Şimdi Ara

KYMCO DINK 200I KULLANICI İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorunu incelediğimiz arkadaşımız, bize tüm detayları uzun uzun anlattı. Kymco Dink hakkında merak ettiğiniz her şey bu incelemede (yakıt tüketimi, lastikler, bagaj vs.). Umarım bu motoru düşünenlere bir faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleee17 -- 26 Mayıs 2015; 1:30:49 >

• bu modele bi bakayım dedim ama bulamadım ikinci el piyasası olarak 150 ve 250 cc seçenekleri var. Motor gayet iyi, kymco zaten marka olarak rakipleri kadar bilinmesede çok kaliteli bir marka, bunu bir arkadaşımın 125 cc lik scooterında gördüm, gaz tepkisi mükemmeldi, 30 bin km de olmasına rağmen çok diri bi motordu. Güzel video tebrikler
  • aprilia scarebeo ile ayni kategoride; Buna sym joyride ekleyebiliriz. Video için tskler. ben begendim motoru
  • sesli güldüm şimdi forumlarda reklam yapıp motor satışları yapmaya başladınız heralde..
  • bu modelin sıfırı yok ki. markanın reklamını yapıyor dersen o ayrı.
  • sıfırı yokki, düşünsek nolacak.
  • Ben Yamaha XMax kullanıcısıyım, arkadaşlarımızdan rica ediyoruz fırsat buldukça motor inceliyoruz, inceleme yapmanın reklamla ne alakası var anlamadım. Arkadaşımız kendince düşüncelerini anlatmış, ki uzun zamandır da bu motoru kullandığı için iyi anlatabildiğini düşünüyorum. Kymco benim tarzım değil ama düşünen arkadaşlara yardımı olur diye düşündüm, ayrıca dediğim gibi sadece Kymco değil, Yamaha, Honda, Kawasaki incelemeleri de yapmaya çalıştık elimizden geldiğince. Yakında da bir Hayabusa incelemesi yapacağız. Hepsi farklı marka ve farklı zevklere hitap eden motorlar. Reklam yapsak bir markaya yoğunlaşır hep onu överdik ki biz sadece kullanıcıyız zaten, bu firmalarda çalışan falan değiliz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İncelemedeki motorda ikinci el zaten, alan arkadaş da ikinci el almış, ikinci el düşünenlere de yardımı olur.
  • inceleme için teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.