Şimdi Ara

KYK yurdu çıkmazsa süleymancı vs tarzı yurtlar olabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Geleceğin fetosu Süleymancilar. Nedense ismini çok duyar oldum son zamanlarda.

Hiçbir cemaate para kaptirmayın. Hiç bulaşmayın bile.

Geleceğin fetosunu sizin gibi düşünenler kuracak, feto hiç olmazsa suç isnad etmek için sahte delil uydururdu siz ondan bile betersiniz, utanmadan adını bile doğru bilmediğiniz bir topluluğa iftira atıyorsunuz.

siz ve sizin gibi düşünenler fetodan da daha aşağı alçak sürüsüdür. sizin gibi cahiller daha önünü göremezken bu topluluk fetosundan, bopuna, siyasal islamından içimizdeki kripto müslümanlara kadar herşeyi bilmekte anlatmaktaydı. feto yu yeni öğrenen sizin gibiler ancak başkasına feto isnadında bulunacak alçak kişilersiniz.

bu topluluk ismen 80 fiilen 1400 senedir ayaktadır Allah tan başka kimse sonlandıramaz boş yere aleyhinde konuşup ahiretinizi yakmayın ateistseniz de yasalara uyun ve kimseye iftira atmayın, haddinizi bilin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Münafığım diyorsun bari inanmıyorsan insanları aldatma gidip de adamlardan olmadığın halde onlar gibi görünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFinal

Münafığım diyorsun bari inanmıyorsan insanları aldatma gidip de adamlardan olmadığın halde onlar gibi görünme.
    ihtiyacımız varki böyle yapıyoruz sanki keyfimizden o katı kurallara katlanmak zorunda kalacağız.tabi sizin babanız tuzlu siz halden anlamazsınız.

hem herhangi bir kötülüğüm dokunmayacak ki sadece kendi kurallarına uyanlara yardım yapan yani bir nevi insanları ayırarak yardım yapan bir kuruluştan yardım almaya calısıyorum.budur yani görende kalkıp adamlara tuzak felan kuruyorum onlara ajanlık felan yapıyorum sanacak.

hem ne biliyorsun belki bu vesileyle gerçekten kafama yatmayan kısımları sohbetleriyle gidermiş olacam.ne biliyorsunda böyle atıp tutuyorsun.

adama bak halden anlamaz ve insanlara düşüncelerine göre muamele yapan sizler kötünün en kötüsüsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Okula gitme paran yoksa.
    üzdün hocam 12 sene kanıma dokunuyor 1 2 senelik bisey olsa zaten kendimi sanayiye atcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cplusgazoz

Devlet yurtlarına bak. Onlara başvur. Elbet çıkar diye düşünüyorum. Çok zorlanırsın tabii bir odada 4 kişi ama şu anki durumunda bu tür cemaatlere düşmekten iyidir. Kyk kredisine de başvur. Halledersin merak etme.
    hocam zaten bu tarz cemaatlerin yurdunu kyk yurdunun cıkmaması durumunda düşünüyorum.dediklerini yapacam.ya çıkmazsa ne yaparım diye içim içimi yiyor para yok pul yok kyk ile geçinme planları kuruyorum tutmuyor part time bir iş bulabilrimiyim kaygısı var cok karamsarlık var
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Duzgun konuş aklini alırım senin.

Dini öğrenmek için kendi beynini kullanmayan ,birilerinin ağzına bakan, bir taraflarını yalayan, Arapça küfür etse amin diyecek olan sizler bize cahil mi diyorsunuz ?

İnşallah hepsi kapatılır. Siz gericilerin devri bitecek. İslam'a da zararsıniz , ülkeye de zararsıniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 23 Temmuz 2018; 19:44:24 >
  • Bak güzel kardeşim. Git istediğin yurtta kal. Korkma hiçbir şey olmaz. Sana zorla suç işlettirecek halleri yok. Senden yasal olmayan bir şey yapmanı isterlerse ilişkini sonlandırır yolunu ayırırsın. Kaldı ki böyle bir şeyle karşılaşma ihtimalin yok. Burda sağda solda bir b.k biliyormuş gibi yazanlara da itibar etme.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Senin gibilerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
  • mudo3838 M kullanıcısına yanıt
    Yagmadi valla sizden bize kalmadı.

