Şimdi Ara

KYK kredisi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yani çok aşırı ihtiyacı olmayan biri için almaya değer mi bi kısmını kendim için harcayıp para kalırsa altın dolar vs alıp yatırım yapmayı düşünüyorum. karnım tok şimdilik ailemin yanında kalıyorum okullar bidahaki döneme açılırsa yurda başvururum onu da kredi değil harçlığımla ödeyebilirm. kendim için çok ufak harcamalar yapıp 1 yıllık kykyla altın döviz alıp ufak kara geçmek ya da zarar etmemek mümkün mü

evet açıklandı ben bunu yazdığım zaman dolar altın alsam çok pis gümleyecektim yani belli olmuyomuş bu işler ALSAM MI BİLEMEDİM her ay hisse alarak değerlendirebilirim ne kadar borç çıkar tahmini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 7 Aralık 2020; 21:46:5 >

• Şuan ihtiyacın yok ama o parayı almaya başladıktan sonra ekonomik durumumuza bağlı olarak sürekli bir fakirleşme yaşayacağımız için ihtiyacın illa ki olacak. Eğer harcamam diyorsan yatırım olarak kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride lazım olabilecek gibiyse almanız iyi olabilir. Öyle olmasa bile yatırım yapınca ileride elinizde borçtan fazlası olabilir. Çünkü krediye bursa gelen zam genelde enflasyondan az oluyor. Ve kredi affı gibi durumlar da oluyor, pek bilmiyorum ama onu da araştırın bir isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-59C04F23A -- 30 Ekim 2020; 14:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-59C04F23A

İleride lazım olabilecek gibiyse almanız iyi olabilir. Öyle olmasa bile yatırım yapınca ileride elinizde borçtan fazlası olabilir. Çünkü krediye bursa gelen zam genelde enflasyondan az oluyor. Ve kredi affı gibi durumlar da oluyor, pek bilmiyorum ama onu da araştırın bir isterseniz.

hocam faiz üfeye göre hesaplanıyomuş ama 2 katı ödüyorum geciktirmediğim halde falan diyenler de var bilemedim bazısı da çok az ödemiş. gereksiz yere zarara girersem üzer ama para da lazım oluyo yazdığım gibi karnım doyuyo şimdilik ailemleyim ama elektroniktir giyimdir falan bunları alamıyorum kenarda güvence olarak biraz para bulunması da iyi olur tabi

• şansi fikrim eğer ihtiyacın yoksa alma, zaten faizler çok yüksek. her ne kadar kamu kurumu da olsa da o krediyi veren insanlar keriz değil zararına kredi versin. bundan 4 yıl sonra ödemek için sıkıntı çekersin.

CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro
    MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercihe gore alinir da sonradan bu sosyal medya dilencileri gibi silinsin diye dilenip aglamayacaksan al.

• faize yatır diyen arkadaşın ülkedeki faiz oranlarından haberi var mı acaba ? aylık 500 liranın faiz getirisi enflasyondan daha düşük olur, paran artmış gibi gözükse de uzun vadede enflasyondan dolayı zarar etmiş olursun.

yapacağın en iyi yatırım her ay 50 dolar alıp kenara koymaktır.

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

faize yatır diyen arkadaşın ülkedeki faiz oranlarından haberi var mı acaba ? aylık 500 liranın faiz getirisi enflasyondan daha düşük olur, paran artmış gibi gözükse de uzun vadede enflasyondan dolayı zarar etmiş olursun.

yapacağın en iyi yatırım her ay 50 dolar alıp kenara koymaktır.

1 yıl için almayı düşünüyodum ama okul bitene kadar 3 yıl aldım diyelim kredi her yattığında dolar/altına çevirdim mezun olduktan sonra 2 yıl da bekleme süresi var ödemeyebilirsin o 2 yıl da duruma göre dolar altında tutulabilir ya da bütün para faize konabilir süre dolduğunda borcu taksitlendirip ana parayı faize koyup gelen faizle borcu ödeyemek saçma mı olur

ya da borcu erkenden toptan ödeyip yapılandırarak indirimden yararlanabilirim. zarara geçmek istemem daha önce kimseye borçlanmadım beni huzursuz eder. ters gidebilir mi değer mi değmez mi bilemedim

• 18 yaşımdan beri yatırımla ilgilendiğim için fazla sermaye amacıyla bende bu sene başladım kyk almaya. Şu an aldığım kadarının 2 sene sonraki enflasyonunu net olarak kapatmış durumdayım. Eğer her türlü değerlendiririm dersen bence kesin al, tabi iradene güveniyorsan

Orijinalden alıntı: -TheDifference-

18 yaşımdan beri yatırımla ilgilendiğim için fazla sermaye amacıyla bende bu sene başladım kyk almaya. Şu an aldığım kadarının 2 sene sonraki enflasyonunu net olarak kapatmış durumdayım. Eğer her türlü değerlendiririm dersen bence kesin al, tabi iradene güveniyorsan

zaten parayı harcayacak yerim yok aylık 500-600 tl civarı şuan ailemleyim okullar açılınca kyk yurdunda olurum büyük ihtimal o yüzden kira fatura masrafını geçiyorum yemeği de ailemin verdiği harçlıkla hallederim üstüne çok az param kalabilir. sigara alkol kullanmıyorum, marka moda takıntılarım yok, oyunlara hatta sanal hiçbişeye para vermiyorum spotify netflix dahil. arkadaşım yok o yüzden canım sıkıldı gezeyim kafede oturayım gibi aktiviteler de yapamıyorum   para biriktirmek biraz daha kolay benim için

• Aldıktan sonra ödememek ağlamayacaksan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan yurtdışında yaşıtlarım partilerler hadi onu beklemiyorum ama bu yaşta düşünmekten kafamda saç kalmadı stres hastası oldum şu krediyi bile 2 gündür hesaplıyorum nasıl değerlendirilir değer mi diye

BANA BİR GENÇLİK BORÇLUSUN T.C

Enflasyon zaten düşük aciklaniyor

Almak karlı bence

Çalışırken de pasa pasa odicem hic sorun degil. Para bana şu an lazim.

Allah razı olsun güzel sistem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Ben alıyorum para bana gençken lazim

Enflasyon zaten düşük aciklaniyor

Almak karlı bence

Çalışırken de pasa pasa odicem hic sorun degil. Para bana şu an lazim.

Allah razı olsun güzel sistem.

işe girememekten korkuyorum ailem de ödeyemez

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.