Şimdi Ara

KYK BURSU ÖĞRENİLEBİLİNİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özet geçeceğim. Geçen yıl kyk kredisi çıkmıştı almamıştım bu yıl burs çıktı ve aldım. Bana bu bursun çıktığını abim (polis) veya babam öğrenebilir mi, ablama ve anneme söylemeyi düşünüyorum ama babama söylemek içimden gelmiyor. Farklı sebepleri var konuyu dağıtmadan cevap verirseniz sevinirim.

• Hocam bana da kredi çıktı almasam burs çıkar mı diye düşünüyorum, tamamen şans mı bu ? Soruna gelince abinin sıra no hariç aile sıra no gibi bilgileri polis olmasını geçtim, zaten seninle aynı. İstese o bilgileri zaten bulabilir ve kolaylıkla sorgulayabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vakitsiz Öten Horoz

Hocam bana da kredi çıktı almasam burs çıkar mı diye düşünüyorum, tamamen şans mı bu ? Soruna gelince abinin sıra no hariç aile sıra no gibi bilgileri polis olmasını geçtim, zaten seninle aynı. İstese o bilgileri zaten bulabilir ve kolaylıkla sorgulayabilir diye düşünüyorum

Ne abim ne de babam özellikle sorgulama yapacak değiller, şans eseri önlerine çıkar mı acaba. Mesela babam e devletten anlamaz bir şeye bakılması gerekir abime der şuna bak abim orada görür mü diyorum.

Soruna gelince eğer zengin değilseniz 1 ev 1 araba ve tek maaştan daha iyi durumda değilseniz seneye burs çıkabilir. Ama durumunuz bundan iyiyse zor bir ihtimal.
    10 yıl önce açıldı
    KYK VE HAZIRLIK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.