Şimdi Ara

KYK yurdu çıkmazsa süleymancı vs tarzı yurtlar olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
20.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarz dini yurtlar ücretli oluyor mu? ücreti ne kadar? tecrübe eden varmı?

bide çok katı kuralları varmıs.kot pantolon giyemezsiniz vs tarzı.varmı böyle sacmalıklar

• kulak ardı edeceğinizi bile bile bişey daha anlatayım. Bi arkadaşım var ismi emin aynı yurtta büyüdük. Ben 9 yaşımdaydım emin 7 yaşındaydı unutamadığım süleymancıların çocukluğuma darbe vuran yüzü. eminin babası eve pek uğramayan bi adamdı çocuğu yurda vermişler çocukta sakin sessiz bir çocuk. sabah kahvaltısında çocuk altını ıslatmış. Sabah çocuğu önce bir dövdüler ama nasıl dövdüler çocuk yalvarıyor abi yapmayın nolurunuz falan diye abi dediği bilmem ne çocuğa yapma dedikçe daha fazla vurdu. Vurdu allah vurdu en son çocuğun yüzü kanlar içinde kalınca yüzünü yıkadılar altını değiştirdiler hiç unutamıyorum.

edit: haklısınız çocuğun elinden parasını alacak adama alçak denmez şerefsiz denir.
    Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurdu Çıkmazsa Süleymancı Yurtları Bir Seçenek Olabilir

KYK yurtlarına başvurduktan sonra yerleşemezseniz, alternatif konaklama seçenekleri olarak Süleymancı yurtlarını düşünebilirsiniz. Süleymancı yurtları, öğrencilere uygun fiyatlı ve güvenli bir konaklama imkanı sunan, ülke genelinde yaygın bir yurt zincirine sahiptir.

Süleymancı yurtlarında genellikle tek kişilik veya iki kişilik odalar bulunmaktadır. Odalar genellikle mütevazıdır ancak çalışma masası, dolap ve temel ihtiyaçları karşılayacak diğer olanaklarla donatılmıştır. Yurtlarda ayrıca ortak mutfak, banyo ve çalışma alanları mevcuttur.

Süleymancı yurtlarının avantajları arasında uygun fiyatları, merkezi konumları ve güvenli ortamı yer almaktadır. Yurtlar genellikle üniversite kampüslerine yakın konumdadır ve güvenlik görevlileri tarafından 7/24 korunmaktadır.

Süleymancı yurtlarının dezavantajları arasında bazı kuralları ve kısıtlamaları bulunmaktadır. Örneğin, bazı yurtlarda öğrencilerin belirli saatlerde yurtta bulunması gerekebilir. Ayrıca, yurtlarda alkol ve sigara kullanımı yasaktır.

Eğer KYK yurdu kazanamazsanız ve Süleymancı yurtlarında kalmayı düşünüyorsanız, yurtların listesine şu adresten ulaşabilirsiniz: [süleymancı yurtları listesi]

Süleymancı yurtları, uygun fiyatlı ve güvenli bir konaklama seçeneği arayan öğrenciler için iyi bir alternatif olabilir. Ancak, yurtların kurallarını ve kısıtlamalarını göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lol567

Hiç bulaşma
    olum nerde yatacam.özel yurda verecek para yok.eğer part time bir iş bulsam tamam herşey çözülür ama o bile net değil.napcam lan ben

2 sene sonra editlersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın oburgun bunlarin da feto gibi olmayacagi ne malum , bilemezsin ne olacagini risk atmaya degmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipisteyenbiri

İlim yayma cemiyetinin yurtları şuan yıllık 2000 tl. Aylık 200 yani kykdan bile uygun eskiden böyle değildi ama bu sene öyle yapıcaklarmış. Ayrıca burs da veriyorlar
    peki nasıl başvurabiliyoruz.her şehirde varmı.hem bursu hemde yurdu olursa süper olur benim için.dini bilgimde öyle çok az değil.münafık olmadan önce haşır neşirdim.yine biraz hatırlamayla iyi olabilir.sakalda bırakıyorum.

bide her şehirde varmı? çünkü üninin hangi şehirde olacağı bell,i deil

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

Süleymancı, şucu, bucu muhabbeti ortaokul ve lise yurtlarında oluyor, sadece ismen süleymancı yurdu derler. Yoksa yine özel yurtlardan bir farkı olmaz.
    burs olanakları felan nasıl.normal kyk yurduyla aynı fiyattamı yurtları?
  • her şehirde yok ama 56 şehirde var diye saydım ben. Burada listesi var.http://www.iyc.org.tr/?q=yurtlar&h=liste Ben eylülün başında internet sitesinden başvurdum beni aradılar görüşmeye gelin diye,okula kayıt yapmaya gittiğimde yurda da gidip kayıt yaptım. Burs başvurusu da sene başında oluyor ve kyk bursu çıkan herkese çıkıyor neredeyse. Durumun çok çok kötüyse ekstra burs bile çıkar. Bir de dini bilginin olmasına falan gerek yok evet isim olarak falan dini bi derneğe bağlı ama yurt içinde falan hiç dini bir faaliyet yok ne namaz kılar mısın diye sorarlar ne de karışırlar o konuda sıkıntın olmasın sadece klasik şeyler sigara içki vs yasak o kadar. Maddi durumun iyi değilse kesinlikle bakmalısın,kayıt yaparken burası öğrenci oteli değil biz öyle herkesi almayız falan diye sallıyolar ama bakma bildiğin öğrenci oteli :D

