Şimdi Ara

kymco agility city 125 deneyimler ve tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
15.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cyber007 kullanıcısına yanıt
    gayet güzeldi çok memnundum. ancak bulamazsın artık. sıfırı getirilmiyor. ikinci eller döküntüdür. yakıt tüketimi çok azdı. 125ligin yarısı kadar ancadır. çok kullanışlı taş gibi motordu. çok sağlam.
    _____________________________
  • hayırlısı olsun postada alışmıştık neyse satma bence seneye yine binersin iyi motor sonuçta kalsın bee.
    _____________________________
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    haklısın. çok da satma niyetim yok. özellikle düsündügüm fiyat gelmezse satmam. atarım köşeye yaza binerim dedigin gibi. postu deldirmemek gerek neticede.
    _____________________________
  • ıyı bılgı olmus sımdı bedne almayı dusunuyorum ama sac kasa modelleri çıkmıs plastik modellerden sogudum ıyıce nette yazıları okudukça...
    _____________________________
    14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM.
  • selamlar, bu motordan almayı düşünüyorum. Boyum 1.69, ayağım yere tam basar mı, yoksa ancak ayak ucu ile mi değebilirim. Trafikte bu durum yorucu olur mu?
    _____________________________
  • kardeş kusura bakma ama nonoşların motoru gibi
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snr_silencer

    selamlar, bu motordan almayı düşünüyorum. Boyum 1.69, ayağım yere tam basar mı, yoksa ancak ayak ucu ile mi değebilirim. Trafikte bu durum yorucu olur mu?

    Öncelikle motoru tavsiye etmiyorum. Ben satalı çok oldu. Neden?

    1. Su gibi benzin içiyor. Enjeksiyonlu olan farklı olabilir. Ancak fiyat farkını ödemek durumundasınız.
    2. Teknoloji yoksunu.
    3. Konfor yok.
    4. Estetik yok.

    Ama sağlam taş gibi motor. Dağ bayır gider.

    Denemeden alma en azından üzerine oturmadan derim. Selamlar.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Video Tapes

    kardeş kusura bakma ama nonoşların motoru gibi

    Aksine erkeksi bir motordur. Posttan dolayı diyorsan keçilere bakışını merak etmiyor değilim.
    _____________________________
  • severim keçileri sevimli hayvanlar
    _____________________________
  • Motora laf yok sonuçta otomatik vites motorun az yakması beklenmez 125cc yalnız 150lik çin yapımı motorlardan daha iyi.
  • Arkadaşlar bende agility 50cc var. Ben bu motoru gözden çıkardım. Acep buna 125cc agility nin şanzıman ve teker dahil komple motoru uyar mı? Hani kazalı ya da trafikten çekilmiş bir motor bulsam benim düldüle uydurabilir miyiz? Şasi olarak hemen hemen aynı gibi zaten. Krenaj ları da birbirine uyuyor. Var mı bir fikri olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yok galiba.
    _____________________________
  • 2008'de sıfır olarak Agility 125 almıştım. İlk motorumdu. 18 yılda sadece 3.000 km kullanabildim. Bu süre içerisinde yalnızca bir kere akü değiştirdim, onun dışında uzun süre yatmasına rağmen hiç sorun çıkarmadı.


    Yüksek, keçi gibi bir motor :) Frenleri de gayet iyi tutuyor. Şükür, bugüne kadar hiç kaza yapmadım.


    Yıllık bakımlarını ve muayenesini düzenli olarak yaptırdım. Artık daha fazla saklayamayacağım için ayrılık vakti geldi.


    İlgilenen olursa ilan burada:


    Kymco Agility 125 2007 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden İkinci El 49.000 TL - 1335886520

    _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.