Şimdi Ara

L.A Noire türkçe yama yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar yüklüyorum yamayı menü, oyun yardımı falan türkçe oluyorda, sorgular falan türkçe olmuyor bir yardım edin çok ihtiyacım var

• up
  • Yamayı yapan sitede hatalar ve çözümleri var, eğer yapamıyorsanız onlarla iletişime geçin mutlaka sorununuzu çözerler.

He oyunda ayrı bi sorunlu orası ayrı.
  • dlc görevleri muhtemelen Türkçe olmayan bölümler oyunceviri den dlc leri indirmen lazım
  • hocam oyun aşırı kasıyor diyorlar oylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hocam oyun aşırı kasıyor diyorlar oylemi?

Updateler ile sorunlar düzeltilmeye çalışıldı tabii ama her bilgisayarda normal çalışacak diye bi kaide yok.
  • Aranızda yamayı kuran var mı oraya üyelik açmaya falan üşendim şimdi DLC ye falan gerek yok sorunum şu:

Oyunu internetten indirdim SKIDROW sonra 1.3 update yükledim. Yamayı kurdum Dlcler bulunamadı dedi geçtim.
    Oyunda sadece menü, defterdeki yazılar,oyun yardımı , (v1.0 i yüklediğimde bölüm adları v2.0 da oda olmuyor )

o sitede bulamadım bu sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L.A Noire save sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berks.7

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hocam oyun aşırı kasıyor diyorlar oylemi?

Updateler ile sorunlar düzeltilmeye çalışıldı tabii ama her bilgisayarda normal çalışacak diye bi kaide yok.

o zaman mass efect hallolsunda işimize bakalım dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dooc

Aranızda yamayı kuran var mı oraya üyelik açmaya falan üşendim şimdi DLC ye falan gerek yok sorunum şu:

Oyunu internetten indirdim SKIDROW sonra 1.3 update yükledim. Yamayı kurdum Dlcler bulunamadı dedi geçtim.
    Oyunda sadece menü, defterdeki yazılar,oyun yardımı , (v1.0 i yüklediğimde bölüm adları v2.0 da oda olmuyor )

o sitede bulamadım bu sorunu

Arkadaşım oyunceviri ye gir tekrar l.a noire ı bul ve oradaki ilk iki linki indir grafik paketine gerek yok.Ama ilk önce DLC çevirileri kurman gerek, oradaki DLC ler arşiv şeklinde gelecek onların hepsini part olarak ayrı ayrı bir dosyaya çıkar ve ilk parttan başlayarak final/pc klasörlerinin içindeki dlc.dlcx.big.pc klasörrlerini kopyala(sırasına dikkat et) oyunun kurulu olduğu final/pc klasörünün içine yapıştır çıkan uyarılara evet de bu bittikten sonra ilk indirdiğin yamayı kur ve oyuna girince altyazıları aç sorunun düzelir.

• türkçe dlc lerden 7. part inmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.