Şimdi Ara

kvk ya nasıl telefon gönderilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n79 umun ön kapağında boyalar pütür pütür oldu bi yerde kaplama kalktı tuş takımı çok gıcırdiyor usb kapağı koptu ve batarya araya sıkışmadığı için telefonu saklayınca batarya çıkıyo yani anlayacağınız kasa çok felaket durumda garantiye göndereceğim ve kasayı beyaz kasa ile değişmelerini isteyeceğim
    fakat ben malatya yaşıyorum ve en yakın kvk diyarbakırda servise telefon nasıl yollayacağim bilmiyorum form mu dolduracam teli nasıl kargolayacam bi yardımcı olur musunuz
    yardımcı olan herkese teşekkürler

• yukarı
  • istersen kvk nın sitesine bak, belki bu konuda bilgi olabilir, veya onların müş.hiz.ni arayıp bilgi alabilirsin kardeşim...
  • bilgi yok baya baktım ama yok müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi
  • servislerin numaralarından herhangi birine ulaşsan da bilgi alabilirsin...
  • Servisi arayınca direk müşteri hizmetlerinin telefon nosunu veriyor
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi bilen yok mu yardım lütfen
  • yine up
  • Arkadaşım kvk sitesinden az biraz araştırsan bulacaktın sen de bunu....Sitede "Arıza işlemleri"ni tıklayınca bu bilgilendirici pencere çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 9 Mart 2011; 23:16:25 >
    Bundan sonra çözümü buldum yurtdışından kaçak telefon getirtip pasaportla kaydedip kullanacam, böyle firmalara böyle adaletli devlette yapılacak başka bir çözüm bulamıyorum. KVK ile ilgili şikayetleri aratırsan ne demek istediğimi anlarsın,
    ben düştüm bir ateşe sende düşme yanarsın, bi de kargoyla gönderecekmişsinki işin zor dostum....
  • göndereli daha 5ay oldu olmadı aynı sorun tekrar başladı tekrar yollayacağım acaba cihaz değişikliğimi istesem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.