Şimdi Ara

L.A NOIRE synchronizing sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu açıyorum ama synchronizing geçmiyor yardım edebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes1976 -- 3 Şubat 2012; 16:15:19 >

• "synchronization"ın Eş anlamlı kelimesini kullanarak denesene tekrardan yardımcı olabilirim..
  • Oyunu açmaya kalkarken sen de de error tarzında bir penceremi geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Oyunu açmaya kalkarken sen de de error tarzında bir penceremi geliyor ?

Hayır.
  • aynı sorun bendede var yardımcı olursaız sevinirim tşk
  • bu sorunu çözebilen var mı?

edit: socialclub'a üyelik alıp login yapınca sorun çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 24 Nisan 2012; 10:43:20 >
  • Arkadaşım aynı sorun bendede var login yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor anlamış dğeilim adam gibi oyun oynamak haram zati bu rockstar games oyunlarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L.A Noire save sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhhjyy

Arkadaşım aynı sorun bendede var login yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor anlamış dğeilim adam gibi oyun oynamak haram zati bu rockstar games oyunlarında

Dostum kalıcı bir çözüm değil ama şöyle yapmanı tavsiye ederim , o yazı çıkınca 1 dk bekle alt tab yap 1-2 dk masaüstünde takıl nette takıl sonra gene alt tab yap yazı 10 saniye içinde kaybolmazsa tekrar alt tab yapıp tekrar masaüstünde falan takıl sonra gene alt tab yap oyuna gir.Böyle böyle devam ederek giriyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Arkadaşım aynı sorun bendede var login yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor anlamış dğeilim adam gibi oyun oynamak haram zati bu rockstar games oyunlarında

Dostum kalıcı bir çözüm değil ama şöyle yapmanı tavsiye ederim , o yazı çıkınca 1 dk bekle alt tab yap 1-2 dk masaüstünde takıl nette takıl sonra gene alt tab yap yazı 10 saniye içinde kaybolmazsa tekrar alt tab yapıp tekrar masaüstünde falan takıl sonra gene alt tab yap oyuna gir.Böyle böyle devam ederek giriyorum ben.

:) denedim ama sonuç alamadım bide şöle bi olay var oyunda Tr yama yüklü ondan kaynaklanıyor sanırsam daha önce giriyordum oyuna tr olmadan önce..

• oyun büyük ihtimalle korsan o yüzden böyle yapıyor. oyuna girerken internet bağlantısını kesip girersen sorun çözülür.. nerden mi biliyorum? sence???
  • bendede aynısı olmuştu o ana ekranad baya bi bekledim yaklaşık 10 dk sonra açıldı bidahada yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sactionex

oyun büyük ihtimalle korsan o yüzden böyle yapıyor. oyuna girerken internet bağlantısını kesip girersen sorun çözülür.. nerden mi biliyorum? sence???

benimde oyunum korsan + türkçe yama da var hiçbir sorun yaşamıyorum. Korsan olmasıyla alakalı bir problem değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

:) denedim ama sonuç alamadım bide şöle bi olay var oyunda Tr yama yüklü ondan kaynaklanıyor sanırsam daha önce giriyordum oyuna tr olmadan önce..

Türkçe yama ile alakalı değil, ben yamasız da denedim.Kesin çözümü bulamadım uğraştım baya, böyle amele gibi bekliyoz mecbur.

• O zaman oyunda sorun var bakalım ne zaman çözümü çıkarsa o zaman oynarız..
  • alt tab olayı iş yarıyor bir iki dakika zaman kaybı oluyor başlarken ama şimdilik böyle idare edecez
  • interneti kapatıp girersen sorunun çözülecektir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomb Has Been Planted

alt tab olayı iş yarıyor bir iki dakika zaman kaybı oluyor başlarken ama şimdilik böyle idare edecez

peki internet bağlantısını keserke mi yapıyorsun bu işlemi? yoksa açıkken mi?

ben her türlü yolu deenedim amaşu synchronizing ekranını bir türlü geçemedim. oyunum c:/games/LaNoire klasörüne yüklü
  • evet internet açık yapıyorum ama şimdi gerek kalmadı kendiliğnden düzeldi
  • kendiliğinden düzelmesi ilginç
  • Bende oyunu steam den indirdim, 12 saatimi verdim yerli yabancı bütün sitelerin dediklerini yaptım genede olmuyor :( Bu utanç Rockstar ın olsun, 1 yıldan fazla süredir bu sorun var hala çözememişler. Şu an açtım ekranı 3-4 saat takılsın öyle uzun süre bekleyince açılıyor diye okudum bir kaç yerde şimdi onu deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.