Şimdi Ara

Kyk hakkinda bilgili arkadaslar gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba benim oda arkadasim hep yan odadaki arkadasi bizim odaya geliyor ben ikisinede soyledim gelmesini istemediğimi çocuk bir hafta gelmedi tekrar gelmeye baskaladi oda arkadaşıma soyleyince gelicek arkadaşım diyor ole bir yasak yok diyor hiçbirşey yapamazsın diyor dogrumu söylüyor yoksa birseyler yapilabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelemezler . memura sikayet et

• İdareye şikayet edebilirsin. En kötü ihtimalle gece 12den sonra gitmiyorlarsa güvenliğe şikayet et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

Gelemezler . memura sikayet et

Ne demeliyim hocam cunku bizim memurlar hiç ilgilenmiyor sorunlarla

• Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Yurdu bimere sikayet et ve odani degistir. Gecen sene ben isik yuzunden odadakileri dovuyordum mudur mudahale etti

• quote:

Yurdu bimere sikayet et ve odani degistir. Gecen sene ben isik yuzunden odadakileri dovuyordum mudur mudahale etti

Hocam odam 2 kisilik değişiklik istersem 4 kişiliğe gidersem hic yapamam memurlara ne diyim mesela yada söylersem ne değişecek

• Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Odaki arkadasiinin odaya birilerini getirdigini ve rahatsiz oldugunu ders calisamadigini soyle bisey yapmazlarsa mudure git yine bisey yapmazlarsa twitter den kykdestege yurdu sikayet et ve bimere yurdu sikayet et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Odaki arkadasiinin odaya birilerini getirdigini ve rahatsiz oldugunu ders calisamadigini soyle bisey yapmazlarsa mudure git yine bisey yapmazlarsa twitter den kykdestege yurdu sikayet et ve bimere yurdu sikayet et

Kyk destege yazdım yurt idaresine söyleyin diyor bir gün daha sabredicem ayni devam ederlerse memura şikayet edicem bakalım onlar ne dicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Volviii

Hocam tatlı dille söyle de ki ders çalışamıyorum yatamıyorum kardeşlerim çıkar mısınız de

Soyledim ama malesef tatlı sozden anlayan bir tip değil gelen arkadaş iki kere soyledim ama sadece bir hafta gelmedi ve gene gelmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Volviii

Hocam anladım pis tipler o zaman şanssızsım zor durum biraz düşünücem senin için

Bakalım yarın gidicem konusmaya bakalım ne dicek memur

• Bimere yazıyorsun o yurt müdürü ayağını bile öper

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bimere yazıyorsun o yurt müdürü ayağını bile öper

Memurla konusucam yarın hocam duruma gore bimere de yazicam

Beyler iyi ki varsiniz cidden kendimi çok kötü hissediyordum bir nebze olsun rahatlattiniz beni çok teşekkür ederim

• tatlı dilden anlamıyorlarsa fiziki olarak üstünsen tehdite başlayabilirsin
  • Once arkadasinla konus. Sohbet edecekseniz kantin,yemekhanede edin de. Olmazsa memurlar filan baska elemanla odani degistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Once arkadasinla konus. Sohbet edecekseniz kantin,yemekhanede edin de. Olmazsa memurlar filan baska elemanla odani degistir.

Konustum zaten hocam ama arkadaşım gelicek karisamassin ben ona ben arkadaşlarımı cagirmiyorum sende cagiramazsin diyincede buna karisamassin diyor burasi lise değil diyor istersen şikayet et dedi ondan sonra 15 dakka felan sonra mac izlemeye yemekhaneye gittiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.