Şimdi Ara

İlk 100 bursu-kyk kredi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye ilk 100 bursu için girmeyi düşünüyorum lakin bazı forumda kredi alınırsa sonra ilk 100 bursuna dönüştürmek için sıkıntı oluyor diyenler de sıkıntı olmuyor diyenler de var.
    Acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben bunu cimere sordum.

Bir üniversiteye yerleşip KYK'dan kredi alan bir öğrenci, tekrar sonraki senelerde tekrar YKS'ye girip, herhangi bir puan türünde ilk 100'e girerse, öğrencinin kredisi ilk 100 bursuna çevrilebilir mi?

Cevap: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI > KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (22.08.2019 17:00)
    Kurumumuzdan burs/kredi almakta iken tekrar ÖSYM sınavına girerek ilk 100'e girmeniz halinde durumunuzu anlatır dilekçenizi T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. 2176.Cadde No:25 Çankaya/Ankara adresine POSTA YOLUYLA gönderiniz.
    Mezvuatlar/yönetmelikler doğrultusunda durumunuz incelenerek tarafınıza posta yoluyla dönüş yapılacaktır.
    Belirli aralıklarla da 444 19 61 nolu Kurumsal İletişim Merkezimiz üzerinden durumunuzun takibini yapabilirsiniz.
    Bilgi için Kurumsal İletişim Merkezimiz: 444 19 61
    Bilginize sunar iyi günler dileriz.

Yani net bir cevap verilmedi

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam çevrilmezse boşuna mı çalışmış olacağız? Nereden net bir cevap alabiliriz ona göre başvuracağım bu yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    Bu zmna kadar öyle olanların çevrilmiş

• Ben geçen sene üniversiteye yerleştim ve normal burs alıyorum. Bu sene tekrar YKS'ye girip ilk 100'e girdim. KYK'yi aradığımda dilekçe göndermenize gerek yok, ÖSYM listeyi bize gönderdiğinde otomatikmen ilk 100 bursuna çeviriyoruz dediler. Dilekçe yazmak gerekiyor mu acaba tekrar mı arasam ki, başka arayan var mı?
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Hocam bursta da kredide de geçerli mi sadece burs için mi geçerli emin olmak istiyorum. Burs çıkmazsa kredi almayı düşünüyorum eğer kredi alırsam çevrilmeyecekse bir yıl kredi almayacağım.

• murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    Geçerli forumda bole böyle olup alan birsuru arkadaş var dilekçe yazıp yollucaksin herkese aynı cevap geliyor olumlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.