Şimdi Ara

KvP yeni bölümleri STAR daymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda içerideki açık olan TV de ana haber bülteni vardı.Artık yeni bölümleri STAR da verilecekmiş.İyi de olmuş bence SHOW a.İnş. starda da 10 dk. da bir reklam arası vermezler.Ama böle bişe olmazsa %99 olmaz şaşırmam.Bilmeyen arkadaşlara bildirme istedim

• Show TV 5dk dizi 20dk reklam veriyordu. İnşallah Star da böyle yapmaz.
  • ıns d smartta gostermezler
  • Arkadaşlar ;kimsenin 10 dk.da bir reklam verdiği yok. En az 2 senedir bütün diziler ve filmlerde en az 20dk. dizi/film, en fazla 10 dk. reklam şeklinde bir döngü var. Nereden mi biliyorum ? Evimde DVD recorder var. Arşiv amaçlı veya o anda başka işim olduğundan seyredemeyeceğimden dolayı ; KV, Elveda rumeli, komedi dükkanı, 90 dakika ...v.s. gibi haftada en az 7-8 programı Recorderın hard diskine kaydederim. Seyretmeden önce de aralardan reklamları kesip çıkarırım. Tamamında ( komedi dükkanı ve 90 dk. hariç) en az 20 dk. dizi ve peşine de en fazla 10 dk.reklam vardır. Aksine bir uygulama RTÜK tarafından cezalandırılıyor zirâ.
    Birdahaki sefere "sallamadan" önce elinizde veri ile gelin.
  • sen halinden memnunsun sana bi sözümüz yok ama.Birde normal izleseydin sen SHOW TW den.Perşembe günleri baksaydın eziyete.Reklam aralarında dısarı cıkıp 3-4 tur attıgım oluyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DFurkaNH

sen halinden memnunsun sana bi sözümüz yok ama.Birde normal izleseydin sen SHOW TW den.Perşembe günleri baksaydın eziyete.Reklam aralarında dısarı cıkıp 3-4 tur attıgım oluyordu

Sevgili kardeşim; ben demek istediğimi anlatamadım herhalde :
    Kurtlar vadisi dahil tüm diziler kesintisiz 20 dak. yayınlanmak zorunda. Peşinden gelen reklam da en fazla 10. dk. olabilir. Bu durumu çok iyi biliyorum . Çünkü recordera kaydettiğin bir başlığı düzenlemek istediğinde 0,01sn hassasiyetle sahneyi ileri geri oynatabiliyorsun ve oynattığın, işaretlediğin veya kesmek istediğin her bölümün süresi ekranda görünüyor. Kurtlar Vadisinde de döngü "20 dk. dizi, 10 dk. reklam" olarak gerçekleşiyor.
    Yalnız şöyle bir durum var ki; "reklam" en fazla 10 dk. sürebiliyor. Reklam bittikten sonra kendi kanallarındaki dizi veya filmlerin fragmanlarını da gösteriyorlar. MEsela, KVP dan hemen sonra Siyaset meydanı var. Ali Kırcanın konuğu falanca filanca diyorlar. Veya ertesi gün yayınlayacakları dizinin fragmanını veriyorlar ki bunlar o "10 dk." ya dahil değil. Mutlaka onun da bir sınırı var ama rakam olarak bilmediğimden yanlış birşey yazmayayım diye sallamak istemiyorum.

Yoksa ilk mesajımı göndermekteki maksadım ilkokul 1. sınıf çocukları gibi "baaak, benim boya kalemim var" tarzı bir gösteriş yapmak değildi.

Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım M. Ali Birand ve Uğur Dündar maganda haberlerinden sonra kime tezek atacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: DFurkaNH

sen halinden memnunsun sana bi sözümüz yok ama.Birde normal izleseydin sen SHOW TW den.Perşembe günleri baksaydın eziyete.Reklam aralarında dısarı cıkıp 3-4 tur attıgım oluyordu

Sevgili kardeşim; ben demek istediğimi anlatamadım herhalde :
    Kurtlar vadisi dahil tüm diziler kesintisiz 20 dak. yayınlanmak zorunda. Peşinden gelen reklam da en fazla 10. dk. olabilir. Bu durumu çok iyi biliyorum . Çünkü recordera kaydettiğin bir başlığı düzenlemek istediğinde 0,01sn hassasiyetle sahneyi ileri geri oynatabiliyorsun ve oynattığın, işaretlediğin veya kesmek istediğin her bölümün süresi ekranda görünüyor. Kurtlar Vadisinde de döngü "20 dk. dizi, 10 dk. reklam" olarak gerçekleşiyor.
    Yalnız şöyle bir durum var ki; "reklam" en fazla 10 dk. sürebiliyor. Reklam bittikten sonra kendi kanallarındaki dizi veya filmlerin fragmanlarını da gösteriyorlar. MEsela, KVP dan hemen sonra Siyaset meydanı var. Ali Kırcanın konuğu falanca filanca diyorlar. Veya ertesi gün yayınlayacakları dizinin fragmanını veriyorlar ki bunlar o "10 dk." ya dahil değil. Mutlaka onun da bir sınırı var ama rakam olarak bilmediğimden yanlış birşey yazmayayım diye sallamak istemiyorum.

Yoksa ilk mesajımı göndermekteki maksadım ilkokul 1. sınıf çocukları gibi "baaak, benim boya kalemim var" tarzı bir gösteriş yapmak değildi.

Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

Hocam haklısın da sırf bu yüzden senaryo o kadar ağır işliyor ki. 20 dakkada hiçbirşey olmuyor hatta hatta 1 bölümde bile hiçbirşey olmaz oldu nrekalm kaygısı yüzünden.

Hele hele 10 saniyelik son için gene reklam arası sokarak bekletmeleri yokmu....

Rtük tipik ve statik kurallarla bunu aşamaz , daha akılcı çözümler uygulaması lazım.

• azmı 20 dakkada bi reklam yani bir bölümde 6 reklam kurtalar vadisi 60-70 dakika oluyor 80 dakka reklam konudan kopuyo insan kanal değiştirirsende kaçırıyosun diziyi boku çıkıyor yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.