Şimdi Ara

L.A. NOIRE (PS4 VE PS4 PRO ANA KONUSU) 14 KASIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
9.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    spec ops un multisi efsaneydi şimdi tamda o tarz mp oyun yok yeni nesilde.
  • turkce altyazi olsa bari
  • pc de oynamak nasip olmamıştı bir türlü. ps4 e çıkacak olması çok iyi oldu
  • Türkçe çıkmazsa oynamanında bir anlamı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürpriz oldu oynamak nasip olmamaıştı bi türlü öncekli nesilde. Dağıtımı Sony nin yapacağını hesaba katarsak Türkçe destekli gelmesi dahada hoş olucaktır.
  • Rockstar oyunları bizim ülkemizde en çok sevilen bir şirket aslında nasıl olur da yıllardır oyunlarına türkçe altyazıdan mahrum bırakılır onuda hiç bilmiyorum. Bundan sonra 2K ile Rockstar oyunlarını Sony dağıtıcakmış ümidim çok az olsa da süpriz yapıp şu gelecek oyunlara altyazı koyarlar belki.

RDR 2 kesin Türkçe gelir de bundan pek ümidim yok benim yinede bekliyoruz şaşırt bizi Sony Türkiye.

edit: Forumlarda Sony Türkiye yorumları okuyorsa bunuda okuyorsa eğer ki bak açık açık konuşuyorum Türkçe altyazı getir ön sipariş hazır, cüzdanlar hazır. Uncharted Kayıp Miras ön sipariş ettik, Hellblade geldi onuda ettik. Türkçe altyazılı gelsin, başka bir şey istemiyorum çok zor olmamalı bu işler artık yıl 2018'e giricez bir zahmet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 7 Eylül 2017; 22:54:59 >
  • Oyun iyi güzel de bir yerden sonra bayıyor , hep delil toplayıp sorgu yapıyorsunuz bazen doğru mu söylüyor yalan mı anlaşılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 7 Eylül 2017; 23:6:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

spec ops un multisi efsaneydi şimdi tamda o tarz mp oyun yok yeni nesilde.

Bu nesilde birçok tarzda oyun eksik maalesef hem özel oyun sayısı yeterli değil hem de 3.parti yapımcıların oyunlarının sayı azaldı.

@sonyz10c

Oyunun olayı o zaten ayrıca her dava birbirine inanılmaz güzel bir şekilde bağlı,sokak olayları bile çok güzel oyunun.L.A. Confidential'ın uzun ve daha keyifli hali bu oyunun ta kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 7 Eylül 2017; 23:11:59 >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    başka ne yapacaktık, duvardan duvara mı zıplıcaktık? dedektifliğin amacı ne zaten? olayı araştırırsın, delil toplarsın, olay yerini incelersin, şüpheliyle konuşursun.
  • Türkçe bekleyenler hiç beklemesin

• Oyun çok uzun ve tekdüze , mesela cinayet masası bölümleri birbirinin aynısı gibi ve gereksiz uzun

Zaten ilk başlarda çok güzel geliyor , bir yerden sonra bayıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

turkce altyazi olsa bari

Sen olsan bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

turkce altyazi olsa bari

Sen olsan bari.

O ayıyla havuzda boğulsan bağriiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Oyun çok uzun ve tekdüze , mesela cinayet masası bölümleri birbirinin aynısı gibi ve gereksiz uzun

Zaten ilk başlarda çok güzel geliyor , bir yerden sonra bayıyor

Cinayet masasında seri katilin davaları ile ilgileniyoruz sürekli ondan dolayı hep aynı tipte dava geliyor sonunda da olayı çok güzel bağlıyorlar,önceki mesajda da yazdığım gibi her dava birbirine inanılmaz şekilde bağlı ve hiçbiri sıkıcı değil,siz sabırsız davranmışsınız zira asıl olaylar cinayet masasından sonra başlıyor.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam sokak olayları da kendini tekrar edip duruyor

