Şimdi Ara

Kyk öğr. kredisi çıkarsa bankadan kredi çekip araba alayım mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yapan deneyen oldu mu ne dersiniz 10 15 binlira çekip alayım mı bi araba?

• Sonra cok fena döte gelirsin hafız aman diyim
  • 4-5 yıl sonra da seni sahibinden.com'a koyarlar söyleyeyim.
  • neden usta be çok mu döte geliriz ? denedin mi ?

@novak ; nasıl yani anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 15 Ekim 2013; 3:01:08 >
  • Hafız nasıl ödeyeceksin o parayı okul bittikten sonra devlet senden parayı isteyecek , e bankanın borcu devam edecek sıkışırsın çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

neden usta be çok mu döte geliriz ? denedin mi ?

@novak ; nasıl yani anlamadım ?

Arkadaşın dediği gibi sakat iş. Benim edebiyat öğretmenim vardı, halen bu kredi durumundan muzdaripti kendisi. Hiç bulaşma derim.
  • Hocam bende başvurdum kredi için ama zaten bu 5 yıl boyunca alacağım krediyi ödemesi var , bir de araba kredisi ödemek işkence gibi olur, bir de iş falan bulamazsın bir şey olur çok kötü duruma düşersin. Hiç bulaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acikcasi inatla bulasmayi dusunuyorum , neden olmasin ki ya her ay 300 un uzerine bende 100 koyarim -onemli olan bankanin verecegi kredinin faizi
    ya gercekten arabaya ihtiyac duymasam pederle falan aram iyi olsa sorun degil bulasilmaz ama sunu dusunuyorum 3 yila boldursem 12 bin falan ceksem annemden 3 bin alsam iyi kotu bi araba alinir sonra 333 e denk geliyo faizle 360-80 olsa bas edilebilir aslinda sikinti olmaz bence son senede ise girmis olurum 4.siniftan baslarim odemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortan var mı? kyk bursuyla sen araba kredisi değil tüketici kredisi çekebilceğini mi sanıyorsun? boşa hayal kurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 15 Ekim 2013; 3:51:55 >
  • usta kimle inatlaşıyon, kafanı sıkmaya değmez üstteki arkadaşların dediği gibi ilerde ne olcağı bilinmez.
  • Kyk öğrenim kredisiyle, tüketici,vasıta,bayram bilimum ne kadar kredi türü varsa 100TL bile çekemezsin. Çalışacaksın, sigortalı bir işin olacak. Ben çok denedim. Boşuna uğraşma :)
  • başkasına çektirtir kendi çekemese bile tabi çeken olur mu bilmem
  • 3 saat sonra cami önune çık daha fazla para toplarsın.

banka kyk ya göre sana 10 lira para vermez.
  • Diyelim arabayı aldın sonra ne olacak?Araba alması kolay yürütmesi zordur.Benim istediğim araba 6-6,5 bin lira civarı istesem şimdi alırım.Ancak bunun vergisi, otoparkı, bakımı, sigortası ve yakıt gideri var.Bunlarda öyle az birşey tutmuyor.Araba durduğu yerde para yer.Askerden önce 5 yıl boyunca arabam vardı sattım kurtuldum.
  • araba alacağına bi tane scooter al daha iyi. 1 - 1,5 milyara güzeli temizi bulunur. minimum masraf olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

araba alacağına bi tane scooter al daha iyi. 1 - 1,5 milyara güzeli temizi bulunur. minimum masraf olur.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Diyelim arabayı aldın sonra ne olacak?Araba alması kolay yürütmesi zordur.Benim istediğim araba 6-6,5 bin lira civarı istesem şimdi alırım.Ancak bunun vergisi, otoparkı, bakımı, sigortası ve yakıt gideri var.Bunlarda öyle az birşey tutmuyor.Araba durduğu yerde para yer.Askerden önce 5 yıl boyunca arabam vardı sattım kurtuldum.

+1
    Arkadaş haklı araba durduğu yerde para yer.Benzini gazı muayenesi bunlar hep para.Ayrıca bir sabah bakmışsın araba marş basmıyor hadi servise buda para.Bende senin yapmak istediğini düşünüyordum ancak olaya mantık yönünden bakmak lazım.Bunun trafik cezası kazası belasındanda bahsetmedim bile.
  • Benim arabam varken bir ara acayip sorun çıkarıyordu.Evden para alıyorum ben yemeden para arabaya gidiyordu.Yağı değişecek 50 lira, sileceği 10 lira, bir yeri bozuldu 200.Bir ara öyle oldu ki bir yeri bozuldu parça 80 liraydı ucuzmuş dedim.Sonra düşündüm üstüm başım dökülüyor tüm para arabaya gidiyor kendime 50 lira verip bir pantolon almıyorum şu arabanın küçük bir plastik parçası 80 lira.Dedim araba benim neyime?Sattık çok rahatım.Para cebimde kalıyor.Zamanında elbiseler pahalı geliyordu şimdi bedava gibi geliyor.
    Ayda 1500 gelirin yoksa arabayı unut.
  • Açıkcası arabaya ciddi şekilde ihtiyaç duyduğum için ne olursa olsun alacağım annemin aylık kirasından da biraz daha para alırım ;

kredi işi de sigortalıyım ben şu an ve o şekilde alabilirim yani o olmassa annem mülk sahibi onunla da alabilirim hiç problem değil.

evet araba gerçekten masraf ama umrumda da değil ne kadar sıkıntı çıkarırsa

hiç değilse kapının önünde yatsın bugün yaptıramazsam yarın yaptırırım teşekkürler yorumlar için

• bir arkadaşım şöyle bir taktik uygulamıştı 5 bin lira birikmişi vardı alacağı araba fabia 14 bin civarıydı. Yanılmıyorsam kyk 260 lira veriyordu. Çocuğun çalıştığı yerden 600 lira aldığı maaş vardı. 60 ünstüne 340 koyuyordu ayda 600 liradan 1.5 sene para biriktirdi aldı arabayı. Tavsiyem bu şekilde almandır. Kredi çekmek falan uzun hikaye birde faiz hikayesi var. tabi nasıl bir araba istiyorsun o önemli birde bu iş devamlılık işidir benim maçam yemedi yapamadım çocuğun yaptığını öyle abimin arabayla takılıyor tabikide insanın kendi arabası gibi olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.