    Eger dinsizin imanindan, İmansiz gelir diyorsaniz. İmansizim diyorsaniz tam sizlik 1 server

Benim gibi yapacaklar başka çaresi yok küfür eden 20dk jail tekrarinda ban donate bile olsa
    asasTR

• sait hayırlı olsun umarım loyal deki kadar başarılı olursun
  • onun onune gecilemz her oyunda ayni turkler.adam gelms 70kusure bz 30luk yerde kasioz pk ladi dalgasina vuruom adama kesti dio sen kime bulastigini sanıon en guzeli salak yapmak muhattap olmıcan kimseyle
  • Beyler Server ne zaman gelecek tam olarak bi zaman verebilecek yoqmu..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headsh0tdeluXe

Beyler Server ne zaman gelecek tam olarak bi zaman verebilecek yoqmu..?

Server Yarın tekrar online olucak Bake ice kaldırdığımız için client hata veriyor, onu yapıyoruz ayrıca serverdeki eksikleri gidericez (debuff süreleri vs vs)
  • Server tekrar acilmistir full-patchi indirebilirsiniz . Ilk post updated
  • Sonunda.Şükürler olsun.
  • :d hele sukur:D:D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.