Bildirim
L.A Noire yükleme hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ilaçlama işlemi sanırım doğru olmamış -
quote:
Orijinalden alıntı: awaqado
ilaçlama işlemi sanırım doğru olmamış
hocam sorunu buldum başka arkadaşlarda aynı dertten müzdalipse yapabilirler dosya adında yabancı karekterler olursa yüklenmiyor..latin alfabesi dışındaki herhangi bir sembol vs nedenden dolayı olmuyor.ilginize teşekkür ederim..._____________________________ -
estağ...
oyun iyi ingilizce istiyor
sonra sıkılmayın :) -
oyunun türkçe yaması mevcut yapılmış en iyi yamalardan biri hatta _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: awaqado
estağ...
oyun iyi ingilizce istiyor
sonra sıkılmayın :)
konusu için oynuyorum zaten hocam merak etme :-)_____________________________ -
TR yaması mevcut :) _____________________________ -
Çok sağol dostum klasörün adını değiştirince oldu :) _____________________________ -
Teşekkürler dostum. Az daha 50 GBlik oyun hatalı inmiş diyip siliyodum :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NedenLannn
Teşekkürler dostum. Az daha 50 GBlik oyun hatalı inmiş diyip siliyodum :)
Rica ederim hocam ben teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam bitirdin mi oyunu :D _____________________________ FELICIA DAY
GEEK and SUNDRY -
quote:
Orijinalden alıntı: -WOLFIE-
hocam bitirdin mi oyunu :D
Yok hocam ya bayagi oynadım sonra bi ara max payne 3 oynarken ekran kartı yandı daha da yüklemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam güzel oyun en baslarda harika özellikle davalar 15-20 dk de bitiyor ama oyun sonlarına doğru bir davanın 2.5 saat sürdüğünü biliyorum oyun cidden mükemmel ingilizce istiyor allah oyunçeviriden razı olsun turkçe oynattı bize
bu arada bunin ikinci oyunu neden cıkmadı hala anlamadım_____________________________ FELICIA DAY
GEEK and SUNDRY -
quote:
Orijinalden alıntı: -WOLFIE-
hocam güzel oyun en baslarda harika özellikle davalar 15-20 dk de bitiyor ama oyun sonlarına doğru bir davanın 2.5 saat sürdüğünü biliyorum oyun cidden mükemmel ingilizce istiyor allah oyunçeviriden razı olsun turkçe oynattı bize
bu arada bunin ikinci oyunu neden cıkmadı hala anlamadım
Kardeşim oyun iyi hoş ama hani bazen çok sıkıldığımi hatırlıyorum istediğimi bulamadım vs o yüzden bazen dediğin gibi sıkıntı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- candy crush saga altın hilesi programsız
- kolla oynanan oyunlar pc 2 kişilik
- gta san andreas sistem gereksinimleri
- klan isimleri
- gta vice city satın alınabilecek yerler
- gta 4 hile
- multiplayer oyunlar
- fps oyunları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- en iyi direksiyon seti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler