Şimdi Ara

L-Karnitin Marka Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar L-Karnitin almaya karar verdim definisyon döneminde yağ yakımını hızlandırmak için.Hangi markayı almamı önerirsiniz? Ya da bunu alma başka bir şey al dediğiniz bir yardımcı takviye var mı?

• Hardline Nutrition Karnitin ( Carnitine, L-Carnitine ) Sıvı 1000 Ml kullanıyorum, bir çok kişi marka konusunda temkinli olsa da ben güveniyorum, faydasını da gördüğümü düşünüyoru.
  • Şu konuyu görmüş müydün acaba ?

http://forum.donanimhaber.com/m_72346935/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Şu konuyu görmüş müydün acaba ?

donanımhaber forum
    Carnitin hilesi.. boşa giden paralar.. » Sayfa 1 - 3
    http://forum.donanimhaber.com/m_72346935/tm.htm

Gördüm de başka bir önerin var mı ne alabilirim?

• Desteksiz de yağ yakılır diye düşünüyorum, gerek yok bunlara.

Diyet ve antreman önemli, antremandan 30 dk önce acı bir kahve içersin aynı etkiyi yaratır. Boşuna para kaptırmayın bunlara.
  • quote:

yukardada bahsi geçen carnitene gelince. carnitene uzun zincirli yağ asitlerini mitekondri içerisine geçiren tek moleküldür.bu görevi başka hiçbirşey yapamaz. vücutta zaten doğal ve zorunlu olarak bulunması gereken bir maddedir. ancak kötü ve yetersiz beslenme, mevcut gıdalardaki yetersizliği ve endüstriyel mamillerin içerisinde bulunmamaı gibi nedenlerle vücudumuxda carnitene eksikliği bulunur. diyaliz hastaları diyaliz makinesine girdiklerinde kanlarındaki carnitene süzüldüğü için bu madde dışardan takviye edilir. ilaç değildir.eczanede satılan formları olmasına ve devletin ödemesine rağmen ilaç değildir. bir tablet aldım hadi gidip yağ yakayım olmaz olamaz. 1000 mg l-carnitenin ancak 200 mg mı kana karışır ancak önemli olan kandaki yoğunluğu değildir.intersisyel sıvı içerisinde yani dokular hücreler arası sıvıdaki miktarının yüksek olması gerekir. ratlarda yani yaşlı tavşanlarda yapılan çalışmada dokular arası sıvıda carnitene yoğunluğu sağlandığında yaşlı tavşanların kas oranlarının arttığına daha hareketli olduklarına ve daha az hastalandıklarına ulaşılmıştır. 3 ay her gün 1000 mg alındığında hücreler arası sıvıda anlamlı değişimler gözlenmeye başlanır. aynı gün içerisinde dozun 15 katı yani 15000 mg alındığında gözlemlenen tek yan etki vücutta balık kokusuna benzer bir kokunun yayılması olmuştur. ve kimse bir seferde 15 tane carnitene yutacak değildir heralde. miyokard üzerinde olumlu etkisi vardır. bağışıklıktan sorumlu hücrelerin canlılığını enfekte olmuş olana gidiş hızını arttırır. ATP kullanımında crep siklüsünü sağlar. yani enerjinin oksidatif kullanımını himaye eder yani daha az laktik asit üretirsiniz. neyse çok uzatmayalım dedim daha carniteni bitiremedik. diyet suplement antrenman hepsi o kadar detaylıki.uçsuz bucaksız bir denizin her köşesini hiç kimse tam anlamıyla bilemez. bu arada tüm cümleler bana aittir.yılların birikimi deneyimidir.acele yazdığım için bazı cümleler düşük yada ne anlam ifade ettiği tam belli olmayabilir.bu açıdan kusuruma bakmayın.herkese selamlar,saygılar sağlıklı günler dilerim

• Carnitin alınmaz parana yazık.Tek placebo etkisi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 8 9 antremandır hardline l-carnitine kullanıyorum. öneririm. yaklaşık 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. ben işe yarıyor diyorum, denemeden inanma diyorum.
  • carnitin yerine yeşil çay yada gerçek elma sirkesini öneririm çok güzel terletiyor enerji veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

carnitin yerine yeşil çay yada gerçek elma sirkesini öneririm çok güzel terletiyor enerji veriyor.

elma sirkesini direk mi alıcaz ya da su ile karıştırıp mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

carnitin yerine yeşil çay yada gerçek elma sirkesini öneririm çok güzel terletiyor enerji veriyor.

Sana bağlı. İçemezsen suyla sulandırabilirsin, günde 1 çay bardağını geçme ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Sana bağlı. İçemezsen suyla sulandırabilirsin, günde 1 çay bardağını geçme ama.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.