|
Az yukarıda nedenini yazmıştım. |
|

|
Az yukarıda nedenini yazmıştım. |
|
|
|
|
kral ortalama bir tarih belli mi aşağı yukarı ne kadar sürer test? |
|
Oyunu tekrar oynamayı düşündüğümden font arşivini biraz kurcaladım, ister yapımcının da kullandığı ücretsiz araçla sıfırdan farklı bir font ister mevcut olanları düzenleyerek başarılı bir iş çıkarılabiliyor. Fontla ilgili karakterlerin metne konumlanması konusunda kısmen haklılık payınız varmış, nedenini anlayamadım ama mesela bir karaktere herhangi bir şekli adresliyorum gayet çizdiğim gibi görüntüleniyor fakat başka bir karaktere aynı şekli adreslesem bile belli karakterlerle yan yana gelince anlamsız şekilde piksel kaymasına neden oluyor, dolayısıyla her birini kalem gibi çizmeme rağmen tam istediğim gibi bir sonuç alamadım, bilhassa altyazıların bulunduğu fontta yaşanıyor bu durum, garip bir matematik var herhalde kodlar arasında, bilmiyorum. Yine de fena iş çıkmadı diyebilirim. Yazılımcı arkadaş yeni tuşlar ikonlar vs. eklemiş gerçi ama size ek yük çıkarmayacaksa dilerseniz hazırladığım bu fontları da değerlendirebilirsiniz. https://www.dropbox.com/scl/fi/q0fmohjp9soccbd7d7yha/LANoireTR_Fonts.rar?rlkey=cba528qeebdvwmto92qt2xk9x&st=25bmc2nj&dl=1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEndBeqins -- 14 Ocak 2026; 10:29:9 > |
|
Tekrardan merhaba. Ekran görüntülerine baktım ve gayet güzel olmuşlar, ellerinize sağlık ve projeye desteğiniz için teşekkür ederiz. Ek uğraş kısmı çok sorun değil. Yama yayınlanana kadar bakar, duruma göre ayarlamaya çalışır Defto. Bazı karakter dönüşümlerini yeniden ayarlaması gerekecek sadece. |
|
Elimden gelen bir şey olursa ben de yardımcı olurum font konusunda. 6 adet rusça karakteri eksik türkçe karakterlere dönüştürdüm bu arada, metinlerde herhangi bir karakter dönüşümü gerektirmeden tüm tr karakterleri normal bir şekilde kullanabilirsiniz. lokasyon ve otogaleri fontlarını test etme şansım olmadı, bi sıkıntı olursa düzenlerim tekrardan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEndBeqins -- 14 Ocak 2026; 18:52:37 > |
|
Location fontu olay yerlerine veya herhangi bir konuma gidince ekranın sol üstünde çıkan başlık ve saat fontu. Car Showroom nedendir, bilmiyorum ama yama varken de yokken de o menü açılmadan oyun çöküyor ikimizde de, o yüzden bizim de ona bakma şansımız olmayacak gibi. :D Tekrardan teşekkür ederim. Haberleşiriz. |
|
|
değeri bilinmemiş, iki veya daha fazla oynanması gereken oyunlardan tr yaması çıkınca bir kez daha oynamak lazım |
|
|
15 Ocak 2026 Güncellemesi: Bazı fontlar (alt yazı, Araç Galerisi menüsü, konum ve not defteri) @TheEndBeqins tarafından düzenlenen fontlarla değiştirildi. Ekran görüntüleri güncellendi. Emeği ve projeye desteği için kendisine teşekkür ediyorum. Test durumunu merak edenler için, Cinayet Büro'nun ilk vakasına geldim. Test süreci biraz üstteki mesajda paylaştığım ekran görüntüsünde gösterdiğim üzere her vakayı defalarca baştan sona oynayarak yaptığım için hem yorucu hem de biraz zaman alıcı ama beklediğinize değecek. Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 15 Ocak 2026; 16:53:23 > |
|
| _____________________________ |