Şimdi Ara

L.A. Noire Kasma Sorunu Çözümü (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
85.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Ben daha yeniyim konu açamadım kusuruma bakmayın.1 Hafta önce L.A. Noire aldım.Dün aksam kurmak nasip oldu.Kurdum falan.Girdim oyuna.Olmaması gereken sorun oldu.Oyun acayip kastı.Sistemimin kaldırması gerekiyordu.-ntr gibi bir kod vardı denedim olmadı oda.En son sinir oldum oyunu sildim.Sildikten sonra aklıma geldi.Ekran kartını güncelledim.Bir faydası olurmu yükleyeyim mi?Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:

Asus K52J Serisi

Nvidia 1 gb 310m serisi cuda paylasımsız ekran kartı.
    4 GB Ram.
    i5 İşlemci.

Yeterli olur diye düşünüyorum.
  • ben oyunu yükledim, oyunu başlat dediğimde net framework 4.0.30319 hatası verdi, bende sildim yeniden yükleyecektim frameworku, dur bi framework yokken acılacak mı dedim, oyun ilginç ki açıldı, ee iyi dedim, sonra oyundan çıktım, frameworku yükledim, bu sefer oyuna girmek istediğimde yine aynı hata ile karşılaştım , bu nasıl bi sorundur anlamadım gitti, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • Mouse'den rhatsız olanlar -nonv u silsin.
  • bende dediklerinizi uyguladım fakat değişmedi sonuç aynı

Ati HD 5650 ekran kartı
    Cpu i5 450 m 2.4

bütün herşeyim güncel ekran kartı driver veyahut directx,visual C++ vs.

Sizce sorun ne olabilir başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: part

bende dediklerinizi uyguladım fakat değişmedi sonuç aynı

Ati HD 5650 ekran kartı
    Cpu i5 450 m 2.4

bütün herşeyim güncel ekran kartı driver veyahut directx,visual C++ vs.

Sizce sorun ne olabilir başka?

Bende de aynı sorun hala devam ediyor oyun hiç haketmediği kadar kasıyor ne yaptıysam ne denediysem olmadı driverlar da güncel ayriyetten. Gökyüzüne ve yere bakınca oyun oldukça akıcı oluyor ama etrafa bakınca bayağı yavaşlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 17 Şubat 2012; 1:39:51 >
  • evet dostum suya veya havaya bakınca düzeliyor.fakat normal bir şekilde oynamaya çalıştıgımda..sanki onboard bir ekran kartıyla battlefield 3 ü en yüksek çözünürlükte oynarmışcasına kasması çok ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Mouse'den rhatsız olanlar -nonv u silsin.

Yav bu benim avatar photoshopta editlemiştim ne hırsızsınız ha
  • BENDE KİMSEDE OLMAYAN BİR HATA VAR..

launcher'e tıkladığımda :

options gözükmüyor ve tıklayamıyorum ben buna nasıl tıklayıp kasma sorununu çözecem ACİLL YARDIM
  • Çok teşekkürler kardeş ne zamandır bulamıyodum işe yaradı

• Arkadaşlar konu kapanmış ama nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum.Launch a bastıgımda hata raporu gonderiyor.Bu durumu nasıl çözebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Ben yeterince bilgiliyim merak etme ve kavga çıkarmaya çalışma

Virüs vardır harddisk doludur vardır birşeyler eğer öyle olmasaydı niye sende kasıyor da bende kasmıyor? Yani korsan kullanıyoruz sonuçta orjinal kullanmadan oyuna suç atmakta yanlış olur

Benim oyunum orjinal ama bende kasma oluyordu bu yöntemden sonra çözüldü.
  • Benim bu yöntemle çözülmüyordu.Şimdi tekrar yükleyeceğim olmazsa başka bi yolu var mıdır ?
  • Arkadaşlar konuyu hortlattım kusura bakmayın ama verdiğiniz -str -nonv -npd kodunu giriyorum ok diyorum oyuna giriyorum oyunda kasma yok ama mouse imleci gitmiyor sonra -str yi siliyorum giriyorum bu sefer mouse imleci gidiyor ama oyun çok kasıyor ne yapmam gerek acaba ?
    http://www.youtube.com/watch?v=LQG2lY5G9lw buradakileride uyguladım ama yine olmadı yada belki ben yapamadım lütfen yardım..
  • Godfather113 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu dediğiniz sorun olmuştu hatırladığım kadarı ile -str -nonv -npd kodunun -str olan kısmı dışındakileri silmiştim ve sorun ortadan kalkmıştı diye hatırlıyorum. -nonv -npd silip deneyin.

NOT: Oyunda bir sorun var ve o yüz den orijinal oyunda kasıyor.
  • bu seferde oyunu açmaya çalışınca böyle bir hata geliyor oyunu hiç açamıyorum ?
  • oyun directx9 da hem kasıyor hem frame atlayıp duruyor.dx11 de parametre falan girmeden gayet akıcı
  • arkadaşlar merhaba ben burada sunduğunuz tüm çözümleri denedim fakat bir türlü sorun hallolmadı sonra birşeyi fark ettim ki benim problemim kasma değil yani hızda geçişlerde problem yok donma hiç olmuyor benim sorunum :

örneğin oyun başlarken 3 adet yazıların aktığı ekran var bu ekranlar değişirken yazılar ikinci ekranda kalıyor ve yanıp sönüyor ekran . yani iki görüntü birbirine girip yanıp sönüyor. bu hem girişde hemde oyun sırasında oluyor. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

win8

8gb ram
    64 bit
    i7 2.40 ghz
    2gb ekran kartı
    ati

pc özellikleri bunlar

yardımcı olursanız çok sevinirim iki gündür uğraşıyorum bir türlü bulamadım çözümü
  • WİNDOWS 8 İÇİN ;
    Beyler ben böyle çözdüm;

1-Oyunu C:\LaNoire 'a yükleyin
    2-Crackini yapın
    3-Social Club'ın "Social Club v1.1.0.6" versiyonunu yükleyin
    4-L.A.Noire.Update.v1.3.2613-RELOADED' i yükleyin ve crackini yapın
    5-Türkçe yamayı yükleyin (isteğe göre)
    6-Launcherdan optionsa gelin en alttaki kısma "-nonv -npd" tırnak isaretleri olmadan yazın
    7-Directx sürümünü "11" olarak seçin

İyi oyunlar

EDİT:Ben böyle çözdüm,
    Bu işlemin sonuçları sizin sorumluluğunuzdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justwatch06 -- 15 Şubat 2015; 9:39:57 >
  • AnadoluEfes1976 A kullanıcısına yanıt
    arladaşım selamlar oyunu yeni yükledim fakat oyun daha ana menüye ulaşmadan yükleme kısmında donuyor yukarda bahsettiğin uygulamayıda yaptım aynı pc 16gb ram 4 gb ekran kartı i7 işlemci sebeb ne olabilir yardımcı olurmusun lütfen ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.