Şimdi Ara

KYK yurdu çıkmazsa süleymancı vs tarzı yurtlar olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
20.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oktar gitti sıra Süleymancılarda mı İsmail Ağada mı bilemezsin sonra ağlama vay efendim ben sadece öğrenciyim yurtta kalıyordum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ertug24

üniversite okuyacağınız şehirde kalacak yer bulamazsanız bir süreliğine -varsa eğer- hemşehrilerinizin dayanışma derneğinin misafirhanesinde 5-10 gün kadar kalabilirsiniz.
    bakcaz artık
  • Kyk'ya başvur gelmezse gelene kadar bunlarda kal.Yıllık 1500 liraydı galiba.Durumum yok taksit olarak ödeyim de kyk gelince çık.Yurt içinde keten kumaş pantolon falan ama dışarda serbest.Günlük 1.5 saat Kuran dersi,sabahları rabıta haftada 3 gün hatim var.Kafana göre memleketine gidemezsin aylık izinler var.Yani pek çekilecek bir yer değil ama kyk çıkmazsa çıkana kadar sabret.Özel yurtlar yemekle birlikte aylık 700 800 lira.

Orijinalden alıntı: BALASAGUN29

Kyk'ya başvur gelmezse gelene kadar bunlarda kal.Yıllık 1500 liraydı galiba.Durumum yok taksit olarak ödeyim de kyk gelince çık.Yurt içinde keten kumaş pantolon falan ama dışarda serbest.Günlük 1.5 saat Kuran dersi,sabahları rabıta haftada 3 gün hatim var.Kafana göre memleketine gidemezsin aylık izinler var.Yani pek çekilecek bir yer değil ama kyk çıkmazsa çıkana kadar sabret.Özel yurtlar yemekle birlikte aylık 700 800 lira.
    yani benim özel yurtta kalma durumum mümkün dahilinde bile değil.ben şuan devletten gelecek kyk burs/kredisiyle nasıl geçinirim onu hesaplıyorum.aileden destek gelmeyecek.part time bir iş bulurmuyum onun kaygısı var.of ulan of
  • Sınavı ayrı dert yurdu ayrı dert.Çoğu özel yurtta millet kykya geçemesin diye yıllık sözleşme yapıyo geriye böyle seçenekler kalıyor.Ondan sonra millet böyle cemaatlerin içine girmek mecburiyetinde kalıyo.Okulu yaparken yurt yapmak çok mu zor?

Orijinalden alıntı: BALASAGUN29

Sınavı ayrı dert yurdu ayrı dert.Çoğu özel yurtta millet kykya geçemesin diye yıllık sözleşme yapıyo geriye böyle seçenekler kalıyor.Ondan sonra millet böyle cemaatlerin içine girmek mecburiyetinde kalıyo.Okulu yaparken yurt yapmak çok mu zor?
    of ulan of ne pis bir yer olmuş dünya.keşke kapitalizmin çıkmadığı yıllarda bir köy evinde hayvanlara bakan bir köle olarak dünyaya gelseydim.en azından yiyeceğim içeceğim belli olurdu yatacağım yer belli olurdu.şimdi bakıyorum hiçbirşey belli ocağa kadar kredi verilmeyecek birikim yok iş yok arıyorum bulamıyorum ne mok bi durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye75

Kyk kredisi geçen sene kasımda yatmıştı 2 aylık olarak.
    ozamana kadar ben ne yapcam birikim yok para yok pul yok iş yok

• Yok hocam ocak dediniz ya onun için dedim daha erken en azından.

• fetö ile süleymancıları kıyaslamak yanlış. Süleymancılar iyidir, kötüdür bunu bilmiyorum. Fetöcülerle aynı kefeye koymanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Bundan 10 sene önce fetönün soruları aldığını biliyoruz. devletin bazı kademelerinde hatta çoğu kademelerine adam yerleştiriyordu. Süleymancıların sınav sorularını vs çaldığını duymadım. Torpil işlerinde de bir fetö olduğunu sanmıyorum. Sırf kadrolaşmak için fetöye yanaşan binlerce insan vardır. Süleymancılara yanaşanı(kadro için) hiç görmedim. Kendi hallerinde bir cemaat olduğunu görüyorum. Fetö gibi bir amaçları olsaydı mevcut hükümete yanaşırlardı fakat son seçimde kime oy verdiklerine internetten bakabilirsiniz. İçlerinde değilim benim uzaktan gördüğüm kadarıyla işittiğim kadarıyla yazdım.

Orijinalden alıntı: cplusgazoz

Hocam git sokakta yat ama bu tip cemaatlere falan bulaşma.
    yolun sonu ona çıkıyor bakalım

Hiçbir cemaate para kaptirmayın. Hiç bulaşmayın bile.

• Devlet yurtlarına bak. Onlara başvur. Elbet çıkar diye düşünüyorum. Çok zorlanırsın tabii bir odada 4 kişi ama şu anki durumunda bu tür cemaatlere düşmekten iyidir. Kyk kredisine de başvur. Halledersin merak etme.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.