Şimdi Ara

KYLE XY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.sezonun 7. bölüme kadar geldim. Çok enterasan bir çocuk konu gayet güzel...ama bu cocuk nerden geldi

İzliyen arkadaşların yorumları neler ?

• 2. sezon hdtv olmadığı için devam etmedim. DVDRip de çıkmadı öyle kaldı..

İzleyeli çok oldu ama çocuk bir yerden gelme değil diye biliyorum.. Bunları üretmişler..
  • Bende 1.sezonu bitirdim.2.sezon dvdrip'de %80'de.

@budden dvdrip var
  • evet budden istersen sana rap-id link verebilirim
  • O kadar güzelmi bu dizii bizde izleyelim
  • Oooo, adaşım olur kendileri

Ben de 2 haftadır izliyorum,şuan 2. sezon 15. bölümdeyim.... Yeni bölümler Ocak'ta,yavaş izleyeyim diyorum ama dayanamıyorum patır patır bitiriyorum bölümleri

Buarada benim 2. sezon da 4:3 çözünürlükte , widescreen dvdrip'i var mı gerçekten ? Varsa bana da link yollarsanız sevinirim....

Gerçi divxplanet'daki altyazılar 4:3 olanına göre yapılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 7 Ekim 2008; 20:09:39 >
  • bildiğim kadarıyla divx filmlerin tamamı 4:3 formatında =)

büyütünce kafalar falan uzuyor hoş olmuyor...

İleride esrarengiz olaylar oluyormu...

eve giren yabancı adam kim. neden kyle izliyor :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk bolumunu seyrettim kaldı oyle =/,su dvdrip olayını falan bi açıklarmısınız bana rica etsem?
  • sezon 2 ... 23.bölüme kadar rap-id linkleri mevcut...
  • Tamam yanlış anlaşılma olmuş ozaman, ben de emin gibiydim zaten,çok araştırdım wide ripini ama yok....İlk sezonun son 2 bölümü ve 2. sezonun ilk bölümü hariç hepsi 4:3 formatında....

Eve giren adam kötü biri değil okadarını söyleyim, daha detayına da girerim ama senin iyiliğini düşünüyorum
  • eyw...

bakalım çocuk cok ilginç
    daha ne gibi olaylara tanık olcaz..

o yüzme ve çatıdan atlama olayına şaştım kaldım =)

matematik dehası, herşey aklında kalıyor ve hayatı yeni tanıyor =)
  • Fazla kopya vermeyeyim ama eve giren adam kyle yi koruyor.Adam Bailin tarafından görevlendirilmiş birisi
    Adam Bailin:Kyle yi yaratan kişi
    Kyle:16 yıl yapay bir tankta büyüyen çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayburak -- 7 Ekim 2008; 21:13:40 >
  • Bu kadarı yeter=)
  • Jessiye odaklanmaktan tam anlamıyla izleyemedim böülümlerini.
    Tüm bölümleri izledim.
    Harika bir dizi.
    Amerikan yaşantısının bize sapıkça gelen tarzı , fakat sapıklaşırken öğreten ?
    Kızlaın bakiriyeti, zarlarının hasar görmesi ile ilgili değil diyor.

Bizim için bu adam öldürmek için gerekli sebep.

Neyse salla.
    Jessie'e aşık oldum ben.
    O hüzünlü Yeşil gözler, o o masum duran, ama her an patlayabilecek eşsiz güzel Jaimie Alexsander.
    Offff Tanrı beni ulaşamayacağım şeylerle sınıyorrrrrr..........
  • sorduklarını söylememizi istemezsin bence sorma izle görürsün ben 3. sezonu bekliyorum çok sürükleyici dizi ama cevaplarsak sorularını hiç heyecanı kalmaz spoilerdan uzak dur jessiye de sinir oldum ayrıca ölsün yada lara gelsin de fazla bulaşmasın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 9 Aralık 2008; 17:06:21 >
  • tnt'deki ilk sezonu izledim(tam manasıyla kaçırrmadan izlemeye çalıştığım tek yabancı dizidir kendileri)
    sonradan şu dizi izleme sitelerinden ikinci sezona başladım
    bu gün ikinci sezonun 5-6-7. bölümlerini indirdim
    çok güzel bir dizi ne kadar bazı yerlerinde mantık hataları olsada kendine bağlıyor
    3, sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
    bu arada türkçe fan sitesi varmış bende yeni üye oldum
    www.kylexyfan.com
  • TNT'de başlıycağını görüp forumda araştırıp , konusunu beğenmiştim.2 sezonuda izlemiştim.Güzeldi.3.sezonu tam olarak ne zaman başlıycak bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

TNT'de başlıycağını görüp forumda araştırıp , konusunu beğenmiştim.2 sezonuda izlemiştim.Güzeldi.3.sezonu tam olarak ne zaman başlıycak bilen var mı ?

ocakta
  • Bu Diziyi kesinlikle kendini izlettiren bir dizi.Oldukça hoşuma gitti.Hatta 32 bölümü 4 günde bitirdim.Bağımlılık yaptı
    Sezon 3 'ü(19 Ocak) sabırsızlıkla bekliyorum
  • valla bende burdan duyup izledim 1. sezon bitti süpermiş ama suan heroes 3. sezonu izliyorum bitirince kyle a devam edicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.