Şimdi Ara

KYK VE HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen tecrübeli veya bilgili arkadaşlar yazsın
    1. soru: hazırlık sınıfında devamsızlıktan kalıp da eylüldeki muafiyetten geçersek burs kesilir mi?

2. soru: hazırlık sınıfında ortalamamız 53,33 ile 75 arasında olursa ve final sınavları ile geçersek burs kesilir mi?

• faydalı konu up
  • Seçmeli hazırlık seçtim ben de,bin pişmanım kyk kesilme riskinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 22 Aralık 2020; 18:50:6 >
  • Peki şunu sorayım hazırlık okuyup devamsızlıktan kalsak kredi kesilirmi? Ben birkaç kisiden kesilmez diye duydum sonuçta 2 yıl hazırlık okumak mümkün yani bir kez kalma hakkın var. Kredi devam eder diye düşünüyorum sizce
  • yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

Kredi sen okulu bırakana kadar kesilmez sınıfta istediğin kadar kal yeter ki okulu bırakma

• Kardeşim kyk sitesinde yazılana göre  Hazırlık sınıfı öğrencileri hazırlık sınıfını geçerek bir üst sınıfa başlamaları başarılı olarak değerlendirilmesi hususu Kurum Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanmıştır.  Bir üst sınıfa geçersen kesilmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 23 Aralık 2020; 1:16:2 >
    KYK da kalanlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eylüldeki sınavı verirsen kesilmez çünkü kyknın kesilmesi için sınıfta kalman gerekiyor ve sen eylülde verirsen sınıfta kalmayıp bi üst sınıfa geçmiş oluyosun,

hazırlık ortalaman istersen 100 üzerinden 10 olsun, okulun yönetmeliğine göre sınıfı geçiyosan burs falan kesilmez

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.