Şimdi Ara

L2 G2 Almak şimdi mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 çıkalı ne kadar oldu 1 yılı geçti mi bilmiyorum ama şimdi almak mantıklı mıdır elimde şu an iphone 4 var hem ios tan sıkıldığım için hem batarya için LG G2 ye geçicem HTC ONE , Sony Xperia onlar biraz pahalı olduğundan G2 alcam beni 2-3 yıl götürür mü iphone 4 gibi vede yeni modeli hemen çıkıpta bu modeli güncellemesi biter mi ne zaman çıkar yeni modeli?

• Hocam gayet mantıklı olur emin olun ki iphone 4 den daha iyi sizi 2 3 yıl da götürür. Alın derim zaten bu ay içinde de kitkat gelecek inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de düşünüyordum alınır mı diye ancak piyasada alınabilecek başka telefon yok. Kendime ve nişanlıma aldım. Cihazın kullanımı falan çok rahat.

Zaten bu fiyattan bu cihazın piyasaya girmesi bile almak için başlı başına bir neden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troublemaker--

Hocam gayet mantıklı olur emin olun ki iphone 4 den daha iyi sizi 2 3 yıl da götürür. Alın derim zaten bu ay içinde de kitkat gelecek inşallah

İyi sevindim aliyim gonul rahatligiyla peki biz iphoneda surum dusurmek icin shsh filan alirdik bundada alir almaz yapmam gereken birsey var mi room root diyorlar program yuklemek icin nedir ki bunlar ?

• eylul sonu cikti yeni gelecek s5 z2 htc one2 cok bir yenilikle gelmeyecekler
    oc yapilmis olacak islemcileri sadece ve 2400 2500 fiyat bandindan gelecekler ...ya yilin son cegregini bekleyin yada g2 alin

• Sonbahar gelene kadar LG G2 almak en mantiklisi,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 600 Adreno 320 bile yeteri kadar iyi performans sunarken Snapdragon 800 ve Adreno 330'ün yetersiz kalacağını düşünmek çok saçma bence.

Alın G2 verin coşkuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar LG G2 çıkalı ne kadar oldu 1 yılı geçti mi bilmiyorum ama şimdi almak mantıklı mıdır elimde şu an iphone 4 var hem ios tan sıkıldığım için hem batarya için LG G2 ye geçicem HTC ONE , Sony Xperia onlar biraz pahalı olduğundan G2 alcam beni 2-3 yıl götürür mü iphone 4 gibi vede yeni modeli hemen çıkıpta bu modeli güncellemesi biter mi ne zaman çıkar yeni modeli?

şuan piyasada olan telefonlardan lg g flex e verecek paran varsa al.... note 3 e verecek paran varsa al ... eger yoksa lg g2 yi kesinlikle al derim .... ben kullaniyorum ve telefon mukemmel... ben telefonu yavaslatmak icin cok ugrastim ama basaramadim.... dengi olan telefonlardan ise s4 u dusunma touch wiz arayuzu sayesinde telefonlarda donma ve kasilmalar oluyo... ve donanimi daha alt seviyede...sony kullanmadim ama lg nin gelistirmeye acik olmasi bence yeter... lg g2 kitkat guncellemeyi kesin alicak ki dagitima basladi... lg g2 seni kullanima bagli olarak 3-4 sene goturur ki sen bu sureyi beklemeden degistirmek isticeksin .. insan ogluyuz doyumsuzluk var en iyisi ni aliyim almisken sunuda aliyim a bu cikmis satip aliyim gibi dusunceler hepimizde oluyo... sen lg g2 al kesinlikle pisman olmazsin....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Troublemaker--

Hocam gayet mantıklı olur emin olun ki iphone 4 den daha iyi sizi 2 3 yıl da götürür. Alın derim zaten bu ay içinde de kitkat gelecek inşallah

İyi sevindim aliyim gonul rahatligiyla peki biz iphoneda surum dusurmek icin shsh filan alirdik bundada alir almaz yapmam gereken birsey var mi room root diyorlar program yuklemek icin nedir ki bunlar ?

Kimisi derki root garanti dışı bırakır kimide bırakmaz diyor ben karşıyım en iyisi kendi yazılımını kullanmak tabi siz bilirsiniz.

• Gayet iyi olur zaten snap800 u makul fiyata veriyor g2 ve yenigelecek amirallerden de daha iyi batarya ile arada 500 oynar g3 z2 s5 ile o yuzden 1400 dolaylarinda g2 alabilirsen helede ip4ten sonra ilac gibi gelir

• quote:

Arkadaşlar LG G2 çıkalı ne kadar oldu 1 yılı geçti mi bilmiyorum ama şimdi almak mantıklı mıdır elimde şu an iphone 4 var hem ios tan sıkıldığım için hem batarya için LG G2 ye geçicem HTC ONE , Sony Xperia onlar biraz pahalı olduğundan G2 alcam beni 2-3 yıl götürür mü iphone 4 gibi vede yeni modeli hemen çıkıpta bu modeli güncellemesi biter mi ne zaman çıkar yeni modeli?

nexus 5 al kardeşim güncellemelerle seni 3 4 yıl götürür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 alinir tabiki. Kesinlikle pisman olmazsin. Nexus 5 ede bir bak derim. Sonucta android guncellemelerini ilk alan telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

G2 alinir tabiki. Kesinlikle pisman olmazsin. Nexus 5 ede bir bak derim. Sonucta android guncellemelerini ilk alan telefon.

Onada bakmıştım ama onun bataryası düşük olunca vazgeçmiştim biri 3000 mah biri 2300 mah dı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

quote:

nexus 5 al kardeşim güncellemelerle seni 3 4 yıl götürür

Onun bataryası yüzünden elemiştim şimdi yazılım alması değil takılıp kasmaması önemli yani 4.4 son version olsa bile kasmasın 2-3 yıl sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.