Şimdi Ara

Kyle XY ne oluyo arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tnt'de sürekli görüyorum bunun reklamlarını.dizi mi film mi?bide konusu ne ya..adamın göbek deliği felan yok ne ayak?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kyle XY: Konusu ve Detayları

"Kyle XY", 2006-2009 yılları arasında yayınlanan, bilim kurgu ve gizem türünde bir Amerikan televizyon dizisidir. Dizi, aniden Seattle'da ortaya çıkan ve geçmişi veya aile geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamayan bir gencin hikayesini anlatıyor.

Kyle (Matt Dallas), üstün fiziksel ve zihinsel yeteneklere sahiptir, ancak sosyal becerilerden yoksundur. Bu tuhaflıkları nedeniyle, gizemli bir organizasyon tarafından izlenir ve takip edilir. Kyle, gerçekte ne olduğunu ve neden bu kadar özel olduğunu öğrenmek için mücadele ederken, çevresindeki insanlarla ilişkiler kurmaya ve kendi kimliğini keşfetmeye çalışır.

Dizi boyunca, Kyle'ın gizemi yavaş yavaş ortaya çıkarılır. Bir laboratuvarda genetik olarak tasarlanmış bir "süper asker" olduğu ortaya çıkar. Ancak Kyle, yaratıcılarına karşı çıkar ve kendi kaderini tayin etmek için yola koyulur.

"Kyle XY", bilim kurgu, gizem ve kimlik temalarını araştırıyor. Gençlik, aile ve arkadaşlığın önemini vurguluyor. Ayrıca, genetik mühendisliğinin etik yönlerini ve kişinin kendi kaderi üzerindeki kontrolünü sorgulamaktadır.

Dizinin dört sezonu boyunca, Kyle'ın kökenleri, geçmişi ve geleceğiyle ilgili sorular yanıtlanıyor. Karakterler gelişiyor ve ilişkiler değişiyor. "Kyle XY", izleyicileri düşündüren, duygusal ve heyecan verici bir dizi sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dİZİ

Dünya dışı bir gezegenden düşüyor dünyamıza.

Sonra bir aile bunu yanına alıyor..Hayatı öğreniyor falan filan..
  • Ben bu dizinin ilk sezonunu indirmiştim şöyle bir baktım sonra sildim sizce izlemeye değer mi?

Silmekle yanlış mı yaptım?
  • Hiç bir diziyi silmek doğru olamaz :D yazdır dvd ye dursun kenarda..

Ben film silemem mp3 silemem sen dizi silmişsin..

dizi de fena sayılmaz
  • Valla hatırlamıyorum neden sildigimi ama bu kyle'ın göbek deliği mi ne yoktu yanlış hatırlıyo olabilirim ona uyuz olup sildim gibi sanki.
  • adam uzaylıysa nie insana benziyo yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

dİZİ

Kandırmayın insanları, uzaylı falan değil. Bildiğiniz konularda konuşun.

İlk sezonu harikadır ve sonuna kadar merakla izlersin ondan sonra bir colleage , teen filmi oluyor ama ilk sezonu hatırına izlettirir kendisini.

birgün kendisini çırılçıplak bir vaziyette ormanda bulur Kyle. Yeni doğmuş bir bebekten farksızdır ne konuşa biliyor ne anlayabiliyordur. ormandan şehire çıktığında polisler bulur ve bir yetim yurduna verir. Çabuk öğrenmesi , göbek deliğinin olmaması gibi onlarda garip özelliği üzerine yetimhanenin en iyi sikoloğunun gözetimine verilir. Diğer çocuklardan çok farklı olduğu için psikolok evine getirir ve bir süre sonra aileden biri olmaya başlar. İlerleyen bölümlerde Kyle ın einsteindan daha zeki olduğunu bir gün içinde bir kütüphane kitabı ezberleyebildiğini , en imkansız matematik problemlerini bile bir kaç dkda çözebildiğini göreceksiniz. En önemlisi İnsanoğlu beyninin sınırlarını zorlarsa neler yapabiliyor bunu göreceksiniz. Tabi ardında ki tehilikeler ve bir süre sonra gerçek ailesini bulma merakı diziyi 2. sezonda da izlenebilir kılacak.

