Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ben girdim değisiklikler cok guzel ama bise soracam bende o kutuya tiklayinca bise olmuyo yani bise yoq tiklamak icin ide itemlerde noname item yazio bu benden mi kaynaklanio?
  • bence siz patch yapın:D
  • arkadaşım çok iyi bi server e benziyo ama bi anlatirmisin bu patch işini bana
  • bendede olmuyor arkadaslar tıklıyorum indirdigim zip ini açtıgım link e direk kapanıyor hiç bişey gelmiyor 2 kere yükledim sildim yok aynı patch olarak yapın lütfen :S giremiyoruz.
  • İlk postu updateledim patch:http://rapid share.com/files/251887917/Massive_Patch.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 4 Temmuz 2009; 19:15:42 >
  • Server iyimi acaba oynasammı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Server iyimi acaba oynasammı

bir iki eksiği var onlarda test süresince gideriliyor.. giderilicektirde bence harika olmuşş
  • saitin serveri sorman bile saçma butun turk serverlari hemen hemen sait serverlardan arak.patch işide oldumu tamam.
  • herkes nie bu kadar patch işine taktı anlamadım:D bende gayet bi problem yok..walker mı çalışmıo acaba l2. exe den giremeyince?
  • alakasi yok cikan hatalar ss lenip konmustur boş konusma.sende yok die kimsede olmucak diye bişe yok.
  • nie boş konuşayım arkadaşım..bende denedim walker açmayı açamadım ondan söylüyorum..hayır yok dersin kapanır konu..amma nem kapıosunuz..
  • sen ben walker acmayi denedm acilmadi ondan mı istiosunuz demion resmen sucluon nese bosver.
  • Paladin'in Ultimate Def. skill'in de bir sorun var. Pvp sırasında açtığımda etrafımdaki mavi bulut görünüyor fakat def. statlarında bir değişiklik olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

sen ben walker acmayi denedm acilmadi ondan mı istiosunuz demion resmen sucluon nese bosver.

yanlış anladın..ama dediğin gibi uzatmanın anlamı yok..
  • Server on numara super denilecek sistem var adena az dusuyor ve bu oyundaki degeri koruyor.Scrollar falan tam uygun fiatlarinda.Burda anlatmakla olmaz girip 1gun oynanmasi gereken 1server ama klasik turklere tahammulunuz yoksa Kesinlikle 1gunu gecmeyin

Klasik turk serveri akla gelebiLecek en kotu kufur edilebilecek cinsten turkler var.
    Abyss 7xten buraya gelip az takilalim dedik alimi yitirecem.Kafayi yicem.Delirmemek icin kendimi zor tutuyorum.
    İnsanin insana saygisi olurya, karaktere saygisi olur.Onlarca kez sulalesine kufur edilen yakinlarina saygisi olur..Kufur ettirmemesi lazim.Korumasi lazim ama boru olmus insanlar var burda kesinlikle dunya kurallari icerisinde iyilikle laf anlatmaya kalkismayin.Anlamazlar İlle hal hatir soracaksiniz. Ben sormadim, ama sormamda
    Aklima l2massive oynarken su soru geldi.
    Oglum sen delimisin ne guzel serverin varken,burda cahil turklerin icinde ne isin var Salakmisin oglum.[Salagim ]
    Koye gitmeden once son 1kac gun surda takilim dedim.Belki askerede gidebilirim.1.5 sene olmuyabilirim[gitmem ama] ..........
    Sait abimin ellerindne operim.Server sistem tekrar soyluyorum 10 numara ama icindeki insan olmadikca neye yarar.
    Eger dinsizin imanindan, İmansiz gelir diyorsaniz. İmansizim diyorsaniz tam sizlik 1 server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 5 Temmuz 2009; 2:51:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Server on numara super denilecek sistem var adena az dusuyor ve bu oyundaki degeri koruyor.Scrollar falan tam uygun fiatlarinda.Burda anlatmakla olmaz girip 1gun oynanmasi gereken 1server ama klasik turklere tahammulunuz yoksa Kesinlikle 1gunu gecmeyin

Klasik turk serveri akla gelebiLecek en kotu kufur edilebilecek cinsten turkler var.
    Abyss 7xten buraya gelip az takilalim dedik alimi yitirecem.Kafayi yicem.Delirmemek icin kendimi zor tutuyorum.
    İnsanin insana saygisi olurya, karaktere saygisi olur.Onlarca kez sulalesine kufur edilen yakinlarina saygisi olur..Kufur ettirmemesi lazim.Korumasi lazim ama boru olmus insanlar var burda kesinlikle dunya kurallari icerisinde iyilikle laf anlatmaya kalkismayin.Anlamazlar İlle hal hatir soracaksiniz. Ben sormadim, ama sormamda
    Aklima l2massive oynarken su soru geldi.
    Oglum sen delimisin ne guzel serverin varken,burda cahil turklerin icinde ne isin var Salakmisin oglum.[Salagim ]
    Koye gitmeden once son 1kac gun surda takilim dedim.Belki askerede gidebilirim.1.5 sene olmuyabilirim[gitmem ama] ..........
    Sait abimin ellerindne operim.Server sistem tekrar soyluyorum 10 numara ama icindeki insan olmadikca neye yarar.
    Eger dinsizin imanindan, İmansiz gelir diyorsaniz. İmansizim diyorsaniz tam sizlik 1 server

+1
    2 gündür yemediğim küfür kalmadı..

• sakin yaf xD ipnelik yapana bizde simdi yapıyoruz xD
  • Server dün gece gitti.Hala down?
  • Server Down ... dimi allah allah bende diom nie giremiom ee bende sitede ON yazio ne iş?
  • Bende de On yaziyor ama girmiyor :S Yeni patch koymuşlar siteye onunla mı ilgili acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 5 Temmuz 2009; 12:29:10 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.