• quote:

her şehirde yok ama 56 şehirde var diye saydım ben. Burada listesi var.http://www.iyc.org.tr/?q=yurtlar&h=liste Ben eylülün başında internet sitesinden başvurdum beni aradılar görüşmeye gelin diye,okula kayıt yapmaya gittiğimde yurda da gidip kayıt yaptım. Burs başvurusu da sene başında oluyor ve kyk bursu çıkan herkese çıkıyor neredeyse. Durumun çok çok kötüyse ekstra burs bile çıkar. Bir de dini bilginin olmasına falan gerek yok evet isim olarak falan dini bi derneğe bağlı ama yurt içinde falan hiç dini bir faaliyet yok ne namaz kılar mısın diye sorarlar ne de karışırlar o konuda sıkıntın olmasın sadece klasik şeyler sigara içki vs yasak o kadar. Maddi durumun iyi değilse kesinlikle bakmalısın,kayıt yaparken burası öğrenci oteli değil biz öyle herkesi almayız falan diye sallıyolar ama bakma bildiğin öğrenci oteli :D
    hocam cidden çok ihtiyacım var.zaten aileden herhangi bir maddi destek alamayacağım.daha kendilerini zor geçindiriyorlar.yani umarım çıkar yav.peki yemekleri felan nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

burs olanakları felan nasıl.normal kyk yurduyla aynı fiyattamı yurtları?

Alıntıları Göster
    Sadece ortaokul ve lise yurtları hakkında bilgi sahibiyim, üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

Atatürk ne diyor? Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. Sen hala süleymancılar şucular bucular yurduna gidilir mi diyorsun.
    olum elimden başka birşey gelmiyor kyk yurdu cıkmazsa hiç durumum yok.ne yapayım

• Alırsın burs ailenin maddi durumu kötüyse. Yemeklerini ben beğenmiyorum ama bu ilden ile değişen bir durum ben Kocaelide kalıyorum. Bir de çok yemek seçerim onun etkisi var. Bir de okurken part time çalışabilirsin. Benim bazı arkadaşlarım sahildeki kafelerde sadece haftasonu günlük 60-70 tl ye çalışıyorlardı ,2 gün çalışsan haftalık harçlığın olur. Yine bazı tanıdıklarım okul kütüphanesinde,kantininde falan çalışıyordu. Koü store diye bi mağaza var kampüsün hemen dışında orada da aylık 600 e part time çalışan öğrenciler var. Ben Kocaeli den örnek verdim ama büyükşehirler genelde böyledir ihtiyaç durumunda ayarlarsın birşeyler

Alırsın burs ailenin maddi durumu kötüyse. Yemeklerini ben beğenmiyorum ama bu ilden ile değişen bir durum ben Kocaelide kalıyorum. Bir de çok yemek seçerim onun etkisi var. Bir de okurken part time çalışabilirsin. Benim bazı arkadaşlarım sahildeki kafelerde sadece haftasonu günlük 60-70 tl ye çalışıyorlardı ,2 gün çalışsan haftalık harçlığın olur. Yine bazı tanıdıklarım okul kütüphanesinde,kantininde falan çalışıyordu. Koü store diye bi mağaza var kampüsün hemen dışında orada da aylık 600 e part time çalışan öğrenciler var. Ben Kocaeli den örnek verdim ama büyükşehirler genelde böyledir ihtiyaç durumunda ayarlarsın birşeyler
    umarım öyle olur hocam part time bir iş bulsam tamamdır bakalım zaman gösterecek

• Süleymancılara nurculara falan bence de bulaşma. Ben de karşıyım hiç gerek yok. Ama dediğim gibi ilim yayma cemiyeti yurtlarında kalınabilir bence bi faaliyetleri yok. Hayırlısı olsun senin için inşallah sorunsuz bi sene geçirirsin :)

Orijinalden alıntı: 50günde5k

Hocam zamanı gelsin elbet bir yolu bulunur. Ama ne olursa olsun şöyle şeylere bulaşmayın.
    dediğin gibi zamanı gelsin bakcaz artık olmadı sokakta yatarım .d
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.