Uzaylı değil uzun yıllar süren bir genetik deneyin sonucu oluşturulmuş mükemmel bir insan klonudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 11 Eylül 2008; 15:10:24 >

• who is kyle xy?diziyi daha henüz izlemediyseniz, çok şiddetli spoiler içerir. uyarırım.
    kyle xy, ana rahmine gerek duymadan, suni rahim yardımıyla bir tank içinde belli bir yaşa kadar o tankın içinde büyültülmektedir. bu buluşu bulan kişi, adam baylin adında dahidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

quote:

dİZİ

İlk sezonu harikadır ve sonuna kadar merakla izlersin ondan sonra bir colleage , teen filmi oluyor ama ilk sezonu hatırına izlettirir kendisini.

birgün kendisini çırılçıplak bir vaziyette ormanda bulur Kyle. Yeni doğmuş bir bebekten farksızdır ne konuşa biliyor ne anlayabiliyordur. ormandan şehire çıktığında polisler bulur ve bir yetim yurduna verir. Çabuk öğrenmesi , göbek deliğinin olmaması gibi onlarda garip özelliği üzerine yetimhanenin en iyi sikoloğunun gözetimine verilir. Diğer çocuklardan çok farklı olduğu için psikolok evine getirir ve bir süre sonra aileden biri olmaya başlar. İlerleyen bölümlerde Kyle ın einsteindan daha zeki olduğunu bir gün içinde bir kütüphane kitabı ezberleyebildiğini , en imkansız matematik problemlerini bile bir kaç dkda çözebildiğini göreceksiniz. En önemlisi İnsanoğlu beyninin sınırlarını zorlarsa neler yapabiliyor bunu göreceksiniz. Tabi ardında ki tehilikeler ve bir süre sonra gerçek ailesini bulma merakı diziyi 2. sezonda da izlenebilir kılacak.

Uzaylı değil uzun yıllar süren bir genetik deneyin sonucu oluşturulmuş mükemmel bir insan klonudur.

Ne yani ben yalan mı söylüyorum.Sen bu çocuğa insan diyorsan ben sana hiç birşey demiyorum.

• Aslında tam olarak dünya dışından düşmüyo

Ciddi spoiler var içerde , izlemeyenler dikkatli girsin pişman olabilirler !!

güya taa einstein dan uzanan bi deney , o zamanlarda einstein ın beyni gibi birini deneyle yaratıp bi kadının karnında doğduruyolar işte , dünyanın en akıllı beyni bu adamda dizi icabı , daha sonra şuanki adamlar o adamı bir kapsülün içinde klonluyolar bu kyle da ormanda uyanıyo evine alıyolar sonra :D .

Sevdiğim bi dizi garip işler dönüyo cidden , izlemesi eğlenceli bişey
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

quote:

dİZİ

Ne yani ben yalan mı söylüyorum.Sen bu çocuğa insan diyorsan ben sana hiç birşey demiyorum.

Uzaydan düşmediği kesin...

ama insan mı dersen yorum yapmıycam

bu arada dizi güzeldir.ama 2.sezonda arkadasında dediği gibi gençlik dizisi gibi oluyo.ama izlenebilir.

• einstein'ın zeki olmasını anne rahminde doğması gerekenden sanırım 1hafta 10 gün kadar fazla kalmasına bağlıyorlar ve bunu deney malzemesi yapıyorlar suni ana rahmi oluşturuyorlar yetişkin olana kadar bir tüpün içinde büyüyor kyle xy falan filan.. bidexx vardı sanırım
  • quote:

dİZİ

alakası bile yok.

nasıl oluştuğunu söylerdim ama söylersem izleyecek kişilerin 1. sezonu izlemesine gerek kalmaz.
  • dizi çok iyi bence izleyin eğer türkce olursa benn yine baştan izlerim
  • Bugün TNT'de yayımlandı, denk geldim izledim, ben beğendim açıkcası ilk bölümü... Arşivlik olmasa da bir kez izlemek için çekmeyi düşünüyorum...
  • Edit:İlk sezonu izledim.Gerçekten mükemmel bir dizi.Hem duygusal açıdan tatmin ediyo hem de kurgusal açıdan güzel bir dizi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 18 Eylül 2008; 21:10:33 >
  • Olağandışı bir dizi.
    Geçen akşam izleme fırsatım oldu. Ben beğendim. Takip edicem.
    Piyano çalan kız da çok güzeldi
  • 2 sezonunu da izlemiş birisi olarak dizi de en çok sevdigim şeylerden birisi de dizinin başlarında Kyle dünyayı öğrenirken onun gözünden dünyaya bakmak aslında ne saçma şeyler yapıyormuşuz biz demek Ilk sezonu müthiş. 2 sezon da yeni katılan karakterler sayesinde heyecanlı ve güzel geçiyor.
  • Tnt reklamlarında ilgimi çekmişti.Yorumları okuyunca biraz daha heveslendim izleyeceğim :)
    Yarın başlıyodu sanırım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.