Şimdi Ara

KVK Telefonum 20 İş Gününü Doldurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Huawei vision u8850 cep telefonumu ön hoparlörünün bozuk olması ve telefonun alt bölgesinde ışık sızdırması problemleriyle 14.07.2014 Pazartesi günü Konya'dan KVK'nın İstanbul Kartal Teknik Servisine MNG kargo aracalığıyla gönderdim.
    19.07.2014 Cuma günü telefonumu kayıt altına alındı. Bugün yani 19.8.2014 günü itibariyle yasal süre olan 20 iş gününü doldurdu. Ama ilk günkü gibi sorgulama bölümünde cihazın durumuyla ilgili bilgilendirme halen aynı duruyor.
    quote:

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarımı, içinde yer alan anakartın değişimi ile yapılacaktır.Onarım işlemlerine başlanabilmesi için üreticiden anakart beklenmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Ayrıca iletişim bölümünden KVK'ya durumla ilgili görüşlerimide bildirdim. Şuan cevap bekliyorum.
    Bu telefonla ilgili para iadesi veya bir üst model almış arkadaşlarda süreç nasıl işledi onu merak ediyorum.
    Hakem heyeti ile durumda olmadığımdan KVK içinde süreci nasıl hızlandırabilirim?
    Dipnot: Telefon olarak 11820 diye bir telefon koymuşlar. Her istediğinizi sorabilirsiniz demişler fakat dakikası 1.9 TL. Öğrenci adam olduğumuzdan 11820 de muhabbet çevirecek durumumuz yok.
    +90 530 147 1149 Google maps de KVK'nın Kartal Servisi ile ilgili bu numarayı buldum acaba arayan arkadaş oldumu hiç?

• Arkadaşlar Allah Aşkına nedir bu ya?
    Facebooktan, KVK nın sitesinden, KVK nın teknik sitesinden falan mesaj atıyorum. Telefonla arıyorum. Bi Allah'ın kulu da cevap vermiyor.
    Bi öneri sunun arkadaşlar ne yapmalıyım?
  • Güncel
  • elınde garantıye verılıs belgenle ılçe tuketıcı hakem heyetıne gıt,
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Kargoyla yolladığım için elimde belge yok.
  • Dün itibariyle KVK dan mail aldım. Ücret iadesi yada Huawei g610 ile değiştireceklerini söylediler. Bende G610 u seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Dün itibariyle KVK dan mail aldım. Ücret iadesi yada Huawei g610 ile değiştireceklerini söylediler. Bende G610 u seçtim.

Hayırlı olsun,bence satabilirseniz. yeni model alin o bütçede.Ben almayı düşündüm kullanıcılarının hiçbiri onermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke ücret iadesi alıp o parayla garantisi yeni başlayan sıfır telefon alsaydın. Değişim yapılan telefona bir 2 yıl daha garanti vereceklerini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 26 Ağustos 2014; 12:45:35 >
  • hayırlı olsun bence telefon güzel üçret iadesi alsan 300 tl ile pek bişey alamazsın ki g610 visionun yanında canavar gibi ekranı sesi dokunmatiği şarjı hızı gpsi bence iyi seçim
    ancak garanti konusu sıkıntılı visionun pek sağlam olmadığını gördük 1 sene kullandım bakalım bu g610 ne kadar gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 26 Ağustos 2014; 13:04:50 >
  • bakalım bende p1 imi yolladım anakart degişçek yazıyo önceden visionu yolladıgmdada öyle yazıyodu sonra para iadesi oldu keşke bunda bi üst versiyon p6 verselerde garantiyi boşver :D
  • dogrusunu yapmışsın hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dndd

hayırlı olsun bence telefon güzel üçret iadesi alsan 300 tl ile pek bişey alamazsın ki g610 visionun yanında canavar gibi ekranı sesi dokunmatiği şarjı hızı gpsi bence iyi seçim
    ancak garanti konusu sıkıntılı visionun pek sağlam olmadığını gördük 1 sene kullandım bakalım bu g610 ne kadar gidecek

Aynen katılıyorum. Çünkü 300 lira alıp üstüne 900 lira gibi bi para koyup G2 veya Nexus 5 almadıktan sonra anlamı yok diye düşünüyorum. Şuan üstüne en fazla 400 koyabilirim. 700 Liraya alacağım telefon da g610 dan en fazla bir tık ileride. O yüzden g610 ile idare edip, ileride satıp daha iyi bir telefon alabilirim. Para biriktirmeye devam.
    @lifespecial Teşşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

quote:

Orijinalden alıntı: dndd

hayırlı olsun bence telefon güzel üçret iadesi alsan 300 tl ile pek bişey alamazsın ki g610 visionun yanında canavar gibi ekranı sesi dokunmatiği şarjı hızı gpsi bence iyi seçim

Aynen katılıyorum. Çünkü 300 lira alıp üstüne 900 lira gibi bi para koyup G2 veya Nexus 5 almadıktan sonra anlamı yok diye düşünüyorum. Şuan üstüne en fazla 400 koyabilirim. 700 Liraya alacağım telefon da g610 dan en fazla bir tık ileride. O yüzden g610 ile idare edip, ileride satıp daha iyi bir telefon alabilirim. Para biriktirmeye devam.
    @lifespecial Teşşekür ederim

Oda mantıklı hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.