Oyunun bitmesine 2 ya da 3 bölüm kala bırakmıştım , sürekli Türkçe altyazı takip etmek çok yoruyordu hocam

Bir de bu oyunu oynayacaksanız çok iyi İngilizceniz olacak yazı falan takip etmeyeceksiniz ya da Türkçe dublajlı çıkacak ki keyifli olsun

• quote:

İyi de hocam sokak olayları da kendini tekrar edip duruyor

Oyunun bitmesine 2 ya da 3 bölüm kala bırakmıştım , sürekli Türkçe altyazı takip etmek çok yoruyordu hocam

Bir de bu oyunu oynayacaksanız çok iyi İngilizceniz olacak yazı falan takip etmeyeceksiniz ya da Türkçe dublajlı çıkacak ki keyifli olsun

Sokak olaylarının hepsinin farklı olması çok zor ama yine de birbirinin aynısı diyecek kadar da birbirlerine benzemiyorlar,bir gece bir soygun durduruyorsun diğer gün çatıya çıkıp intihar etmek isteyen birini durduruyorsun.Oyun dediğiniz gibi uzun ama bir o kadar da keyifli,en aksiyon dolu bölümlerde oyunu bırakmış olmanız talihsizlik olmuş.Böyle bir oyun çok zor gelir hem hikaye olarak hem karakterler olarak hem de atmosfer olarak cidden türünün tek örneği,oyunun hak ettiği satış miktarına ulaşamamış olması ve bu yüzden yapımcısının kapanmış olması çok üzücü.

Senaryo , karakterler ve atmosfer konusunda size katılıyorum zaten karakterlerin hepsi de gerçek insanlardı diye hatırlıyorum

O yılların atmosferini çok güzel yansıtmışlar

Ancak hocam sonlara doğru daha fazla dayanamadım hep aynı şeyleri yapmaktan

Bir de hocam şöyle bir şey var ; sorguya çektiğiniz insanların doğru mu yoksa yalan mı söylediğini bilemezseniz senaryoda kopukluk oluşuyor o bölümü tam anlayamıyorsunuz yani o bölümü tam anlamak için sorgu sahneleri çok önemli

• quote:

Senaryo , karakterler ve atmosfer konusunda size katılıyorum zaten karakterlerin hepsi de gerçek insanlardı diye hatırlıyorum

O yılların atmosferini çok güzel yansıtmışlar

Ancak hocam sonlara doğru daha fazla dayanamadım hep aynı şeyleri yapmaktan

Bir de hocam şöyle bir şey var ; sorguya çektiğiniz insanların doğru mu yoksa yalan mı söylediğini bilemezseniz senaryoda kopukluk oluşuyor o bölümü tam anlayamıyorsunuz yani o bölümü tam anlamak için sorgu sahneleri çok önemli

Sorgu kısımlarındaki hataların ilerleyişi etkilediği doğru ama yapımcı sırf bu olayı gerçekçi yapmak için yeni bir yüz teknolojisi kullandı,elinizde yeterli sayıda kanıt ve görgü tanığı ifadesi varsa olay o kadar zor değil ama yine de her sorgu başlangıcında bir kayıt alıp hata yaptığında geri dönme olayı olsa daha iyi olabilirdi.

Oyunun son bölümünü merak edip YouTube'dan izlemiştim aynen deşiğiniz gibi baya baya aksiyon var ve olayları güzel bağlamışlar

• quote:

Oyunun son bölümünü merak edip YouTube'dan izlemiştim aynen deşiğiniz gibi baya baya aksiyon var ve olayları güzel bağlamışlar

Oyunun çok hakkı yendi,hak ettiği kadar satsaydı aynı yapımcıdan farklı bir polisiye oyunu gelebilirdi belki.Polisiye türünde oyun sayısının bu kadar az olması oyun dünyasının kanayan yarası,True Crime serisi ve devamı olan Sleeping Dogs ve L.A. Noire dışında eli yüzü düzgün olan bir tane polisiye oyunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 8 Eylül 2017; 0:6:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.