• 1-Adamların yurduna gitme demedim.

2-Adamlardan olmadığın halde onlar gibi görünme dedim. “münafık” kelimesinin anlamı malum.

3-Emin ol yüksek maaş almıyor.

• quote:

1-Adamların yurduna gitme demedim.

2-Adamlardan olmadığın halde onlar gibi görünme dedim. “münafık” kelimesinin anlamı malum.

3-Emin ol yüksek maaş almıyor.
    eğer adamlar 'burda kalacaksan bizim gibi olacaksın ve bu kurallara uyacaksın örn sabah namazı,sohbetler vs' şartını koşarsa ne yapacağım? diyorsunya onlar gibi görünme.
  • mudo3838 M kullanıcısına yanıt
    Usta böyle cevaplar vermeyin. Savaş zihniyetle.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Duzgun konuş aklini alırım senin.

Dini öğrenmek için kendi beynini kullanmayan ,birilerinin ağzına bakan, bir taraflarını yalayan, Arapça küfür etse amin diyecek olan sizler bize cahil mi diyorsunuz ?

İnşallah hepsi kapatılır. Siz gericilerin devri bitecek. İslam'a da zararsıniz , ülkeye de zararsıniz.

küfürün her dilde dik alasını siz bilirsiniz.

terbiyeni takın, haddini bil ateist misin solcu musun nesin her seküler geçinen de kendini entel prof zannediyor.

cemaatler İslam a zararlarmış öyle mi, sana mı kaldı İslam ı düşünmek? sen kendini ne zannediyorsun evliya falan mı?

"dini öğrenmek için kendi beynini kullanma" savunucusu caner taslaman gibilerin ****cı yani fetöcü oldukları çıktı ortaya boş yere bu argümana sarılmaya devam etmeyin. iki yobaz gördünüz diye kendinizi üstün gelişmiş varlıklar zannediyorsunuz ama şurada karşınıza cemaatten bir hoca çıksa cahilliğinizi yüzünüze vursa ağlaya ağlaya kaçarsınız.

İslam a da ülkeye de zarar olan siz ve sizin gibi bu ülkenin değerlerine düşman temelsiz, kimliksiz batı hayranlarıdır. bu ülkede İslami tarikatler 1000 yıldır var senin gibi kimliksizler yeni türedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Bu çok ciddi bir itham. Fetöcülerin ne olduğu öteden beri belliydi. İtikatları bozuktu. Ancak Süleymancıları tanımam. Sizin de tanıdığınızı zannetmiyorum. Değil böyle bir ithamla konuşmaya girmek bin defa hırsızlık yapıp bin birinci suçlamasında o kişiye hırsızlık isnat etmek dahi vebaldir. Elbette gerçeklere göz yumulacak anlamı çıkmasın buradan.

• kardeşim sakın göründükleri gibi değiller sakın sokakta yat gine süleymancılara bulaşma valla şirazeni kaydırırlar sakın sakın sakın sakın .
  • Ben Süleymancıları tanımıyorum.

• quote:

Ben Süleymancıları tanımıyorum.
    tamam tanıyıp tanımana gerek yok zaten.sana soruyorum işte.diyorsun ya onlar gibi görünme.peki bana o şartı koşsalar ne yapacağım? gidip sokaktamı yatayım?
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    size mi kaldı hocam peki islamı düşünmek. Süleymancılar dahil çokça tarikatta bulunmuş biri olarak söylüyorum. Bu tarz grupların dinleri imanları paradır.

ek olarak ateist misin solcu musun gibi bi kelime kullanmışsınız ; bunlar birbirinden ayrı kavramlardır. Biri siyasi ideolojiyi diğeri dini ideoloji ifade eder
  • böyle şartlar koşuyorlar canım kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.